Sziasztok!!!Teveli hölgyröl még mindig nincs senkinek semijen tapasztalata? meg köszöném a tapasztalatokat rola ha járt nála valaki:)Sziasztok
Sziasztok!!!Teveli hölgyröl még mindig nincs senkinek semijen tapasztalata? meg köszöném a tapasztalatokat rola ha járt nála valaki:)Sziasztok
Egyik nap voltam Amiránál, nem egészen így néz ki azóta, hogy elkészültek ezeke a képek. Televan tetoválosokkal. Egyébként, kedves, szimpatikus.
Ez már a második lány, akitől sarkon fordultál :D
Szerintem csak be akartak húzni...nekem mindig simán megy az egyeztetés.Bár én már ismerem a hangját és nekem is tagadták már le,mikor megbeszéltem vele,hogy X idő mulva megyek.Ez nem a leány jellemtelensége,hanem azé,aki gusztustalan módon így akar pénzhez jutni.Csak nekem nem kell hozzá sokat autóznom.
Még annó Virág nevű lánnyal jártam így,de ott is mindig felajánlkozott valami gyors tűzoltó:-))
XD
Hogy kell hívni őket? Már egy kicsit előrébb leszek ha megmondod.
Dóriról valami infó? szemrevaló...
Én már küldtem moderálásra hozzászólást spam miatt, és a felugró ablakban meg lehet (vagy kell is?) adni a moderálásra küldés indokát. Persze ez akár meg is jelenhetne a mellett a szöveg mellett, hogy "A hozzászólást moderálásra küldték." Esetleg annak a nevével együtt aki küldte. Bár ha megvalósul az, hogy nem elég egy ember jelzése akkor ennek már sok értelme nem lenne...
Akkor itt egy beszámoló!
Tegnap meglátogattam Lili(18)-at!
Na az odajutás tényleg kataszrtófa, mert bár nem bonyolult a lelkem nem nagyon tudta elmagyarázni a telefonba.
Plusz végig egy másik női hangot hallottam a háttérben. De a megbeszélés közben állította egyedül dolgozik.
Nagy nehezen odataláltam.
Pozitívumok: Tényleg fiatal, csinos lányka. Kicsi, de feszes cickók. Szép kerek popsi, szűk p**ci.
Nem nyafog, lehet forgatni, nekem a franciskája is rendben volt.
A tetőteres lakás rendben, fürdőszoba higiénikus. Akció közben nyögdécselt, mintha élvezte volna.
Negatívum: Már említett rossz navigálás. A lányka kicsit egy kiégett rocker ex-ére emlékeztet arcra
(vékony fehér beesett arc, fekete haj). Erőssen dohányszagú a lehellete.
Az action a tetőtérben történt, de a földszintről folyamatosan ajtócsapkodást, matatást hallottam.
Ha tényleg most kezdte akkor nem volt annyira passzív, ha nem akkor negatívum!
Aki szereti a fiatal, csinos lányokat mindenképpen ajánlott.
Üdv: A Fütyölős!
Vemdiről vagy Zoéról valaki írt már?? A fotók alapján nem rosszak na de...
Én már jó ideje koptatom Nicky (43)-nél a paplant. Csak ajánlani tudom, nagyon kedves, szakszerű, nagyon jó vele. Azt nem tudom, van-e vele valaki más is, én mindig csak hozzá mentem, és merem állítani, hogy sosem bántam meg. A francája csillagos hatos, végig is vállalja, és dugni is nagyon jó vele. Menj, el, próbáld ki.
nem Kecső? az Szlovákia, megnéztem műholdról :)
szia,
hol van Kecsó?
hoooooooooogyne vóna kedvem!! :D
KIRA - a hely és a nő is katasztrófa- vele beszélgettem kicsit és utána jöttem el , a foga valami fehér olajfestékkel van befestve és ez tényleg nem vicc sajnos !!! Kira egy kedves lány de én nem venném igénybe a szolgáltatásait! Tényleg ennnyire igénytelen a színvonal Sopron városában?!
Még több beszálomó lenne jó, pozitív és negatív vélemények is jöhetnének moderálatlanul.
Ha meg moderálásra küldi valaki, akkor jó lenne megindokolni is :)
Csá k.........ó jövőhónapban kecsón szülinapi buli saslik bogrács eszem iszom lakodalom ,,,,,,nincs kedved ????? utazás megoldva,,,, ottalvós buli.
Daisy nekem múlt héten azt mondta, hogy egy hétig nem lesz. Azt nem tudom most van-e, de az egy hét már letelt. ;)
Hohóóóó!
Köszönjük szépen! :)
Dóri 37-nek isteni teste van de sajnos csak NF-át válal azon kívül nagyon kedvi.
Tisztelt Fórumozók, Hirdetők!
Pár dolgot szükségesnek látunk tisztázni:
- Bennünk meg van a pártatlanság és a jóhiszeműség mindenki iránt, legyen az Fórumozó, Hirdető, vagy Látogató. Kérjük, hogy Önök is hasonló módon viszonyuljanak egymáshoz, ne pedig alapból támadólag.
- Kérünk mindenkit, hogy a trágár és lejárató kampányokat, valamint az önreklámokat ne itt folytassák le, arra vannak más helyek. Természetesen, ha valakinek negatív a tapasztalata, véleménye, azt megoszthatja, azzal nincs gond, viszont azt is lehet normális, kultúrált módon tenni.
- Amit érdemes szem előtt tartani: ha valaki állít valamit, azt célszerű úgy tennie, hogy esetlegesen (nem a mi részünkről) következményei lehetnek, amikor vagy bizonyítania kell az állítását, vagy vállalnia érte a felelősséget.
- Létrehoztuk a masszázs fórumot, ahol a masszőrök, masszőzök folytathaják az eszmecseréiket. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy oda egy fórumozó nem írhat. Úgy véljük, ha valakiről szó van valamelyik fórumban, akkor annak az illetőnek joga van a saját véleményét közölni az adott helyen. Tehát ha XY-ról írnak jót, vagy rosszat, akkor XY megírhatja, hogy köszöni, vagy nem ért egyet a véleménnyel. És ez fordítva is igaz.
Tisztelettel:
VidekiLány Szerkesztősége