Urak,estleg ha valaki írna valamit Kittyről azt megköszönném,annyira guszta kis csaj a képek alapján...
Urak,estleg ha valaki írna valamit Kittyről azt megköszönném,annyira guszta kis csaj a képek alapján...
Helló!
Diának is vannak gondjai fönt elöl,de nagyon készséges,barátságos,és kiválóan cumizik!
Hát lehet ennek a Letinek is fekete autóval hurcolja a seggét vmi kanmore,de mondom,hogy nem a nyházi egykori Letti.Ő anno teljesen másként nézett ki.
(Megismerném a seggét)
Az lesz az barátom!!!Stimmel a fekete ótó meg a kan is!!!mostmár nem csodálom....
Bocs, de...
Mi olyan nehéz benne?
Én érdeklődve és csillogó szemmel figyelem. Ez semmiben nem befolyásolná az esetleges beszámolók érkezését.
Helló
Láttalak ma a meccsen. Igaz, hogy csak csereként, de azért jól nyomtad.
:-)))
sziasztok!
egyáltalán van a városban olyan leányzó,akit ellehet érni,nincs baj a hozzáállásával,ill. azt nyújtja a ***moderálva***,amit szeretnék?azt már tudom,hogy aliciának komoly gondjai vannak a fogzatával... :D
Helyes, aranyos, ügyes és szemtelenül fiatal. 10/10 Címszavakban ennyi.
Szerintem még lehet vmi fehér port is szipkáztál.
Hi Zufix!
A Leti 29 egy hidrogénezett hajú,rózsaszín rucis csaj?Mármint a képei?
Nem láttam még itt Nyíregyházán.Azt mondod,átjár Debrecenbe dóógZni?Volt itt Nyházán egy Letti nevü lány,de szerintem visszavonult,vagy külföldi vendégszereplésben van.Van itt egy Karika nevü fórumista nálunk,bár már régen irt be.Az mondta,hogy valami nagy fekete autós kan ...gányal állt össze.Ez a ti Letitek viszon tuti nem a volt mienk.
A csaj vonatozhat szerintem.Rendelési idő 9-19-ig. A 8-as vonattal megy,az 20órásival jön.Majd kimegyek 20.30körül az állomásra és leszólitom!Hagy legyek én az utolsó vendége ma este.
Vitatkoznak a nagy büdöss semmin:-))
Hello , irnatok a csajokrol is valamit vagy csak egymast fikazatok
Ezt csak azért írom, hogy lássam hol tart a Postomus vs Live Gróf vita,
mert néha nehéz kiszűrni az érdemi hsz-eket!
Igen az eltérő kultúrájú.Seggből-szájba.
Szia Fustos!
Lenne egy kérdésem.Van itt nekünk egy büszkeségünk Debrecenütt,mégpedig a Leti 29.Nos megtennéd hogy ránéznél,mert tán Nyíregyről jár át!
Három féle módon alakulhat a sorsod:
-A moderátorok tiltanak ki innen.(főleg,hogy kiskorú vagy)
-Akiknek beirtad a nevét vagy feljelent,vagy agyonveret
-A zsaruk keresnek meg.
Bár szerintem valami szalkai moregyerek lehetsz aki jÁ ny futtaT.áSBa kezdett a buszállomás környékén.Lehetséges,hogy a feleséged meg anyád is köztük van.Állitólag vannak emberek akiknél ez nem okoz semmilyen problémát.Majd ha elöbb-utóbb már ismert probléma lesz a környéken,meg ráun a városvezetés meg a zsaruk akkor hipp-hopp kapsz vagy 2-3év sittet érte.
Én voltam nála!Egy csendes kertes házban tevékenykedik.Persze,ha ott lakik még.Nem tegnap voltam.Jó "Dög"!
Szilikon cici,szöke,hosszú haj,de több km lehet benne,mint hirdeti.Ha ismered a MILF fogalmat,inkább abba a kategóriába sorolnám.Összeségében nem rossz választás,bár kettőn áll a vásár.
Hát "Édes Öcsém"!
Ha valóban 17 éves vagy,akkor azt érdemelnéd,hogy pl faterod rádnyit és mikor meglátja,hogy milyen oldalakat nézegetsz olyan "pofontot"ver,hogy szinte porzik a fejed!