A győzelem a te gyengéd, azért hadakozol az elkerülhetetlen hangja ellen. Szájzárat kaptál megint.
A győzelem a te gyengéd, azért hadakozol az elkerülhetetlen hangja ellen. Szájzárat kaptál megint.
Keresd Enikőt mindenben fantasztikus
Ez igaz lehet, más eszével nemigen megy.
Igen, gondoltam rád, hogy biztosan benézel ide is, és itt hagysz majd egy-két értelmetlen szmájlit. Legyek én az önkritikád?
Éppen grof-ikusz az egyik, aki miatt az ember kedve elmegy a beírásoktól. Pedig tőle épp meg is jöhetne! Van esze, csak időnként nem tudja az irányt megtartani vele.
Helyesíró bajnok! Ez milyen szó? "tártva" Olyan igényesnek próbálod itt eladni magad, de a pöffeszkedésen kívül más nem jön össze!
Ez egy "veretes" hsz volt. Inkább aludtál volna.
Sajnos a másik "oldalnak" is ott a helye, ahol a félhazugságok és a csúsztatások megjelennek. És ha ez a lányokról szól, akkor annak itt a helye. Akit hazugsággal illetnek, védekezhet. Ennyi történik. Ez összesen két nick. Akinek megterhelő, ugorja át! Akikért ez szól, az nem a grófomán, és nem a Poszt!
Küldd modira, ha gondolod!
Szomorúan látom, hogy még mindig megy a civakodás.
Nem értem az admint, hogy miért nem helyezi át a hozzászólások valami vita topikba???
Én beszámolót írni és olvasni jövök ide, de ezek után már meggondolom azt is, hogy van e értelme...
Szerintem itt csak beszámolóknak, élményeknek lenne helye, nem veszekedésnek és vitának, ami már rég nem arról szól amiből kiindult, hanem személyeskedés stb.
Vessünk már ennek véget!
Egri
Sóstón, sóstóhegyen nem tudtok valakit ajánlani???
Itt megállja a helyét.Az ilyet legjobb *** moderálva ***,mert *** moderálva *** mindent.Amúgy csak,mozdonyszőke a drága.
Nem tudom Te ki lehetsz,de tetszik amit,ahogy írsz.Igen erre tényleg kivi lennék én is,hogy a elsoraltak közzül,mit tudna megadni.pl kapukódot?mert az 17-kulcs:-))))
Újabb HAZUGSÁG! Fogalmad sincs, milyen a jelleme annak a Lettinek, és buktáztad a "sokkal fiatalabb"-at is. Csak a számokra emlékszel, soha nem láttad őt, nemhogy annyira "mélyen" ismerhetnéd, hogy a jelleméről bármit is nyilatkozhatnál. Ha mégsem így lenne, akkor várom a testsúlyt, a testmagasságot, a sz0lgáltatás tartalmát, és a honorálás volumenét, a kecó helyét, nagyságát, a baszoba színét, a fürdő felszerelését. A süket dumát hagyd hátul, csak a számok és a tények érdekelnek! Csakhogy a többiek előtt is árnyaltabb legyen, hogy mennyire kamu vagy, és mennyire "hiteles". Böffentgetsz összevissza a kétezres hazugsághalmazod mögött, aminek 9/10-e szmájli, meg lájk, meg parttalan női fecsegés.
Viviennél Dunaföldváron járt már valaki?
Lehetne róla több fénykép is fent, többet lehessen látni belőle.
Hali. Én már láttam Nyíregyházán,ezt a Leti 29. Szerintem ott lakik valahol,de egy időben dolgozott is Nyíregyen csak nem ment a szekér,vagy ott se állta meg a helyét,úgy mint itt. Egy piros kis busszal láttam itt Debrecenbe,de akkor egyedül volt.
A beírásomon látom, hogy addig már átbogarásztam a hsz-eket, és utánna megint 2 oldal a semmiről.
Legalábbis számomra semmi. Örülök, hogy élvezed ezt a meddő vitát, de én nem látok benne semmi felemelőt!
Sorry!
Ámen! :))
Sziasztok! Réka36-ról tud valaki információt adni?
Menj el és lődd torkon!
Hát így a képek alapján nagyon kedvet kaptam hozzá,remélem úgy elrendez,hogy térdre esek.... :))