na, akkor majd megnézzük :)
na, akkor majd megnézzük :)
nem
Na és a vita tárgya? Mozdonyszőke vagy nem?
Azért mert ilyen melegbe kevesebb a nőkőn a ruha és jobban látszanak a domborulatok :-) Én ajánlók neked egy jó csajt : Dyna ! Nagyon ajánlott!!
Annyira színvonalas ez a vita reggel óta, hogy gondoltam meglátogatom Zitát. Nos, nem bántam meg... a belvároshoz közel, az ÉVISZ környékén fogadott, nagyon takaros kis lakásban. Kedves, beszédes, kifejezetten szép arcú, csinos, nőies hölgy, kemény cicikkel. Van tusolási lehetőség, hűsítő. ***moderálva*** . A fr*ncia puha, finom, az aktus kicsit hamar véget ért, már eléggé tele voltam.
Összességében tudom ajánlani... ja, igen, és nem én menedzselem a lányokat, bár gondolom, ezt hiába írom ;)
Senkinek semmi info Alexandra(26)-ról?
Nem akarok belefolyni a vitátokba,de tényleg bűzlik itt valami.Te még nem szoltál hozzá máshoz,csak próbálod tolni,mint a defektes biciklit.Az hogy kinek vannak itt a legjobb képei,azt meg hagyjuk.Nem neki,az biztos.Nekem szerencsém van 102-es monitoron nézni a versenyzőket.Meg úgy látszik"kicsi" lett Miskolc.Azonkívül 3-4 telóról próbáltam én is felvenni a kapcsolatot "veletek",de nem sikerült.Valamin változtassatok.Amint látom,meg olvass vissza,nem én vagyok ezzel a problémával egyedül.Sok sikert a jövőbeni vendégeinek,de én már nem leszek közöttük.
Savanyú a szőlő.
Bármit irtok , szerintem Mesinek a legjobbak a képei Debrecenben.
Sajnos meg nem tudtam eljutni hozzá, de ha valóban Ő van a képen egy csúcs lehet.
E így volt megbeszélve!
cupp-cupp
Szia marcus! Tőled is,és azoktól a kedves érdeklődőktől is elnézést kérek,akik hiába hívnak,de ha éppen elfoglalt vagyok,akkor sajnos nem vehetem fel a telefont.Kérlek légy kitartó,előbb-utóbb biztosan elérsz!
Szia Mesi!
Vedd fel a mobilt lécci, legalább 1x :)
Kedves Zufix! Azt gondolom,akkor vagyok korrekt ha megköszönöm Neked,hogy (akaratodon kívül) folyamatosan engem reklámozol.Mióta megállás nélkül rólam írogatsz a fórumban,megsokszorozódott azon kedves vendégeim száma,akik a feszes,kimondottan kerek fenekem miatt kíváncsiak rám.Javaslom,a fölös energiáid ne a számítógép előtt punnyadva vezesd le,hanem menjél szépen edzeni,attól- ha nagyon kitartó vagy-még akár ki is nézhetsz valahogy!Mégegyszer köszönöm,további kellemes napot kívánok Neked,és minden kedves fórumozónak! Mesi
Én ebben a melgben még kanosabb vagyok.
Csak még nemtudom kihez menjek.
Igen, elég rövid volt a pályafutása Debrecenben. Ismét Szolnokon rendel, a régi nevével.
mi van shakival? hova tünt ?
Nem lenne jó ha valaki szájára ülne,mert szegény akkor kapna levegőt,ha elfingja magát.
Szia Zita!
Házhoz szoktál járni?
Te valóban idióta vagy ha nem fogod fel amit irok!
Csak megnéztem még 1x.Ecshém,az PICCSA 2 csvel.