Kevdes Nanti , szerinted az elfogadhatatlan, hogy valakinek tetsszen egy lány ? Szerinted minden manipulálás?
Kevdes Nanti , szerinted az elfogadhatatlan, hogy valakinek tetsszen egy lány ? Szerinted minden manipulálás?
Ja-Ja!!Robi! Igen Róbert!Az az ember a mi életünk megkeseritője!És még csak nem is tud róla.Az nem tud semmiről.Csak hazamenni,meg otthon lenni tud Bécivel!
Sziasztok!Az új lányról csini zita mit lehet tudni?Lettiről nem tud vki infot,rendel még?
Én csak azt tudom, hogy szereted félrevezetni az embereket.
Véletlenül nem te vagy Posztumusz Gráf Kuszátor ?? :-)érdekes modon ő már eltűnt a forumrol...aki eddig szapulta a lányokat,most meg te...
Jó lenne ha nem kezdenétek megint újra... Egyébként a hozzászólásaidat elnézve tényleg nem teljesen kerek veled minden; csak fröcsögsz és ócsárolsz másokat...
Azt hittem csak én vagyok ilyen "kényelmes", hogy ebben a rohadt melegben nincs kedvem még "ahhoz" sem... Mindenesetre jó pihenést!
azt tudom nekem is mondta
Robbbbyyyyy :*
Hm...... Te tudod :)
Ejnye-bejnye ŐSTERMELŐ!Szeretsz vadászni?-mert most lőtted életed bakját.
Mégiscsak igaza volt posztumusznak?Vagdalkózol,gyanusítgatsz? Ugye Leti is mennyire vágta,mikor Egri megemlítette,hogy Te ajánlottad?Magunknak érezzük a fórumot?
Viola drága,ha ketten maradnánk a Földön,inkább megennélek.
Most tényleg tanubizonyságot tettél előttem arról,hogy csak zsebhoki van részedről,de lányt még nem láttál.Tudod milyen***moderálva***! Ha meg jártál már a vínasszonynál,akkor mond már meg,hol található rajta tetoválás?
De beírjam a válaszodat?
Jól leszoktál a csetről... :)
Hiszed vagy nem, nem bók volt, amit írtam. :D
Bizony hogy kár, Én is ezért tettem le biáról. Volt már szerencsém dohányzós hölgyhöz, hát valami undorító, még órákig érzem magamom, meg a számban is a kátrányt.
A héten nem megyek lányokhoz, túl meleg van, reggel irány Siófok.
Kedves Gróf Kurátor!Köszönettel tartozom és szerintem más nevében is ...!Vannak akik veletek töltik idejük nagy részét,és vannak akik azokkal akik konkurenciát látnak másokban....:)
Kösz! és kár...
Üdv!
Lövi a pernyét=Dohányzik. Szerintem! Ami sajnos intenzíven érzékelhető, sőt mi több igen zavaró.
Cigarettáznak.Munkásoktól hallottam már.
"mind a kettő lövi a pernyét" - Ez mit jelent? ezt a szlenget nem értem
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***