lányok jav.
Amúgy üdv a távolból, remek hely, meleg van.
4-én várhatóan arra veszem az irányt, 5-e Vp, aztán nem tom
Csók minden földimnek.
lányok jav.
Amúgy üdv a távolból, remek hely, meleg van.
4-én várhatóan arra veszem az irányt, 5-e Vp, aztán nem tom
Csók minden földimnek.
Én meg Fehérvárt. Nem vagy cseten mostanában.
A lényok meg Miskócra gyűttek :D
Üdv Bölcsek!
Van fent valaki?
Ági is vállal popsit méret függő nála, de vállal néha én is felhúzom rá
Már kezdtelek hiányolni :-)
Légy kész a saját károdon nevetni. Ne sértődj meg, ha rajtad csattan a vicc.
*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***
Remélem, lesz Katónéni is :D
Értelmes, normális, intelligens emberekhez nem kell türelem.
Hülyékbe meg felesleges energiát fektetni.
De, másolj még be bölcsességeket. Jó, hogy van net. xd
Szia Gabriella és Keszthelyiek! Az apróba szintén van egy hirdető aki elöszerettetel hirdet az én fotóimmal! Én meg Mesi vagyok Szombathelyröl,felháboritónak tartom hogy eggyesek más fotoiból próbálnak hasznot húzni és becsapni az embereket....Az ilyen szegénységibizonyitványból csillagos 5-ösre vizsgázott. További szép napot
Tisztelt VL szerkesztöség! Meglepödve és ledöbbenve vettem észre hogy az apróba egy hirdetö az én fotómmal hirdet!!!!!! Keszthelyi hirdetöröl van szó a hirdetése tegnap 7:51-kor volt aktiválva.
Vagyis nem Dórit, hanem Elvirát akartam írni! Bocs! :D
sziasztok!Nemrég voltam Alexa29 nél mert azt írták a fórumon a két legjobb nyíregyi csaj egyike...hááát...sztem nem feltétlenül kell hinni a fórumra íróknak mert a nagy részük igénytelen!!!A csaj kedves meg minden a fényképeken lehet ő van 29 éves korában de sztem az a fénykor kb 10 éve lehetett!!!A teste már kiöregedett a hasa ronda a feneke nem szép, még szerencse hogy nem vette le a melltartóját....A telefonon megbészélt dolgok közül a felét nem tartotta be(szerencsére) amikor oda értem akkor derült ki hogy ez is meg az is + Amugy kedves odaadó de ezek után biztos nem fogok hinni a fórumra íróknak.
Nekem nagy negatív tapasztalat az egész
Na! Ők nekem is nagyon hiányoznak... :( imádtam oda járni...
Dóri, én kértem magam, hogy töröljék a hozzászólásom, mert utólag megbántam, mégsem akartam belefolyni a témába. De mindegy, már késő volt, addigra elolvastad. :) De szerencsére nem értetted félre meg semmi ilyesmi, és ennek örülök. :)
Légy türelmes másokkal ha csak lehet, de magaddal szemben mindig légy türelmetlen. Várj el magadtól sokkal többet, mint másoktól.
Lehet haragszik az egész világra,vagy csak 2 szélső bal lába van.-))
Egybként ma voltam arra,és hát őszinte leszek,de tényleg nem százas a női higiéniája,a mutatványt pedig egy négyesalá-ra tudnám értékelni.Se csókot nem kértem,meg fogtam "szagot"is.
De amúgy mindenki járjon utánna.