Kedves "papjozsi"! Köszönöm kedvességed,szeretettel várlak máskor is! Kérlek a natúr szex fogalmát azért gondold újra,mert az én kínálatomban olyan nincs!!! Arról nem is beszélve,hogy ezt így akár félre is értheti az,aki félre akarja érteni...Mesi
Kedves "papjozsi"! Köszönöm kedvességed,szeretettel várlak máskor is! Kérlek a natúr szex fogalmát azért gondold újra,mert az én kínálatomban olyan nincs!!! Arról nem is beszélve,hogy ezt így akár félre is értheti az,aki félre akarja érteni...Mesi
natúrszex?
A mai nap meglátogattam Mesi(29)-et.
Egy kicsit izgultam , mert még nincs tapasztalatom ilyen business téren.
A környék nyugis, parkolás gond nélkül.
A bejutás simán ment, egy telefon –nekem rögtön felvette- , még egy hivás a kaputelefonnál,és máris a lépcsőházban vagyok.
Már az ajtóban várt ,-el sem tévedhettem volna.
A képek alapján egy teltebb leányzóra számitottam , ezzel szemben egy csinos, vékony filigrán lány fogadott csipke bodyban.
Én sem vagyok alacsony, de Ő a magas sarkúban velem egy szinten volt.
Először ismertette a menüt .
Gyors zuhany, aztán irány a hálószoba.
Csodálatos szoli-barna bőr, ideális vonalak.
Franciázás bemelegitésnek, aztán natúrszex, végül natúr francia végjátéknak , nagyon odatette magát.
Nekem mindent megadott amire számitottam.
Nyilatkozat : A fenti élménybeszámoló megtörtént esemény alapján irodott . Jogi és minden felelősségem teljes tudatában kijelentem , hogy nem állok semmilyen érdek-,családi- vagy bármilyen kapcsolatban a fentnevezett hölggyel ,nem marketing, reklám céllal irtam a fentieket, csupán egy élménybeszámoló volt .Aki elhiszi jó, aki meg nem, az járjon utánna.
Sziasztok hirdetők és fórumozók!
Segítség kellene nekem. Debrecenbe keresek olyan lányt aki vállal kényszerfranciát. (ez a kedvencem)
Ez szomorú, hogy rendszeresen hülyét csinálnak az emberből.
Elég rossz marketingnek tartom, mert szerencsére van választék bőven, így tudok kihez menni, bár ezek szerint nekik is van forgalom, hogy nem akarnak megfogni minden "partnert"
még mindig örörkösföldi lányt keresek ha tudtok segiteni írjatok köszi
Ciao! KEdves, odaadó. Mélytorkos franciája a 18/5 cm-el vidáman megy. Mielőtt ráül..közli "szűk vagyok"...és tényleg..nagyon kellemes. Igazi Pochahontas feeling...
Vanessa és Tiffani érdekelne, ha esetleg a nyáron járnék Miskolcon. Tudtok róluk valamit, makktársak?
Aki tud valamit Emeséről légyszi írja meg.
hello! bár költői kérdés és nem nekem szólt, de azért annyit hozzátennék, hogy nekem egy szombat kora este alatt nemrég 4 vagy 5 ilyen esetem volt, hogy a megbeszélt időpont ellenére a megbeszélt időben vagy nem vette fel, vagy szimplán kikapcsolta a megkeresett néhány hölgy
Hihi :D :D :D
A lányoktól kérdezném (tisztelet a kívételnek), hogy miért szivatnak meg azzal, hogy oda hívnak időre és nem veszik fel a telefont?
A hétvégén nem egyszer jártam így...
Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.
Ja, büdös sajt új nicken :D
Szia, hétköznap általánban nappal vagyok fent.
8-17 óraközött, amikor nincs v.endég.
Meg este, ha nem kell a gép a fiamnak, mint most.
B+ ordítottam a 104-gyel, fiamnak volt egy szívrohama, itt a Balkán.
Itt az kell, 5 perc múlva itt volt a doki. Megfenyegettem őket, ha baja lesz....
Ismersz. Nem hiszed, itt ordítani kell, otthon azonnal száguld a mentő.
Valszeg lépünk. Hamar.
:)
ninara megerősítem a kijelentést,sexy,kedves,lehet vele beszélgetni. nagyon ajánlott lány! aki jót keres,hozzá mehet.
hát ha valaki járt már, akkor biztosan fog válaszolni doki
Pedig felszoktam nézni csetre csak ha nem látlak fent le is lépek :D Megnézem telefonról tudok e csetelni :-P
Várd ki, majd jön. Másol lelkesen. xd