emese nem csak a ket olasz aki meg ott rad var ok adjak az elvezetett
emese nem csak a ket olasz aki meg ott rad var ok adjak az elvezetett
emese lehuzzott?? :/
mind1 ,úgysem éred el Biát! :D én kb 1 hónapja próbálom elérni számkijelzéssel az általa megadott intervallumban ,de eddig még csak fel sem vette, SOHA! Volt olyan időszak,hogy napokig hivtam nyitvatartási időn belül többször is. Sok siket! :D
Tapasztalat!!! Sajnos! :(
Gyulát 1000 közül is megismerem!!!!
Gyula Alert in Nyíregyháza!
Sajnos a linket nem rakta ki de ha valakit érdekel privátban írjon
Ha valakit érdekel egy ügyes fotós keresse őt. Lassan rakom fel az új képeimet és meglátjátok a végeredmény. No photoshop csak a természetességre törekszik.
Tapasztalat, vagy csak tipp? Épp' most akartam meglátogatni a hölgyet.
Nekem még nincs, ezért kérdezem. :D
klaudia18 rol valami velemeny jo rossz
Hali! Én nem sztárolok senkit mert Dyna nem egy sztár csak egy nő, aki a testéből él! :) Viszont..mint irtam is..lehet, hogy nem egy bomba nő külsőleg de amit nyújtani tud az nem semmi! Te ember..én amúgy nem divatbemutatóra szoktam jegyet váltani és nem is szépség bemutatóra hanem kőkemény szexre..amit igen csak meg kapok tőle! :D És nem 1-2 hónap alatt lettem törzsvendége hanem már 1 éve!! :P Ez alatt ki alakult köztünk egy amolyan szorosabb viszony..tudod..amilyen két barát között van! ;) Mi nem csak szexelünk de sokat beszélgetünk is! És még egyszer mondom..nem a *** moderálva *** vagyok!!!!!! Tudod..Dyna nem az a lány, akihez csak azért járnak, hogy meg d*gják...vele lehet beszélgetni is! És pont ezért mondtam..lehet nem egy bomba teste van..de sok minden olyat tud nyújtani, amit más lány nem igazán! :) Mellesleg azt is tudom, hogy D_ynától eddig csak egy vendég ment el..aki már le is zuhanyzott...és persze Dyna kifizettette a viz árát mert ugye a viz nem olcsó! A vendég önmaga ajánlotta fel, hogy *** moderálva *** ott hagy amiért le tusolhatott! :)) És szó szerint ezt mondta: Dyna nem veled van bajom..hanem saját magammal! Pedig Dynának meg lehet mondani a frankót a negativot is...keményen állja a vélemény osztást! De ha hazúgságokat állitanak róla azt pedig piszkosul nem birja és igen csak ki nyitja a száját! :) Ebben mellesleg igazat is adok neki! Sok szerencsét neked! szia
bia vagy letti melyiket a jobb valasztas kosz
Szia! engem is éredekelne Vivike! Ha tudsz valamit róla oszd meg tapasztalataidat légyszi!! Előre is köszi Petya!!
Sziasztok Vivike 19- ről írjatok már valami infót légyszi!!! Aki volt nála írjon légyszi!! Köszi :)
Like :)
Zsáklin-ról valakinek van infója? Korábban Szombathelyen hirdetett Kitti néven, akkor jókat írtak róla. Amióta Győrben van, volt nála valaki?
Érdemes meglátogatni?
Tegnap meglátogattam Rubyt. Nem részletezem, nekem nagyon bejött. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató, már akiknél voltam eddig, azok közül.
Király kis csaj!
Szia ..Nagyon szépen köszönöm kukis :)kedves vagy nagyon...:) puszi..Mindenkinek szép napot!!:)
Kedves Mona!
Bársonyos öledben lenni volna jó!
Gratulálok a 100000-es nézettséghez!
A színvonalas szexuális, intellektuális, emocionális viszinyod vendégeidhez meghozza a megérdemelt sikert!
Mill. Puszika
Úgy látom Barbi 18 -hoz mindenki el akar menni. de senki sem megy.
Valaki írjon már egy beszámolót!
Kedves öreg motoros hirdető! Nem tudom mit filozofálsz annyira,engem nem érdekel hogy mikor adta fel a hírdetését, a vonatjegye sem, a furcsaságaid sem, azt se tudom miről beszélsz,mondom nem is érdekel,csak annyit tudok megtetszet a csaj és kész,tényleg CSAK ENNYI!!!!!!!!!!ÜDV!Ne írígykedj:)