ROSSZ AKARÓINKNAK ÜZENJÜK SZERINTEM ABBA KELLENE MÁR HAGYNOTOK A NYOMOZGATÁST,MERT MI NEM FOGLALKOZUNK SENKIVEL TEHÁT SZÖSSZENET,ÉS A TÖBBIEK FOGLALKOZZATOK MAGATOKKAL.tOVÁBBRA IS KIVÁNUNK NEKTEK SOK MUNKÁT,ÉS SZÉP NAPOT.......................
ROSSZ AKARÓINKNAK ÜZENJÜK SZERINTEM ABBA KELLENE MÁR HAGYNOTOK A NYOMOZGATÁST,MERT MI NEM FOGLALKOZUNK SENKIVEL TEHÁT SZÖSSZENET,ÉS A TÖBBIEK FOGLALKOZZATOK MAGATOKKAL.tOVÁBBRA IS KIVÁNUNK NEKTEK SOK MUNKÁT,ÉS SZÉP NAPOT.......................
Zsaklinról aki Kitti (vagy ki tudja mi)Egy igazi érzéki csaj Nagyon szűk,profi francia,kedves,ajánlott kategória.Ne hagyd ki.
Üdv mindenkinek!Tulajdon képpen csak csatlakozni szeretnék az elöttem szóló kéréséhez.Engem is ,ill valószínűleg sokunkat érdekelne Astrid.Ha hasonló (mint "Nina21")akkor nagy baj nem lehet vele.Már én is keztdem aggódni Nina végett.(bár szerintem ő már ha nem hirdetne sem lenne gondban)
Ha valaki járt már Astridnál, ossza meg velünk, ne legyen P**airigy!
Nagy az isten állatkertje, valakinek én is szúrom a szemét...
Valaki ököllel beverte a postaládámat, úgy, hogy ki sem tudom nyitni. Érdekes, minden vendégem mosolyogva, elégedetten távozott, többen meg is ígérték, hogy jönnek még és vissza is tértek.
Ezek szerint valaki mégis elégedetlen volt. A szemembe bezzeg senki nem meri megmondani, csak a fórumokra írkálnak, meg vandálkodnak. Nem férfi az ilyen.
Üzenem annak, aki ezt tette, hogy ha sok a felesleges energiája, inkább konditerembe járjon!
Szerencsére nekem ez már a telefonban lejött így el sem mentem hozzá. De ez még régen volt több hónapja, de most újra itt van és megint hirdet. Kérdem én, ilyen hozzáállással minek?
Ivett ajánlott kategória!Nagykandur is megírta,nekem is nagyon bejött!Gyönyörű szép nagy cicik és a képeken tényleg Ő van!
köszi GSP. MEGÓVTÁL :)
ez komoly. tényleg eltünt. tutti Gyula emes............ meg az olaszok is ..... kösz
Üdvözletem Mindenkinek!
Nem szivesen irok ide, jobbára csak nézelődni szoktam, de mivel az utóbbi napokban néhányan igen rászálltatok Petrára(28), most akkor jöjjön egy pozitiv beszámoló róla, mert úgy látom néhányan csak a levegőbe beszélnek valós, hiteles információk hiányában, azaz anélkül itéltek el valakit, hogy az életben egyszer is láttátok volna, akinek nem inge ne vegye magára!
Én ma voltam Petránál és egy korrekt szolgáltatót ismertem meg személyében, a képek megfelelnek a valóságnak, annyi különbséggel, hogy élőben szebb a hölgy, mint a képeken. A hely ahol fogadott az is nagyon kultúrált. szépen berendezett,tip-top lakás csilli-villi fürdőszobával bár ezek csak mellékes dolgok, de valakinek ez is fontos.
Egyébként egy kedves bújós cica, abszolút nem volt guminő érzés, ahogy valaki irta itt, a bőnyálas,cuppogós franciája pedig feledhetetlen volt, és az aktus is rendben volt, jól éreztem magam vele, én tudom ajánlani aki az ilyen lányokat szereti! A véleményem szubjektiv, nyilván lehet, hogy mások másképpen látnak dolgokat, vagy mások az elvárásaik, én elégedett voltam.
Köszönöm Petra a kedvességedet, talán még összefutunk! Puszi!
Sziasztok
Stellárol tudtok valamit irni?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Szerintem a Mandarin mellett a Clubb66-ban lehet magasabbak az árak, de a szinvonal is!!!Aranyosak a lányok és tisztaság van!!!!Én rendszeresen látogatom őket és látogatni is fogom őket, mert lehet drágább de inkább kifizetem és igényes környezetben kapom meg azt amire vágyok!!!
ahogy ezt irtuk emese hirtelen eltunt nem furcsa gyula gyula most keres egy uj nevet
Csak új képeket készített, ahogy látom és új barátnője is van.
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük NE ebben a fórumban cseverésszenek! Arra ott a csevegő, dühöngő...
Sziasztok!!!Van pécsett igazi domina.....?????
koszi
van a LILLA az alsó kis rovatba a végén.. egy kép van róla ott... a hirdetése ugy kezdődik hogy "Szia,, de név seemi nincs kint csak email meg szám... róla tudtok valamit vagy volt hozzá esetleg valaki??? elégé gyula gyanus
ez komoly??? két Gyula van vele ott?? ba..s.z.a meg
Betty aranyos jo pofa lány szerintem.kor is stimmel kellemes k örnyezet nem vékony csaj,de nem is kövér a fotok valódiak a lakás is meg egyezik a fotókon látottakkal.teszi a dolgát nem fa nő tipus egy probát mindenképp meg ér. nem fa nő a ágyban bele éli magát vagy neki is jó volt a fene se tudja már