Elnézést! Melissáról van szó!
Elnézést! Melissáról van szó!
Ma meglátogattam Vanessa 19 hirdetőt. A képei felizgattak( a valóság némiképp más).Félórás lehetőséget kértem alap szolgáltatással. A helyszínen már más volt az alapszolgáltatás, amikor úgy döntöttem, hogy így már nem kérem és eljövök. Mondta, hogy ne menjek, kiment telefonálni majd visszajött és mondta, hogy Ő nem jól mondta a lehetőségeket. Ekkor már letörve, lelkesedésem lankadt, de úgy döntöttem maradok.félhomály a szobában, csókolózás. Jaj a herpeszem megharaptad! Ezt nem mondta előtte! Fülcsókolás, jaj nagyon érzékeny a fülem, de siessünk mert mindjárt jön egy ügyfél! Nem volt nagyon aktív, siessünk. Ettől végképp elment a kedvem, felöltöztem és eljöttem. Én így jártam!A hely( lépcsőház) nem nagyon diszkrét. Több vállalkozás van ott és az ajtók nyitva vannak. A járt utat elhagytam a járatlanért.
Kedves tripplax-meg-yz! Elsősorban köszönöm hogy meglátogattál és hangot attál látogatásodnak,csak azt a valós eseményt oszd meg a fórumon ahogy ez történt szerintem úgy lenne egyenes, nem pedig leoltanod ilyen formában!ÉS MIELŐTT BÁR KI IS AZT KÖVETŐEN KIFORGATNÁ ÉS HÚZNÁ JOBBRA BALRA VÁLASZOMAT, HIDEGEN HAGY MERT OLYAN EZ A FÓRUM MINT EGY LAVÍNA, ÉS SOKSZOR AZÉRT NEM REAGÁLNAK A CSAJOK RÁ MERT AZON NYOMBAN VÁDOLJÁK MINDENFÉLE BAROMSÁGGAL, IGAZ VANNAK KÉTES ESETEK HÍRDETŐK DE ITT LENNE MÁR AZ IDEJE ANNAK HOGY ISMERJÜNK EGYMÁSSAL SZEMBEN NÉMI EMPÁTIÁT TOLERANCIÁT ÉS SOKAKNAK EZ NEM FOG TETSZENI DE "TISZTELETET" MERT VALJUK BE ŐSZINTÉN MEGVETŐEN ÉS MEGALÁZVA NYILVÁNULNAK MEG SOKAN MERT ESETLEG EZZEL FOGLALATOSKODUNK ANNAK ELLENÉRE HOGY VAN ERRE IGÉNY ÉS IGEN VANNAK KORREKT HELYEK ÉS SZÓLGÁTATÓK!!! ÉS VANNAK KORREKT VENDÉGEK IS ÉS OLYANOK AKIKRE LEHET HAGYATKOZNI MIKOR HOZZÁSZÓLNAK ESETLEG EGY VAGY TÖBB BEJEGYZÉSHEZ IS IDE SOROLHATNÉK EGY PÁRAT MINT PÉLDÁUL:FUSTOS,HATAS, FÜTYÜLŐS,GRÓF KURÁTOR,RICO,POSZT GRÁF KURÁTOR,HIPP-HOPP,ÉS MÉG EGY PÁRAN. De írok arról amiért úgygondolom hogy muszály reagálnom,mert meg kell védenem a magam igazát!!! Előre közlöm veled xxxyz hogy most szembe fordítom azt a tükröt amit rám vetitettél ki, ok?És ugyan olyan hangulatu lessz mint ahogyan azt te írtad kedvesem!!! Azt megelőzve mielőtt átmentem a másik szobába azt mondtam hogy vetkőzz nem pedig öltözz,hiszen jöttél nem pedig mentél!?És miután levetkőztem és megérintettél elmondásod szerint nyavajogtam szerintem "invitáltam" a kezedet a combom közzé felmelegítem címszóval a combom közt és amint oda raktad valószínü hogy megfeledkezdtél magadról és azthitted ez egy álom, és kicsordult a nyálad.És mikor a kis Tenkes kapitányt törőlgettem vajon miért??? Hihetetlen hogy ezt tudatnom kell veled így utólag,rád bízom.Nehezen Sarkaltál? És tipikus monoton vagyok? Júj még mindig hideg, komoly pasi vagy nagy hakni voltál 15másodperc az élet gratulálok! És ahhoz is amit itt összehortál. Ja és a képek nagy "valószinüséggel valósak" és lehúzás az egész ? Ez nem volt szép tőled annak ellenére hogy hamar elsütötted a puskát amit elég rég használhattál, én még beszélgettem veled utána csak ugye nehéz tudomásul venni azt hogy egy félidőben eggy gól van nem kettő és itt ez nem az a hely ahol öngólt rugnak és lehúznak bárkit is tripplax+yz olvass visssza Tenkes kapitányom hogyan és milyen módon szolgáltatok!!! És még valami ne tünjön számodra sértőnek ez a pár sor hiszen te vagy az aki megbántottál és hamisan minősítettél miközben annak ellenére amilyen forma voltál, és gyors tüzelő szerintem fain voltam veled csak az a fránya félidő és a hosszabításra nem volt 'erőd és tehetséged"" sem mert feladtad UI: ÍGY LEVEZETÉSKÉNT TÉNYLEG JÓ INDULATBÓL EGY JÓ TANÁCS MIELŐTT MEGLÁTOGATSZ HASONLÓ HELYET ÉS LÁNYT KEDVES KAPITÁNY OLDD MEG AZT A KIS PARÁNYI KIS 15-MÁSODPERCES ÉLETEDET ! Szép napot mindenkinek ! Csajok kitartás a kapitányokkal szemben Pusy mindenkinek!
Ezt egy hivatalos masszázs oldalról (Szexmentes!) kerestem minekután egy masszőz hölgytől hallottam én is először. Vagyis nem kitaláció hanem létező történet! :)
Mi a különbség a masszőr és masszőz között?
Szoros szakmai viszonylatban az, hogy a masszőrök férfiak, a masszőzök pedig hölgyek.(Francia szavak: Le masseur: Férfi masszőr, La masseuse: Női masszőz)
Ám a hétköznapi nyelvben alig teszünk különbséget:
a masszázst végzőket általánosan masszőröknek hívjuk.
Így hát feltehetjük a kérdést magunknak: férfi vagy női masszőrt válasszak?
A kérdés gyakori, ennek ellenére nem létezik rá általános érvényű válasz. Döntésed előtt jó, ha rendelkezel néhány hasznos információval:
A férfiak általában idegenkednek az azonos nemű masszőrtől. Jobban esik egy hölgy érintése, még ha nem is olyan határozott vagy erőteljes. Ám ha sportosak, kemény izmokkal rendelkeznek a teremetés koronái, meg vannak arról győződve, hogy csak egy hasonló adottságokkal rendelkező „kétajtós szekrény” tudja megfelelően átdolgozni fáradt izmait.
Itt mindjárt el is kell oszlatnom egy tévhitet: a masszázs erőteljessége, hatása és eredményessége csak igen kis százalékban múlik a fizikai erőnléten, sokkal inkább a technikai tudáson. Ebben a tekintetben pedig a nők és férfiak egyaránt lehetnek jók vagy kevésbé tehetségesek!
A női masszőrök általában érzékenyebben reagálnak a páciens rezdüléseire, kíméletesebbek fájdalom esetén, a férfi masszőrök viszont határozottabban kitartanak a terápiás terv mellett, következetesebbek a kezelés teljes ideje alatt.
Női vendégeink sokszor említik szemérmességüket, nem szívesen vetkőznek le fehérneműre az erősebb nem képviselői előtt. Általában ez az oka annak, hogy azonos nemű masszőrt választanak. Masszázs közben sokszor a lélek is megnyílik, és szívesebben bízzák rá lelki titkaikat is „sorstársaikra”.
Masszázs közben akarva-akaratlanul energia-csere is történik.
Az energiák sokszínűsége miatt azonban a férfi-energia masszázs közben kiegyensúlyozza a yin típusú női energiát, és viszont, így tudattalanul és „megmagyarázhatatlanul” az ellenkező nemű masszőr érintésétől energetikailag is jobban érezzük magunkat.
Valaki járt már Réka 19-nél? Infó róla?
Ez nem futtatás hanem az igazság. Sorry
Szia, hozzád teszek fel egy fontos kérdést, mert szakértőnek tartalak masszázsban (is:)).
Te mit szólnál, ha feltöltenék a péniszedet vazelinnel? Ilyet találtam, és el is képzeltem...Hát!!
Ez ilyen erotikus masszázs, gondolom, csak szerintem ügyes kezecskék meg tudják azt tölteni vérrel.
Nem kötöszködni akarok, csak érdeklődöm, már félénken, mert mindig vmi rosszat szólok (de igazat) ???
Kapsz a popódba golyókat is... Te mennél?
Uraim! Kis beszámoló azoknak, akik a teltebb hölgyeket kedvelik. Nos Vicky 23-ról lesz szó. Tegnap előtt jártam nála. Vénkertben található,ingyen parking,képeken persze hogy ő van,hiszen arccal hírdet,lakás nagyon-nagyon átlagos panel,lehetne tisztább is,1 kollega nő még van a kecóban,amit kifogásoltam több lánynál is:a jó képeket megcsinálják,mikor odamegy az ember meg se egy kis smink vagy esetleg az a ruha amiben a képeken van,egyszóval nem azt kapja az emberke amit látott a képeken,egyébként átlagos árak,kevés *** moderálva *** ,PL:nem tudom minek kell mondani hogy egy kellemes masszírozás is benne van, utána meg elfelejtődik a dolog(ilyenkor már kezdem magam kicsit becsapva érezni,és már több lánynál tapasztaltam biztos ti is)ja az egész sietős,érzi az ember hogy már alig várja hogy befejezd,én tudom hogy nem könnyű szakma de hát azért ez SZOLGÁLTATÁS kellene hogy legyen.Nagyon ki van szerintem égve a csaj,pedig még fiatal,kb 28 lehet,sajna mert egyébként szép kis pofija van.Alapjában véve nem volt túl rossz,de a jóhoz messze állt.Mégegyszer biztos nem mennék hozzá.Cső!
sziasztok!
A közelmúltban jártam Melinda (27)-nél, gondoltam megosztom a tapasztalataim.
A lakás nagyon patinás, mondhatni már már elit ilyen célra. Melinda egyedül fogadott. Életkorát tekintve nem 27, inkább 37. Ez viszont nem von le semmit a szépségéből. Ha egész pontos akarnék lenne akkor azt mondanám, hogy kívánatos. Szóval a szimnpátia megvolt (legalábbis részemről).
Hideg itallal kínált, rövid zuhi után bele is csaptunk a lecsóba. Közvetlen, beszédes csaj, akció közben is tud fecsegni (ki ki döntse el ez gond e vagy nem). Kedves, igazi barátnő feelinget adott. Nem tudom mennyire megjátszott és mennyire természetes ami átjött de nekem tetszett. Az szájmunka lehetne egy fokkal jobb, de a második körben már belejött. Az akció viszont nagyon ott volt, igazi nehézbombázó kategória popsija van, nem mellesleg a cicik sem utolsók. Elszámolás korrekt, az *** moderálva *** sokminden benne van. Hozzá kell tennem én az a régivágású úriember kategória vagyok aki minden nőt NŐ-nek tekint, szóval lehet ez is segített abban, hogy nagyon korrekt volt velem viszont is, de lehet mindenkivel ilyen, nem tudom.
Kéró: 10/10 (talán a legjobb debreceni viszonylatban)
Csaj: 7/10
Hozzáállás: 8/10
Akció: 9/10
Részemről ajánlott kategória! Mindenképpen megyek még hozzá.
Az ilyen Gyulafélék valószínüleg mindig is lesznek, és nem annyira ostobák, mert az emberi hiszékenységre, naivitásra és butaságra építenek. Akik belefutnak, legtöbbször új látogatók - legalábbis itt a fórumon. Érdekes megfigyelni, hogy ők a rossz tapasztalat közzététele miatt szinte azonnal megtalálják ezt az oldalt. Korábban viszont lehet, hogy egyáltalán nem tájékozódtak, nem olvastak. Pedig csak egy kicsit kellene visszagörgetni a hozzászólásokat, hiszen hónapok óta számtalan esetben lehetett Gyuláról olvasni.
Gyula újabb gyanútlan áldozatot szedett!
A francba, hogy nincs aki elintézze!
WEBER semmi jó ajánlat?
Ma voltam Millánál megint. istenien massziroz. Mindenkinek ajánlom.
Siofok Gabi infó?
Én állandóan pörgök :D
Sziasztok!
Szerintetek Ivett (27) valamint Dzseniffer(30) egy és ugyan az a személy?
Vélemény róluk? vagy róla?
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Jézusom,ennyire azért ne futtasd magad légyszives,ha valakinek megy a biznisz,nincs szükség beszamolokra.
Nincs nekem semmi bajom Veled, csak néha túlpörögsz. Ennyi...
Szia Grófom,
először is örülök, hogy látlak, mármint olvaslak. Már megint az igazság hagyja el a kezedet, így van.
Kérdem, mi a rossz a szexben? Egy rossz partner. A masszőrök is szerethetik a szexet, sőt, minél jobb szerető valaki, annál jobb masszőr lesz.. :) A kettő kombinációja, mármint a profi masszázs egy jó szex-szel a végén, mindenki elhiheti, vonzza a férfit, tehát igenis összefér.
Itt meg asszem, álszenteskedni nem igazán kéne.
Most megyek élőadásba valahova, és ott is jól érzem magam. Egy életünk van, adjunk neki!! :D
Ha érdekel, mailben, vagy skypon.
Ezért is mondtam, hogy lépjünk ezen túl.