Szóljon már valaki Orsikának,hogy fordítsa meg a képeit! :-D
Szóljon már valaki Orsikának,hogy fordítsa meg a képeit! :-D
OK, kösz az infot, amugy lehúzás, vagy simli nem volt?
Ez inkább szadizmusnak hallatszik mint kellemes érzésnek. Ez kb olyan lehet mint amikor jól p_p_ón dugnak egy csajt tiltakozása ellenére. Mondjuk a hátsó bejáratot egyszer kipróbálnám , de kizárólag olyannal aki be is vállalja, és nem nyafog, hanem még mondjuk szereti is, persze valahogy nehéz elhinni, hogy azt lehet szeretni, dehát nem vagyunk egyformák....Szerencsére...Alapvetően nem vagyok egy állat,( legalábbis úgy gondolom ) ha valaki nem akar valamit akkor nem basztatom a dologgal. Pl.: Meg sem erőszakolnék soha senkit, bármennyire is felcsigáz :P :P
tom nem sok közöm van hozzá, de xxyz leírásából egyből az jött le nekem is, hogy vele lehetett a baj nem jázminnal, csak nem akartam itt bunkózni azért nem írtam előbb. De én inkább jázminnak hiszek:)
(még nem voltam nála egyébként, de tervezem, és ez a kis lehúzás sem vette el a kedvem tőle, sőt!:) )
Na itt aztán rend lett! Szinte minden moderálva, tiltva. Nem csoda hogy lassan a kutya se ír már...
LARA 26 ROL TUD VALAKI VALAMIT?
Azért, ha e-mail címet megadsz, és írnak neked, arra illik válaszolni. :P Ez a többi lánynak is szólhatna, mert gyakorlatilag mindannyiótoknak csak dísznek van kint. :P
Egyébként Jázminról én is csak jót tudok. Kunta-val egyetértek.
*** Kérjük a kulturált hangnem betartását! ***
évem legyszrabb dugása volt a csaj egy néma hideg levente inkább raktamm volna a fagyóba. ***moderálva***
nem tom mit erőlködtök jázmin lejáratásán.. szerintem kedves és ami fontos ,el kell gondolkodni ,hogy mindkét oldl kell ehhez.lehet hogy éppen nem vagy szimpi de akkor is a jó oldalát próbálja mutattni. meg lehet ***moderálva*** csak arra jó amit ér. húsz forintért nem lehet forma 1 -et kapni. kell egy kis vip csomag és megnyilnak a kapuk. aoró pénz amiért itt ti fikázzátok a csajokat.***moderálva*** . ezért max saját magatokkal végezhetnétek más országba.még szerelmet is kerestek akkor kicsit oda kell tenni és nem lealacsonyitani másokat. meg néha tükörne kell nézni és önkritikát gyakorolni. lehet nem bennük hanem bennetek van a hiba. nekem példának okáért 5 -ös a csaj. többször is voltam nem terel a beszélgetéssel.,csak próbálja oldani az ismeretlenség álltali feszültséget.ha pedig nem adta olyan mint a fekete áru nincs garancia nem kell visszamenni..
Csövi mindenki :) Wekome Gróf :D Muszály volt be regelnem eddig csak olvasgattam. Többen érdeklődtek Szoboszlói lányokról én ma bevállaltam Daniellát (27) (bár fiatalabbnak tűnik) amit nem bántam meg. Nehezen elérhető de kitartás,lakás hibátlan 4em panel,parking hibátlan,kedves,tüzes aranyos,csinos,nekem teljesen lejött a barátnős téma,bár ez hozzáállás kérdése. Nállam 10 pont :) inkább magamnak adnék 8-at nem voltam valami fitti :D :(
Jázmin 19 azér erőlködik helytadok XXXYZ-nek 1 havernak is hasonló volt a tapasztalata vele.
Köszi az infot Rizs!
Köszi az infot!
Engem is érdekelne!
Füstös urat kérdezném elsősorban, de bárki akinek van tapasztalata Klaudia18-al kapcsolatban irjon. A véleményetek érdekelne, érdemes-e meglátogatni?
Köszi!
hali hali ,na most etgy kicsit jobb kedvem lett.. meglátogattam Dorcit.Mivel nincs rég a a szakmában sok színűsége még nem alakult ki. Kedves ,de még nem érti mi a barátnő feeling és ezt átadni nem tudja.Viszont amit igér azt betartaja.Nem lehúzós francia tudása kellemes ,bár lehetne kicsit vadabb.Viszont érezhetően élvezi a sexet legalábbis én azt éreztem és nem hiszem hogy tévedtem. A környezet sajna pocsék. semmi exlizivitás olyan 8 ker. de ha nem erre hanem arra megyünk hogy ez csakis üzlet nekünk pedig szórakozás akkor megéri javaslom....
Nézd, engem már ez jó ideje nem zavar, tudomásul vettem. A szabadpiacon is rengeteg hozzá nem értő, papírral rendelkező masszőr van, a vendégeknek kell megtalálniuk a nekik megfelelőt. Nincs bajom, ha valaki erotikus masszázst csinál, azzal se, ha abba öltözteti a mást, már rég nem. :) A vendégek, ha nem érzik jól magukat valahol, mennek tovább, míg meg nem találják, akit keresnek, és akkor mesélnek. Ennyi elég. Gondolj bele, hány pocsék fodrász van. Kinek van sok vendége? A jónak. A többi úgyis tönkre megy. Hagyni kell. Ennyi.
A másik témára visszatérve, sokan a technikára mennek rá, ezt is tanítják a különböző tanfolyamokon, a mentális része viszont kimarad.
Pedig, a kettő együtt az igazi masszázs. Ezért szoktam mondani, hogy ezt feszülten nem lehet, legózni egy gyárban igen.
A negatív energiát a vendég érzi, nem tudja, mi baja, de rosszul érzi magát. Hozzá se érsz a másik emberhez, és energiaáramlás van.
Csak érzed a másikat. Akkor pláne masszázs közben, mikor hozzá is érünk a másikhoz, és toljuk bele, ami bennünk van. Na, ha ez rossz, akkor nem szabad. Én nem szoktam olyankor, én is ember vagyok, lehetek fáradt, kialvatlan, történhetnek dolgok, rossz napom van, akkor inkább ne.
Az meg, hogy van papírod, vagy se, nem jelent semmit. Az enyém a régi nevemen egy felsőörsi padláson. A tudás a fejemben, meg a kezemben, a többi meg a lelkemből, de ahhoz BEFOGADÓ is kell!! Ez a lényeg, adni csak annak tudsz, aki elfogadja. :)
Hali :)
Látod látod azért mert nincs papírja valakinek valamiről, még tudhat dolgokat. Téged ez az apró kis betű zavar. Engem inkább az, hogy lenéznek hasonszőrűek pedig ugyan azt csinálják csak lerövidítik a dolgokat kifogásokkal.
Teljesen egyet értek veled, ha valakinek papírja van, és tud is, nem kellene lejáratni egy jól megbecsült, nem könnyű szakmát. Legalább is olyanoknak akiknek fogalmuk sincs mit is jelent a masszázs legyen az bármilyen! Ha olvastad akkor tudod bár papírom nincs de tanultam és amit én tanultam annak köze sincs a szexhez vagy akár az erotikához.
Igaz az is, lassan több fajtáját kitalálnak mint amennyi rovar él ezen a szerencsétlen bolygón. Volt van és lesz is aki tőlem masszázst kér de én sajnos egy ciszta miatt a csuklómban ezt nem igazán tudom megtenni. Bár nem tagadom van vendégem aki szereti amit és ahogy. De újra csak írni tudom, az amit én csinálok, olyankor nem erotikus és nem izgató. De azt hiszem neked ezt nem kell magyarázni.
Szóval a lényeg, én arra ugrok ha valaki mosakszik pedig ugyan úgy megteszi csak épp máshogy nevezi szerencsétlen gyereket :S
Szia,
igen, a yin és a yang miatt van h nő férfi masszőrt, és fordítva, az energiaáramlás... köze nincs a szexualitáshoz.
Én bevallom, nekem ez a masszőz szó nem tetszik, a gyakorlati oktatónk egy tünemény 52 éves gyógymasszőr volt, nő.
A névjegykártyáján is gyógymasszőr volt.