Mondja már meg valaki miért kell más képével hirdetni?Meg minden héten más névvel?
Mondja már meg valaki miért kell más képével hirdetni?Meg minden héten más névvel?
Na úgy látom a Zsaklin nevet változtatott nnnnnnnnmegint.Most Laura néven nyomul.A képen nem ő van semmi köze a valósághoz!Roma csaj!
Christáról valakinek van tapasztalata?
hm kis magan eletem.kicsit reszletezem 2010 november kozepen koltoztem haza magyarorszagra.2011 marcius 14 vagy 15 keztem el hirdetni elsonek.a videkilanyon elso hirdetesem 2012 januar kozepetol van.aztan komplikaljatok .mindenki magabol indul ki.a l l hirdeto ha tetszik ha nem nem en vagyok.es nincs mit megszokni tolem mert nem irkalok, vagy irkaltatok.ha valakirol irnak az a baj,ha nem irnak az a baj.erdekes .l l nek uzenem koszi hogy vannak meg jo indulatu emberek .ez egy darabig jo lesz unalom uzonek.sziasztok
Itt vok :)
másik fórumon nem ez van róla,de nekem mindegy.
hol vagy Hexe?
itt vok
Kislány vagy még te ...............
Nézd márt meg mikor regisztráltam ide. Ritus akkor még sehol sem volt nem hogy győrben.
Valaki meglátogatta már Bella és Suzit?
Pedig én csak annyit írtam, hogy párosan szép az élet :) és moderálják is az embert. Azzal szerintem semmi gond ha több nő van egy helyen. :D
jaja
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Már többször irt magaról.....sztem már megszokott!
Nem égtél ki, ilyenek lettek az emberek (többségről beszélek, mert vannak még mindig a másikra figyelők, segítőkészek is, szerencsére).
Az a gáz nálam, hogy a nagy pofám ellenére én nem tudom ezt flegmára venni, viszont segíteni sem tudok...Mindenkin meg pláne.
Ami felháborít (szeretem az állatokat, DE!) van állatvédelmi törvény, már egy halat büntetlenül nem rakhatsz gömbakváriumba.
Embervédelmi törvény mikor lesz? Egy kutyát kidobsz, megvagy, 150 ezer bírságra számíthatsz, ha megvagy. Embert kidobsz, ott haljon meg! Mi ez? Hova jutottunk?
A jó hír viszont, hogy végre házasok lettünk, így grófné lettem (részemről csupán érdekházasság :)) Csak még az új nevemet nem álmodtam meg. Te tudod? Gróf Kurátorova? xd
És ez miért zavar téged??
Sziasztok!
Szeretném megkérni azt aki járt már Barbi (18) -nál, hogy írja le milyen a csaj. Érdemes-e elmenni hozzá, lehózás-e illetve milyen tapasztalatokkal távozott. A válaszokat előre is köszönöm.
Ááá, ezt nem hiszem el, hogy milyen színvonalon megy már megint a fórum.. Pfff...
Mesi (29):
A szokásos Steve Str. templom melletti panelben találkoztunk. Hihetetlen ez a helyszín, nem? Milyen sok lány.. Le a kalappal a logiszika előtt. :)
Mesi a képeken is látható magas, csinos nő. Kicsit aggódtam, mert a telefonban olyan szigorúnak tűnt a hangja, de élőben teljesen kedves, jó társaság.
Csúzska masszázst kértem NFVSZ befejezéssel. Teljesen jó volt, fesztelen hangulatban telt az idő. A befejezést elnyújtja amíg lehet, hogy minél nagyobbat szóljon a vége. TP nincs, elszámolás korrekt, tőlem nem is előre kérte az ajándékot.
Elégedetten távoztam, nem maradt bennem hiányérzet vagy csalódásérzés. Egyedül ez a helyszín olyan, amit nem igazán szeretek, túl nagy a jövés-menés. De talán ennyi kompromisszum belefér.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Kedves Ritus !Köszönjük az önreklámot , abbol nem kér senki .Ha nem írják meg hogy jó vagy szar vagy , vagy túl drága, vagy ......... akkor min , magadról ne irkálj ...
öcsém,még mindig életed bakját lödözöd:-))nehezen jönnek befele ugye a *** moderálva ***,mert nem nagyon *** moderálva *** már a lányok,hogy pár jó szót megemlíts itt róluk.mert ugye a d.ugás már nem igazán megy,ezért rendezi más az asszonyt:-))