Kedves Snoopy! Köszönöm szépen a beszámolót,igyekszem továbbra is a tőlem telhető legjobbat nyújtani! Szeretettel várlak legközelebb is már új környezetben,nem nagyüzemben!!! Szép napot minden kedves Fórumozónak!
Kedves Snoopy! Köszönöm szépen a beszámolót,igyekszem továbbra is a tőlem telhető legjobbat nyújtani! Szeretettel várlak legközelebb is már új környezetben,nem nagyüzemben!!! Szép napot minden kedves Fórumozónak!
Szevasztok!
Vidéki vagy Pesti *** moderálva *** mennek itt szekszárdon? Nikolról valaki vélemény előre is köszi
Szia--Igen voltam Pincúrnál,nagyon jól *** moderálva ***--tökre élvezetes és ha kéred a végén szájba is lehet---a *** moderálva *** úgy csinálja ahogy kéred---a punci nagyon szűk élvezets benne lenni--jól lovagol!!
Korina eltűnt volna...? Most végre eljuthattam volna hozzá, erre eltűnt. Tudtok vmit?
Eszed nincs akkor ne írj!!!
Na, innen a Tied a préda, elbírsz vele, úgy látom. :)
Csak hát tudod, a Szerelem... xd
Majd este vagy délután visszaolvaslak.
Puszipá
Ja, és ketten már lehet, sok leszünk neked... Száj befog, másra használ! Nem strigóz le senkit! értve? Na azért...
Csak vigyázz, mert fogazok, nem akárhogy!! xd
Én mér nem talállak meg a fészen? He?!
Beütöttem az összes 2 neved, amit tudok, még a Pétert is, nincs találat. :(
Házasok vagyuk, vagy mi...
A "haverodat én küldtem modira egy szó miatt, mielőtt Téged gyanusítana. (Debrecen)
Azért ezt ne! asszem, egyet értünk... :)
Ez az Gróf (többnejű) Uram!
Tegyél rendet Debrecenben, a kutyafáját neki! Mér nem hagyod a fenébe? Ezt az egyet nemtom felfogni, de te bizti tudod. :)
ÉN szeretlek, hisz még friss házasok vagyunk. (Ha ez megnyugtat:))
Majd előkerül megint ha elfogy a zsé, de szterintem rajta kívül is vannak annyian, hogy dunát lehet rekeszteni velük. :)
Engem Réka 23 érdekelne. Látta már valaki ébőben?
Igen, amiket korábban írtam az mind saját tapasztalat.
Apró kedves lány, nem egy szépség, és 30 fölött lehet, de a m*lyt*rk*s fr*nci*ja végig, sz*jba befejezéssel kiváló. Én még csak ilyen ügyben jártam nála.
Sziasztok fiuk
aki tudja a citris emailem NE IRJON RÁ mert ma hajnalban feltörték :@ :@
Barbi cica (Győr) valós képekkel hirdet? ki volt nála? milyen a lány? tényleg ő az? ha igen,akkor jónak tűnik. mert a képek elég internet gyanúsak. nem tudom a VL szerk. ezt mi alapján bírálja(?)
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy ilyen jellegű eszmecseréiket a dühöngőben folytassák!
aki terel,az te vagy gekkó.fogalmad sincs,hogy kivel azonosíts be.gondolom valami bajod lehetett a 2 *** moderálva *** ,vagy épp nem *** moderálva *** .felőlem nyugodtan részletezheted,hogy mit hadováltál a telóba.
Üdv:)
Konkrétan Picurnál volt valaki Pécsen?
Köszi
Gina hova tűnt? A közeli napokban terveztem meglátogatni erre eltűnt a hírdetése. Valaki esetleg tudja a számát? Kösz!