Ne haragudj, nem bántásként, de akinek a fotókon ilyen retkes, ápolatlan a lába annak az egyéb testrészei milyenek lehetnek? Inkább a kedvem ment el. Bocsi, de nekem nem jön be az ilyen.
Ne haragudj, nem bántásként, de akinek a fotókon ilyen retkes, ápolatlan a lába annak az egyéb testrészei milyenek lehetnek? Inkább a kedvem ment el. Bocsi, de nekem nem jön be az ilyen.
Bocsi, melyik, a 23 vagy a 19 éves?
Bocsi, melyik Heni a Lövöldés, a 23 éves? A másik jó?
Akit még kerülni kell Fehérváron, nagy ívben, a teljesség igénye szerint:
-VIRÁG igen így nagy betűvel, 2x próbálkoztam vele, mondtván hátha megismer és kicsit más lesz, jó nagyot tévedtem, iszonyatosan flegma, nagyképű ráadásul igen ostoba és ezt még ki is kiabálja magából... :-)
-Zita vele rendel, borzasztóan egyszerű igénytelen, buta lány, szexkultúra semmi, az hogy hogyan kell valakit felizgatni hírből sem ismeri, a lakás valami panel putri, borzalom.
- lövölde, egytől egyig lehúzós, ál képes bagázs,
- Eperke, ő nagyon egyszerű élményt nyújt, semmi emlékezetes, egy dugásnak jó, nála is 2x voltam, nekem kicsit ápolatlan, büdös volt a haja és a bőre
- Kinga, korábban Kornélia, nahát ezek még egy szép csapat, össze vissza képekkel hirdetnek, sose lehet tudni ki is fogad, szolgáltatás szinvonala átlagon aluli.
Igazán a Virág az aki felháborít, nem tudom a fönőke nem akarja rendbe tenni a csajt....? Biztos olvasod a fórumot,csinálj valamit, mert úgy jársz egy kuncsaft takarja majd meg a csajt, ha már k..va lett, akkor csinálja ezt normálisan.
Más.
Mandyt nagy várakozással telve látogattam meg, kedves nő, ez igaz, de a szex nem az erőssége, és akkor még finoman fogalmaztam. Beszélget, mosolyog, kellemes szeméyliség,csinos nő de semmi több, aki jót akar szexelni ne őt válassza.
Barátnője Tiffany nekem nem jön be.
Valaki kérdezte a Karinát. Ügyes lány, kicsit sokat beszél, de ezt kompenzálja a lelkesedése, és a technikája. A mélytorok tényleg mélytorok nála. Igazán aranyos lány, nagyon ápolt, szép a bőre, puha, illatos mindenhol.
Viki szintén ajánlott, nála egyszer voltam eddig.
És reménykedjünk, hogy már nem volt benne egyikőnk címe se. Csak azt tudnám kinek kell ennyire a specifikusan erre az oldalra elkészített e-mail címed. :O
fütyi ha voltál már boginál, egy beszámolót sokan meghallgatnának (elolvasnának).
Hello Ilyen lányt én is keresek de sajna a soproni lányok nem ilyenek.
Öt próbálkozásból öt csalódás.
Ha valóban lenne korrekt, kedves, CSINOS hölgy az engem is érdekelne.
Lövöldés csajok : Heni , Edina , Linda , Enikő , Anikó , Réka , asszem nem hagytam ki egyet se abból a bagázsból.
Henit is kerüljétek borzalmas!
Szia Petya!
Bogi szemtelenűl fiatal!!!
Ha elmész, szerintem nem fogod megbánni!
Szia,én nem nála voltam hanem a koleginánál Daniellácska kisasszonynál,(akibe azóta is szerelmes vok :D) ha jól láttam együtt rendelnek futólag láttam,zuhiból visszafele a konyhába sertepertélt arcra nekem bejőtt.Daniella 8/12 Mátyásportrés papírért fogad akk gondolom ö is kecó nagyon tiszta,fürcsi maga a mámor :) remélem segítettem még ha csak félig is. :) De próbálj meg visszaolvasni, jobb felül beírod a keresés kúlcsszóra mezőbe a nevét és csak ki dob valamit. :)
Igen a jó öreg pöst :D egy bajom van csak vele,vagy nem egyedűl megyek vagy nincs időm. A múltkor 5 címmel indúltam,meg a telón internet,gps, pörög forog világít minden ami kell,mindenki foglalt volt vagy sokat kellet volna várni,na mondom tipli :) kijövök pestről az egyik utánam szól mégis jó neki.mondom az már perec,háthogy menjek vissza,na mondom nincs az az isten. Megígértette velem ha megint megyek mindenképp menjek be :D Direkt nem a pályán jöttem na mondom Hatva,Gyöngyös stb.csak van valami, neten aki csak létezett hívtam semmi. 1 néni vette fel asszem hatvani,*** moderálva *** még az ajtónyitás is *** moderálva *** volt inkább ki hagytam. Végül Böszörménybe sikerált letennem a csomagot a kedves Heni 35 nél aki egész kellemes élmény volt bár aki nem szokott hozzá a falusi kertesház környezethez annak érdekes kép tárúl elé házkűlső szempontjából.
Bár most hogy jobban megnézem a fotóit nem biztos...
Ajánlani ilyet nemi igazán tudok, esetleg próbáld meg az "Évike kezdő(24)" néven futó lányt. Ha valaki volt már nála, írhatna pár szót.
Igazad van, én azért jöttem hogy szóljak.Én is megkaptam.Honnan tudod, hogy ő van a képen?
Köszi Mole :)
Viki fantasztikus! Kellemes környezet, odaadó, figyelmes, korrekt. És nagyon finom!
Sajnos hiába írod ki a számukat azt úgyis moderálják az adminok! Egyébként ők (Vicky és Aliz) miért nem hírdetnek most?
Hello szimpi!
Orsikáról tudok neked írni de ez az info maradjon kettőnk között mert már így is nehéz hozzá bejutni:)Én kb május végén voltam nála.
Telefont nem ő kezelte hanem a barátnője (talán Vivien). Tőle kaptam időpontot is és még az ajtót is ő nyitotta.
Majd megjelent Orsika. Szépséges kis leányzó. Megörültem, hogy mennyire jó lesz megrépázni ezt a csepp kisjányt majd rögtön csalódnom kellett mert közölte hogy csak félidőt tud nekem szánni. Sajnáltam mert ájne stundét szerettem volna maradni.
Ja! Ájne stunde= zex tauzend huf. (remélem ez nem lesz kimodizva). Megérte.
ZUhany, vetkőzés. Percekig csak simogattam meg tapperoltam. Jó kis keményhúsú tornászlány szép (nekem kimondottan tetsző) arccal. Tökéletes tenyérbe illő szuperkemény cicik. ( a tornászmultról ő maga beszélt nekem mert megkérdeztem, hogy milyen sporttól ropog a térde)
A menyország kapuja olyan szép és ápolt volt ,hogy bár nem szokásom de úgy kihaburcoltam, hogy még az is visítva fog el.él.ve.zni akinek elmeséli:)
Ezután nem sok idő maradt így csak egy viszontcumit kaptam ami bő.nyá.las, sze.m.ben.éző.s, érzéki volt.
Jó volt nálla! Azóta próbáltam elérni többször is de sajnos nem felelt meg az általa adott időpont. (nem szeretek várni)
Üdv.
Helló!
Valaki tudna írni beszámolót a Bogi nevű fiatal lányról?
Vagy tud valaki korrekt fiatal lányt?
Alacsony legyen, kis mellekkel és szemtelenül fiatal legyen.
Várnám a válaszokat!
Köszi!
Üdv. mindenkinek!