Keresek egy lányt, úgy négy-öt éve hírdetett Dorina29 néven. Akkor nagyon ügyes volt, de azóta nem találom.
Keresek egy lányt, úgy négy-öt éve hírdetett Dorina29 néven. Akkor nagyon ügyes volt, de azóta nem találom.
Puncicát látogattam meg nemrég Nyiregyen. Fiatal, 20 év körüli csaj, érzéki szájjal, nagy cickókkal, formás alakkal. A képein sem néz ki rosszul, de élőben még dögösebb. Kedves, közvetlen, jókedélyű lány, aki szeret beszélgetni. Könnyen bejutottam hozzá és a helyet is egyszerű volt megtalálni, ahol fogadott. (belvárosi rész)
Egy kis dumcsi egy pohár üdítő mellet, közös zuhanyzás és egymásnak estünk. Vadul, de mégis érzékien szeretkezik, csókol, simogat. Szereti és élvezi ha őt is kényeztetik, nagyon finom, kívánatos nuncija van és érzékeny csiklója. Nincs vastag szerszámom, de így is kellemesen szűk volt. Elég jó szexuális étvágya lehet, mert végig nagyon heves, szenvedélyes volt és valóban úgy tűnt, hogy élvezi amit csinál. Rendesen adtam neki, majd a megkínáltam az arcát egy szép adag *** moderálva ***.
Időnézésnek és sürgetésnek nem láttam nyomát sem. *** moderálva *** mentem, de kb 15 perccel átléptük ezt az időkeretet, de nem problémázott ezen. Tetszett, hogy megadta módját a dolognak és nem csak letudott. Kellemes élményt nyújtott számomra vele töltöt idő alatt. Nincs elszállva magától, nincs fadarab effektus, tökélets barátnő feeling. Mind külsőre, mind személyiségre, mind szextudásra nagyon ott van a szeren.
Dorkáról mit lehet tudni? Van e infótok az egykor a Ferenc körútön rendelő 30-as szösziről? (azt hiszem Eszter néven volt)
Egyetértek Veletek .Csak az zavar,hogy ez egy fórumon szerepel. És kíváncsi lennék arra a biológiai-fegyver bacira v. vírusra ,ami az óvszeren átjut... :) Vagy nem volt ?Nekem is ajánlottak már ilyen *** moderálva ***, de visszautasítottam, mondva "Mindkettőnknek jobb, az a kis műanyagréteg kettőnk között...Nem volt sértődés..No ,de hagyjuk ezt a témát ,mert "sem a vádlott, sem ügyvédje, sem egyéb érdekeit képviselő személy nincs jelen".. :) Egyébként érdekes, hogy a negatív kritikák sokkal gyakoribbak és sokkal több hozzászólást generálnak, mint a pozitív vélemények. Ez nem egy kicsit a középkori kövezzük meg nyilvánosan vagy máglyára vele "hagyomány tovább élése... :)
láttam róla más képeket.........hidd el ő és vörös a haja
Akkor van öt beszámoló a tarsolyodban? Ne tartsd magadban, ki vele, a negatív beszámoló is beszámoló, és legalább más nem csalódik ;) És ha beszámolót írsz, hidd el, kapsz a kérdéseidre is választ :)
Amúgy ha visszaolvasol, van a hírdetők közt korrekt, kedves, CSINOS hölgy ;)
Őőőő, ha jól értelmezem a szavaidat, elég sok helyen voltál, és ahhoz képest elég kevés (0) beszámolót írtál. Pedig lehet, hogy mások kérdéseire tudtál volna választ adni, de helyette csak kérdezel... Nem akarlak megbántani, de szerintem Te is érezhetnéd a korrektség határait :P
Szonjás kérdésedre volt már válasz, ha rákeresel a keresőben, megkapod a választ. A másik két lányról nem tudok semmit, csak hogy a klub66 nem egy olcsó hely, de SENKI nem írt róla valós beszámolót, kivéve magát a hírdetőt, de az még barátok közt se túl valós, inkább önreklám, márpedig azon csak nevetni tudok :D
Sziasztok! Ezúton szeretném közölni minden kedves vendégemmel,hogy továbbra is elérhető vagyok a meg adott idő intervallumban illetve az eddig is élt telefon számommal,csak bizonyos okokból átmenetileg szüneteltetnem kell a képes hírdetésem.A meg értéseteket köszönöm.Szép napot kívánok mindenkinek,üdv: Barbi
Sziasztok !
Edit 36-ról van valakinek infója? Ha van osszátok meg !
És akkor hátra arc?... Nekem nagyobb szerencsém volt, a csaj 22-nek mondta magát (és kb. annyi is lehetett), vékony testalkat, ahhoz képest kellemes méretű cickók, kicsit cigányos, de nálam az nem hátrány... Szóval én maradtam...
Üdv! Valaki tudna nekem infoval szolgáltatni Melissza(29) - ről vagy Nagycicis Nórika(19) - ról??
Kössz!
de azért volt gyümölcs a kosárban? ;)
Tud valaki Pécsett vékony 20-25 közötti ajánlott szolgáltatót?
Az aztán tényleg jó csaj xD nem tudom neked ki nyitott ajtót de nekem valami vágott hasú indomtalan nő... aki ott volt a lakásba másik csaj az jól nézett ki :-P
Köszi a segítséget... Egyébként nem rég voltam az Enikőnél, persze nem ő nyitott ajtót, amin meg se lepődtem... Nem volt rossz a csaj, de hát nem az Enikő... Na, ez van, még egyszer köszi...
... egyszer Zsófiként is hirdetett... Köszi a választ és a segítséget...
Mármint,hogy én téged lecseréltelek?Még meg se csaltalak!!Te voltál az utolsó akivel voltam.Még feleségül is vennélek,de hát... kosarat kaptam...
Helló Andante!
Magasság 160, mellbőség 80, életkor 22 és korrekt. Ezek az adatok beleférnek az elképzeléseidbe?
23 éves Heni a lövöldés őt kerüld el!! Az Enikő képén lévő csajt láttam már a vadászkürt bár részén fent az emeleten ott italoztak barátnőjével . A barátnőjét ismertem fel ő volt az a csaj aki kyra meg mit tudom én milyen néven hirdetted vörös masszőrlány még a Rékával egy időben kezdett hirdetni. Aki volt nála tudja kire gondolok. Szóval durva hogy egy olyan lány képét használják fel aki nem dolgozik csak barát ráadásul arcal....
Ne aggódj dominika időnként eltűnik, de mindig visszatér, zűrös a háttere, emiatt nincs megbízhatóan.
A 23 éves heni lövölde, egyébként inkább 33 mint 23 éves... a másik heni más dolgozott pár néven, kata, barbi, egy félcigány lány, a származásával van egyenes arányosságban a szolgáltatása, és az igénytelensége. Láthatod időnként a belvárosban, egy csapat roma nővel flangálva.