Ha már kioktattál egyes "úri embereket", akkor miért nem írod le, hogy ezeket a dolgokat hol, kiknék tapaszataltad!?
Akkor már ne sűlyedj le a "mi" szintünkre. Mert így te se írtál semmit. :)
Bocs az OFF-ért!
Ha már kioktattál egyes "úri embereket", akkor miért nem írod le, hogy ezeket a dolgokat hol, kiknék tapaszataltad!?
Akkor már ne sűlyedj le a "mi" szintünkre. Mert így te se írtál semmit. :)
Bocs az OFF-ért!
Sziasztok!
Régen írtam már ide, de folyamatosan olvasom ezeket a mocskokat amiket írtok. Szerintem ez így nagyon szar. Ez a fórum nem erről kellene hogy szóljon. Egy pár "ember" teljesen elviszi a fórum igazi értelmét. Egymásra köpdöső kis senkinek tüntetitek fel magatokat. Ha az okosabbak és ésszel gondolkozók nem vennék fel ennek a néhány felforgatónak a stílusát és nem válaszolnának a láthatóan direkt lázító megjegyzésekre talán azt olvashatnánk itt amit kellene. Az a pár "úri ember" akiket eltartanak majd elbeszélgetnek magukkal. Azonos béka segge alatti inteligenciával csak megértik egymást.
Ha lehet arról írjunk mi többsében lévők amiről kell. Melyik lány mit ad, hogyan adja, milyen a környezet ahová bemegy az ember és a szolgáltatás egyéb jellemző leírása.
Én is voltam mostanában olyan helyen ahová csak éppen beléptem és már jöttem is ki. Olyan kosz és mocsok volt hogy érezni lehetett a levegőben az igénytelenséget.
Voltam olyan helyen is ahol a lány váltig állította hogy egyedül van. Mikor mondtam neki hogy a másik szobában ég a villany és oltsa le azt mondta nem számít nyugodtan éghet. Az aktus megkezdése előtt (még éppen jókor) az "uraság"-nak hapcizni kellett és hát az meg csak hanggal járt. Mégis csak volt valaki ott. A rabszolga hajcsár pöffeszkedett bent. Én pedig eljöttem ahogy illik.
Jó szórakozást mindenkinek és legyen helyén az eszetek még akkor is amikor ...
Sziasztok
Miráról valaki tud valamit??? Volt nála valaki már?? Elérni elég nehez ...:( nekem még nem sikerült :)))
Tisztelt szerkesztőség!
Kérem önöket,hogy a vidéki aprón 0620999***moderálva*** -es telefonszámmal hirdető hölgyet sziveskedjenek felszólítani arra hogy vegye le fotómat amit sajátjaként tett fel. Önök is láthtják, nem az én hirdetésem esetleg az IP cím alapján. Én más néven és telefonszámon nem tettem fel apróhirdetést. Felháborodásom ezért érthető, hisz ne hirdessen senki más fotóival. Kérem intézkedésüket, előre is köszönöm!
Szexy Niki
Sziasztok!
"Szexy Niki (30)" Debreceni lányról érdeklődnék, van valakinek tapasztalata?
Köszi.
Sziasztok!
"Szexy Niki (30)" Debreceni lányról érdeklődnék, van valakinek tapasztalata?
Köszi.
lehet egyszerűbb, ha a nevét írod ki
Csak egy lányról van szó aki 38 néven hirdet. Voltam nála. A lánnyal semmi probléma, csak a körülmények nagyon szerények.
Tisztelt Hölgyek!
Nem tudom olvassátok-e eme fórumot!Vagy tesztek magasan az egészre?!
Csak meglegyen a l*v*,aztán usgyi tovább!
Mert azt már tudom,hogy nem tudjátok egyáltalán,mi jó egy pasinak!
Ime egy link!Csak rá kell kattintani és látható!!Mi a JÓ!
http://erotika.indavideo.hu/video/Penisz_masszazs
Kivétel azért van köztetek!Egy valakivel már találkoztam!
Az egy Istennő ezen a téren!
Üdv ! Az izlésed nem rossz ,abból ítélve aki után érdeklődsz :) De mit szeretnél olvasni ? Inkább egy- két általános tanácsot adnék.. :) A képek itt Egerszegen valódiak ezt- tapasztalatból mondom hidd el. Aztán jön a "többi " , amire kíváncsi lehetsz! Hívd fel a "kiválasztottat"l legyél könnyed,de ne bohóc. vagy komoly uriember :) A nők ezt a két típust szeretik általában.. szerintem :) beszélj veleúgy,mintha 1000 éve ismernéd, ha kicsit zavarba vagy- sebaj majd ő feloldja hidd el. :). Ha ezt az útmutatót követed csalódás nem érhet- szerintem. Aztán az evésnél .dől el milyen a puding :). Mert ha itt valaki nagyon ajánlgat valakit az úgy is saját izlését ajánlgatja..Én tényleg mindenkit meglátogattam egy kivétellel, de már írtam le nem írnám ,hogy kit és miért :) aztán leszűkült a kör "törzsvendéggé" váltam..azonkívül csak az újak...,mert ilyen az emberi természet :) :)
Szia,
Bár újonc vagyok, de Dia nem Gyula, nagyon nem. Ha barátnős feelinget keresel, figyelmet, akkor hajrá, az Úrnős témát passzolom, nálam nem pálya, nem tudom.
"Bekattantál, mint az ólajtó. Sötét vagy, mint egy olajtó. Tök homály"
Akinek nem inge, ne vegye magára. De az "x"-re végződő nevű képződmény kezdhet öltözködni...
:-)))
engem is érdekelne a likócsi roma csaj száma
Franko. Olvasd el a hozzászólásokat Rékáról( Vanessa) és döntsd el. Én nem utaznék!
Sziasztok! Noémiről van valakinek valami információja?
sziasztok!
Éedekelne kinek van értékelhető tapasztalata jucus959-ről?
Sziasztok!Réka babárol valakinek infolya??Mert látom át tette székhejét Bonyhádra:((Igy érdemes enyit utazni érte?Elöre is köszi infokat!Szasztok
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy, mint kezdőnek ajánljatokat lányokat. Kihez érdemes mennem és miért? Előre is köszi!
Leti kivel van eggyüt? Még nem volt szerencsém hozzá,.....
Üdv mindenki :) csatlakoznék az előttem szólókhoz És én is Linda 22 védelmére kelnék Hétfőn voltam nálla És igen 4-ig van,tapasztaltam utsó voltam És nagyon renben volt minden.Csók nem volt amit naon sajnálok,de nem is ez a lényeg. Mindenkinek ajánlom aki aki tutira akar menni,jó biztos van rossz napja,de kinek nincs,és sokszor rajtunk is múlik a dolog,de nem ragozom. Igen Emese az valsz Melindává lett onnan gondolom,hogy nagyon nézegettem az adatlapját amikor még Emese volt de le tettem róla miután utánna olvastam (de így is erőssen gondolkoztam,hogy ennek ellenére elmegyek mert nagyon be jön). Igen éléggé egyformák az adatlapk kivéve az új képeket,de a csaj sztem ugyanaz.De tévedni emberi dolog,mondta a sün és lemászott a gyökérkeféről :D