Helló! Lily35-ről van valakinek információ--minden érdekel!!!!!!!!!!!!!!Köszi
Helló! Lily35-ről van valakinek információ--minden érdekel!!!!!!!!!!!!!!Köszi
Hatalmasat csalódtam benned . Te tényleg bárkivel...csak a ***moderálva***miatt és még azt mondtqd válogatsz, atya ég dehogy válogatsz amit ma megtudtam rólad. Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj undorító vagy. Kedves R. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atya-gatya hatalmas csalódeás ért. Undorodom tőled miután beszéltem sőt képet is láttam egy vendégedről, tényleg ilyet bevállalsz????? Tiszta szégyen vagy.
Jobb ha tudod... magyar vagyok....igényes..és már nem vagyok az Adyn...ki vettem egy lakást a belvárosban . Jövöhéten csinálok uj képeket ...az új lakásban... De csak azért hogy azok akik valótlanságot irnak..rájöjjenek...felesleges hazudozni, mert majd a képek önmagukért beszélnek.
Aki Budapesten jár annak szívből Ajánlom Jazmint. Nagyon kedves és csodaszép lány, Sok mindent vállal az értelmes és ízléses határokon belül, de akárhogy is nagyon kelemes társaság. Sikerült vele egy teljes éjszakát és délelöttöt eltöltenem a minap. Nos ...uhhh. Minden téren nagyon rendben van, nem csak a teste , de a stílusa is nagyon a helyén van. Én csak ajánlani tudom.
szerintem Mercédesz a legjobb
én róla még nem hallodtam de majd megnézem akkor őt is más csajok ról ahllodtam a budian hgy vannak
Szia, keresünk egy szép sexpartner aki él Dunaújvárosban.
Csak azt tudom, kicsit magyar
Sziasztok!
Pécsen ki a legjobb,legigényesebb?
Sziasztok.Christa-ról nem tud valaki valamit? Pár napja próbálom elérni,de semmi,kicseng,de nem veszi fel...
Remlem önök látják,,
Tisztelt szerkesztőség!
Kérem önöket nézzenek utánna az alábbi linkeknek, mert a hölgy a hirdetéséhez az én fotómat használja az apróban.
A telefonszám a hölgy tulajdona, a fotó viszont rólam készült.
Szexy Niki
http://videkilanyextra.hu/t%C3%BCrci-debrecen-06209991524-vid%C3%A9kil%C3%A1ny-248
http://w.pipihusi.hu/hirdeto/baby
Kedves zoy!
Nincs apróhirdetésem, a lány aki ott hirdet az én fotómat használja. Küldtem levelet a vl. szerkesztőségének hogy nézzenek utánna, mert visszaél valaki fotómmal. Az e-mail címem a hirdetési oldalon találod. Köszönöm hogy felvetted velem kapcsolatot.
Csákány így van Melinda=Gyulavál akijártnála azt tudja és csak az irjon ez a lényeg csá!!!!!!!!!
tudom,hogy megfednek érte,mert off,de a te szitedre nehéz lenne süllyedni:-)))))))
nem én tettem kijelentő módba mondanivalóm!
ismered a medal of honor pacific assault részét?
..tommy szí jú on te bícs...LOL
Zoorggz
misterX nem azt modta, hogy Dia -> (GYULA)!!!!
Szerintem valamit félreértettél!!!
Jelen felállás szerint Melinda 19 = GYULÁVAL!!!
Olvass vissza.
Szia Zoy!
Köszi az infót.
Menj el hozzá....érdekes csaj,az biztos..régebben írták,hogy nyávog... na igen,elég furi a stílusa,de ***moderálva*** :) Nekem nagyon jó volt vele..finom ,gyengéd nő....nagyon pakolható :)
Kedves zoy!
Köszönöm beszámolód,,jól esett hogy így gondolod. Csak azt nem értem, ha felmerült benned,,amit írtál miért nem regáltad le nálam. Ha már voltál nálam párszor,, tudod milyen vagyok..De te tudod. Nem tudom mi az amivel hülyének néztelek,,de kiváncsi vagyok.. ha gondolod, írd le e-mailben, megbeszéljük. Nem vagyok inkorrekt partnereimmel, úgy állok én is másokhoz ahogyan hozzám is állnak. Ezen nem gondolkodtál el? Talán volt valami ok? De nem akarok itt vitát nyitni,,eddig is megvoltam fórum nélkül. Miért kell a te személyesnek vélt állítólagos sérelmedet lejártásra fordítani. Aki ismer az tudja milyen vagyok, aki meg nem, azt gondol amit akar, e kommented elolvsása után. Írj e-mailt ha gondolod, én itt befejeztem válszadást. . Koromat én tudom egyedül,,láttad a személyimet? Szép napot mindenkinek!!