Sziasztok valaki Monárol infót:???????????
helló!
Szerintem a szilikon cicis Inez alias Linda már korábban hirdetett a ML.net-en Inez néven is.A telószám pedig az ő nevét dobja ki nálam .
Igen kevés de érdekel ... erotikus kisugárzása van!
Indítok itt egy kis játékot, mivel ez már vicc kategóriába esik:
"Keresd meg Gyulát" néven.
Szóval most melyik név mögött hírdet a Gyulus? Ki találja meg?
Nyereményt nem, csak elővigyázatos pénzspórolást tudok ajánlani!
Szia! Vivikénél voltam már és tényleg nagyon jó volt. Sárához akartam menni, de akkor épp nem dolgozott. Már régóta szeretnék Sárához visszamenni, mert nagyon jól éreztem magam vele - ezt nagyrészt nem a szexre értem, hanem valahogy megfogott, jó volt vele lenni ... (tiszta és ápolt volt, bár írtak róla mást is - nem tudom mi igaz belőle ...)
Na megőrülök. Erika már Győrben van, pedig itt volt közel...de oda se neki, úgyis újabban sokat járok arra. Továbbra is csak ajánlhatom mindenkinek!!!
Kedves misterX és Fustos,a képek nem a lány lakásán készűltek.
Ha meglátogatnátok megtudnátok milyen a lakása, tul hamar itélkeztek!
Fustos, szerintem neked nagyobb a szád mint a tudásod.
Voltam már egy pár lánynál, olyan is akadt aki nem frankó, és még nem is hallottam róla tőled.
Ha mindent tudsz, akkor ez hogyan lehetséges?
Sziasztok! tudnátok nekem infot adni Dominikárol és rékárol? nem-e lehuzosak,és hogy állnak a szexhez.
Helló!
Ha visszaolvasol rengetek pozitív véleményt találsz a lányokról, tudsz válogatni.
Szano fiatal, kedves, szexi, türelmes, és nem utolsósorban gyönyörű. Egy istennő benyomását kelti, és szex eddig vele volt a legjobb számomra.
Liáról is sokan jó véleménnyel vannak, én is voltam nála, szintén jó élménnyel távoztam. Szép (30-as korosztály) nő, jó nagy cicikkel. Ami ezen kívül még tetszik benne, hogy nagyon szenvedélyes.
Csilluska még fiatal, de nagyon kedves aranyos lelkes, és szexi lány. Őt is csak ajánlani tudom.
Emíliánál ugyan még nem jártam, de csak jó véleményeket olvastam róla eddig.
A fent leírtakat összevetve, mint kezdőnek én Szano-t javasolnám.
Mercédesz 33-ra aki most is hirdet szeintem ő a legtutibb
Léna non stop, Lara, Bia non stop, Niky, Regi érdekelne. Ha valamelyikről tud valaki friss beszámolót, hol rendel, légyszi írjatok! Fontos lenne minél hamarabb! Előre is köszi!
Gaben!
Melyik Mercedesre gondolsz?? A régire vagy az újra?? Netán a kettő egy és ugyanaz??
Szia Gyönyörű Cica.
Legközelebb bemegyünk azon a kapun...
Puszi
úgy látom,hogy összegyült itt az összes managger.csak az nem olvas a sorok között,aki nem akar.mert ki tudná,hogy retekszisz épp szabadságon van,vagy éppen ki miről beszél a konyhában.nem hinném,hogy valakit is beengedtek volna a konyhába,ha nem strigó,vagy épp örző-védő úr.
ez az,amire nincs magyarázat.
Hotel Szárnyaskerék, vagy Hunyadi panzió
Azt a csángó mondást ismered,hogy: " A lábon lőtt kecske mekeg ha futószalagra helyezik!"
Sziasztok! Tudtok valamit a Sára néven hirdető lányról? Már kb. 2 hónapja nem hirdet. Abbahagyta? Elköltözött? Esetleg más néven dolgozik?
Frappánsnak szánt válaszodon örülök, hogy jót nevettél.
Ismered ezt az indián mondást: "Üres kalász fenntartja a fejét"?
Húzd ki magad...
:-)
Ahhoz képest,hogy olcsó albérlet kellett neki,a fekete kanapé ÁrA kitesz kb 5havi lakbért.Meg olyan,mintha valami szálloda aulájában lenne.