Mókuska nagyon egybe van, gyönyörű szép haja van és érdekes arca, de az ágyban még nagyon sokat kell tanulnia.
Mókuska nagyon egybe van, gyönyörű szép haja van és érdekes arca, de az ágyban még nagyon sokat kell tanulnia.
mit csináltam rosszul hogy anevem kékkel van?
Kösz az infót.Meglátogattam Dominikát,a telefonba kedves volt és szimpatikus.Mikor megérkeztem kedvesen mosolygott,bemutatkozott és megkérdezte,hogy szimpatikus-e nekem.Nanááá... Hallod ez a csaj egy rock angyal:)meglepett,hogy vannak tetoválásai,de jól áll neki. Állandóan vigyorog,vicces,tök lüke de jó értelembe:)Teljesen feldobta a kedvemet és a hangulatomat.nem huzott le különböző extrákkal.és a szexbe is nagyon jó .Had ne soroljam hogy mik a jók:)minden! És ami nagyon lényeg hogy nem figyelte az órát.Én nagyon jól éreztem magam és még biztos menni fogok hozzá! De ha lenne még egy barátnője azt se bánnám.
Az elérhetőségnél írják meddíg lehet menni, innentől már csak egy telefon.
Sziasztok! Valaki nem tud itt győrben olyan csajt,aki válal csak "gyors" franciát??? És ilyen késő este is....!
Szia!
Én Nikyről tudok nyilatkozni. Kedves, csinos fiatal lány, nagyon odaadó. Minden igényemet maximálisan kielégítette. Ajánlani tudom érdemes meglátogatni ;)
Sziasztok!
Új vagyok itt a chaten. De egy kellemes meglepetést szeretnék megosztani veletek.
Sok "rémhírt" hallottam a Ferenc krt-ról és az ottani lányokról. Ma meglátogattam ott 3 barátnőt (Niky, Bogi, Dia). Nagyon kellemes órát töltöttünk négyesben. A lányok nagyon dekoratívak, csinosak. Jó kedvűen fogadtak, végig mosolyogtak, nem az órát lesték hanem velem foglalkoztak végig. Én csak jót tudok elmondani róluk és többet nem fogok foglalkozni a rémhírekkel.
Sziasztok
"Nagy csapás, ha valaki se nem elég elmés, hogy jól beszéljen, se nem elég okos, hogy hallgasson"
Alice....ma este....fantasztikus és varázslatos volt....élőben szebb,mint a képeken...a szemei barátságosak...közvetlen és nagyon kellemes hölgy. Ő az a lány,akit az ember elképzel a barátnőjeként is.....igen,el lehetne vilselni mindig.. csodálatos volt vele...odaadó és nála a vendég az első..óra még a közelbe sincs,szóval tőle ne várd,hogy elküld... Köszönöm neki...a kezdeti lányos zavarom levetkőztem hamar.. és mindent meg is tett ennek érdekében. Vissza fogok térni hozzá...és csak hozzá :)
kell az istálónak a futtatás?és aranka mit szólt,hogy mindet kipróbiztad?
töki,azt vársz amit akarsz.
ajánlok majd figyelmedbe egy sárga napocskás kamiont,amiben a baloldalt "ZUFIX" rendszámtábla van:-))
Rékát hanyagold a képeken nem ő van lehuzós és kamus! Dominika az jó ő ajánlott érdemes hozzá elmenni.
szia Én Deby-t,Enikőt,Ágica fiatalok közül ök viszik a pálmát ez tuti...Szerintem öket probáld ki,én mindegyik lánynál voltam.Nagyon sokat fejlödtek :))
Sziasztok ! Timi28-ról van bármi infó? Többször hívtam, nem elérhető.
Sziasztok!
Kit ajánlanátok közülük?
Dorka(30), Betty(31), Krisztina(32)
Köszi a tanácsokat!!
Sziasztok! Nyíregyházáról mennék Debrecenbe meglátogatni egy-két lányt! Tudnátok javasolni néhányat? Fiatal,széparcú lányokat keresek vagy szépírcú jó testú milfeket:)
Segítségeteket előre is köszönöm :)
Sziasztok valaki Monárol infót:???????????