Sziasztok! Regi ről van vkinek vmi infója? Begbizható? Miért van az akárhányszor írok ide senki nem válaszol?
Sziasztok! Regi ről van vkinek vmi infója? Begbizható? Miért van az akárhányszor írok ide senki nem válaszol?
Hát szerintem látogasd meg mindkettőt és majd utána beszélünk!Elválik majd mennyire vág az agyad!
Ok? Kapsz rá 1-2hetet.Utána beszélünk.
te fustos, ivett tényleg jo? Kari-ka csak annyit írt, hogy nagyképű meg fadarab... bia mondta, hogy látogassam meg, de még nem tettem tisztelem nála.
Kriszta,Bia,Léna,Ivett(bár ő hol hirdet,hol nem),áll.Jázmin is megbizható!Továbbá Klaudia,akinek ma nem látható a hirdetése.Ő szerintem valami olyan szerepet is betölt,mint valami autós iskolai oktató.Minden 2-3hétben csatlakozik hozzá egy két kezdő csaj.Én nemtom,hogy kiképzést is vállal a szakma rejtelmeibe lányoknak vagy mi!De jó csaj és érti a dolgát.Bogit is sokan dicsérik.
Ja Gyulához ne menj!Ő Melinda 19néven adja most magát.
De az is milyen érdekes,hogy két csaj is hirdet ugyanezen a nick neven.
Kedves uraim, nincs egy normális csaj ezen a környéken?
Mindenki lehúzós, gépies, nincs egy normális csinos lány akinél meglenne a barátnő feeling?
Aki tud ilyet az írjon elérhetőséget.
(a tököm tele van a 18-22 éves magát magyarnak tituláló indiánoktól akik itt hirdetnek)
Nem dumálunk kicsit? :)
:) LOOL!!!!!!
(ezt is küld el modra!)
Mert ...csög vagy!Nem tudok nélküled élni és szeretlek!Nem érted meg! :-)))
Igen .. Meg a multkori besértődés miadt is .
Én nem kezdem hogy "kedves"....
Tehát kezdem újbol:
Te rettentően irígy hirdető röviden: egy igazi F*SZ!!!!!
Lényegtelen hogy van-e tapasztalat,vagy sem,de ha annyira érdekel van tapasztalat elegendő.
Nem ismétlem NEM beszámolónak szántam ezt a pár sort,csak pozitív észrevételnek,de ezt észre kellett volna venned miközben valószinüleg betűzve olvastad(többet nem nézek ki belőled) rövidke észrevételemet.A fórum nem csak arrol szól hogy hosszú szaftos beszámolókat írjunk,miközben a magadfajta( jobb hijján) fényezi rá a pisztoját,hanem pozitív és negatív tapasztalatok mondat formájában való leírására is szolgálhat.Mindez pontosan azért van hogy ne fussunk rá a kellemetlen alkalmi partnerekre.
Ha úgy gondolod hogy "önreklám"az egész akkor szolj ha ugy gondolod és rábukhatsz arra ami Grétinek nem hinném hogy lenne,és rájösz közben hogy nem ugyanazon egy személy vagyunk.
Nem tudom mi baj volt a modorával....igazábol nem is érdekel!
10/10???.....ha téged kellene pontozni szerintem közelebb lehetsz a 0-hoz mint az 1-hez.Az hogy Neked valami oknál fogva nem jött be az ottlét ráadásul ilyen formában közlöd senkit nem érdekel.
Ha nem tetszik nem olvasod el!
Nem kötelező!!
Végezetül azért szerintem mindenki kíváncsi lenne a "Fustos" által feltett kérdésre mi is a válasz?????
Először és utoljára süllyedtem le a szintedre,és válaszra méltattam egy ilyen jelentéktelen kis senkit!
Szép estét!
Msn?
Miután letiltottál ? na ná hogy nem
Nekem nem jár csók?
Nah belehet fejezni !!! Csók Édes Hatas ;)
Amugy nem vagyok olyan hülye hogy kimenjek külföldre.
Fogalmam sincs merre van. De remélem nem ment külföldre. :)
Nem elment valami külföldi kupiba ez a nagyon hibbant csaj?Nem tudod?
Akkor lehet te közelebb vagy a csengőnyomogatáshoz, mint én. ;)
Hát én se Nyíregyházán vagyok éppen.
Milyen csengőt? Daisy tudomásom szerint nem ebben a térségben tartózkodik.