Köszönöm az infót!
Köszönöm az infót!
Nos Gigi!Más *** moderálva *** mondtál mint a telcsibe!Szóval le huzás!
Sziasztok!
Ivettnek nagyon tetszetősek a képei.
Valaki tudna róla írni valamit? Esetleg millyen extrákat lehet nála kérni?
Köszönöm!
Sziasztok!
Végre eljutottam Noémihez! :)
Kultúrált tiszta volt a hely ahol fogadott. Kicsit duci de nagyon ápolt Noémi szexi fehérneműben fogadott.
Először egy maszázsról volt szó de kicsi rábeszélés után benne volt minden jóban! Borotvált p...ija nagyon finom, és a szájával is nagyon jól tudja mi a jó!
Mindenkinek tudom ajánlani!
Szandinál több alkalommal is voltam és teljesen megvoltam elégedve vele. Az arca szép az alakja csinos. A cicije fantasztikus. A hozzáállásával sem volt különösebb baj aranyos lány. Viszont kb. másfél honapja nem tudom elérni. Kicsörög de nem veszi fel egyszer sem bármelyik napszakban hivom. Nem tudom mi lehet de ettöl függetlenül ajánlott.
Sziasztok.Szandinál volt már valak?iHa igen irjon már nekem kiváncsi vagyok rá.
Ez a bia, ahelyett hogy magát ajánlgatná... :)
Sziasztok!
Itt egy friss beszámoló éjszakára.
Nemrégen, felkerestem Vivienn (36) nevű hölgyet, mert nagyon tele volt a tököm szó szerint.
Elmondása szerint nemrégen van Nyházán, ebből következik, hogy én is mostanában voltam nála.
A VPal utcán található meg, a hirdetésben szereplő képei valósak.
Elsősorban Krisztát akartam meglátogatni (nem ért rá), gondoltam megnézem magamnak Beatrixot de őt sem értem el, így kötöttem ki Vivennél akinél előtte nem jártam.
Mivel tele volt a tököm maradtam, hogy könnyítsek magamon.
Hát mit mondjak a franciája elmegy, a szex elég gyenge volt részéről.
Egyszer meglátogatható, de részemről többször nem, vannak sokkal jobb szolgáltatók itt mint például: Kriszta, Léna, Bia.
Szóval ha valaki mégis kikötne a Viviennél várom a beszámolóját, hogy Ő mit tapasztalt.
Sziasztok!
Érdekes Bia nekem is ajánlotta Ivettet :-)
biánál már ismerős vagyok. Ő ajánlotta az ivettet is. ;)
Nem! Ezt ugy hívják hogy öngól! :)
A Mezőcsokonyai bombázó már Kaposváron hirdet!!
Ki az a Linda és Enikő? Hol hirdet?
Felhívtam a napokban Alíz(30) nevű masszázsoló hölgyet.***moderálva*** 1 fél óra!!!
Mondom neki:
"Te meg vagy veszve?".
Asszongya:
"Na csak nézd meg a képeimet, és rájössz miért ennyi az annyi!"
"Láttam a képeidet. ÉS???"
Na itt lett vége a beszélgetésnek.
Biztos van aki "eltartja", de nekem ez sok, és szerintem a studio képek se mérvadóak. (Lásd Szandika!)
Aki volt már nála nyilatkozzon már valamit.
Kösz!
Volt valaki Rebeka (28) infó!
:SZIA WEBER ! VYKY MÁR E HÓNAP 29.én elérhető lessz , beszéltem vele, külföldön van (CH)
:) Zoy! A labda a térfeleden pattog!!
Andzsellal még csak telefonon beszéltem, még várok.
adrien24 szerintem nem lány. Nézd meg a képen a beállását és a lábfejét!Én már kértem elérhetőséget de nem kaptam. Ezért a kép alapján mondom a véleményem.Ott találod Melindát! Ha még nem voltál akkor menj!!!
Ivettet és Biát is látogasd meg!Lehet,hogy nem érted még miért,de majd fogod!
Milyen kettőt? Csak az ivettről volt szó. :) De most nincs kint a hirdetése. Na majd megkérdezem a biát.
Jázminról egyébként többen is meséltek rosszat.
kispetya: aki nem volt nála, az nem tud válaszolni.