Én lassan már az olvasgatásról is leteszek. Értelmet nem keresek. Bárhol néznék szét előbb utóbb úgy is lesznek mindenhol olyanok akik csak rombolnak és nem építenek :(
Én lassan már az olvasgatásról is leteszek. Értelmet nem keresek. Bárhol néznék szét előbb utóbb úgy is lesznek mindenhol olyanok akik csak rombolnak és nem építenek :(
"Magácska" meg ezek szerint nem tudja, hogy nincs értelme energiát pazarolni a világosság kedvéért olyan helyre, ahol a sötétség az úr. Meg kell hagyni a maga "szépségében".
Na meg persze vannak átmenetek de vagy ez vagy az győzni fog, én meg jobban szeretem a fényt, kivéve ha épp nem akarok csinálni semmit.
Bár néha a "sötétség" fárasztóbb.
hello!!! mi a bajod neked??? Nem kötelző jönni hozzám és ha cimemre vagy kiváncsi meg beszélhetjük!!!! lejárató kampány nem kell!!! NEM KELL HAZUGSÁGAIDAT IDE ÍRNI AKI IDÁIG IS AKART AZ ELJÖTT HOZZÁM ÉS SZÉPEN KOREKT VOLT ÉS ELÉGEDETTEN TÁVOZOTT!!!ERRÖL ENNYITPUSZI SZÉP NAPOT
Sziasztok!
Kitti 22-nél volt már valaki?
Van több is ez a telefonszáma:20 212-****
Előre is köszönöm!
Kell a sötét oldal, egyébként az a fene nagy fény, amit mindenki annyira áhít, ugyan hogyan lenne látható? :-) De ezt Magácska jobban tudja! :-)
Ne is sorold, minek, hiteltelen vagy. Vagy jobban hangzana a HAZUG szó? Rád van bízva.
Sziasztok!
Beatrix-ról (30) valaki írhatna beszámolót!!!!
sziasztok.
Dya-hoz jár valaki volt nála valaki? Benyomás?
Köszi
ma voltam nála,felhívtam telefonon bejelentkeztem ,fogadott amikorra megbeszéltük.normális ,ajánlom.nem futsz vak vágányra.hozzá állás jó,cick kicsik ,a képen valóban ő van.jó szolgáltató.ajánlom még kicsi laurát,lilut.szandrát.ők is nagyon jó szolgáltatók.ha tudsz olyant akit jó szolgáltató és minden okés vele szívessen megoszthatnád .
Sztem ők elmentek...
Hiába, együtt kezdték, együtt mennek el...
De tény, hogy ők voltak a legjobbak itt.
Bár a feltörekvő ifjúságot ajánlom az urak figyelmébe: Bianka
Nagyon kedves, bájos kis hölgyemény. Fantasztikus testi adottságokkal és abszolute barátnő feeling.
Üdv mindenkinek!
Angel, én csak a magam nevében beszélhetek, de már inkább csak olvasgatni szoktam itt. Írni olyan oldalra írok, ahol nem egymás anyázásából állnak a párbeszédek többnyire, meg ... nem sorolom a többi dolgot inkább. Anno már megtettem!:)
Helló!
Értem! Én is arra gondoltam, akire te, aki kopasz, azaz kemény szeretne lenni. Valahogy így értettem. Az lehetett a félreértés oka, hogy az elmúlt hosszú hetek kimaradása miatt kissé megfakulhatott (sajnos nem meg-fuck-ult!:-)) az írásom.
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy tudtok-e valamit Nina(21)-ről. Sajna nincs meg a száma, a hirdetése meg már nincs fent.
Korinánál még nem voltam, de szerettem volna elmenni hozzá (az itt hallottak miatt), de az ő hirdetése is eltünt, pedig pár napja még fent volt.
Mi van itt, elmennek a legjobb lányok?
Nikit bárkinek ajánlom! Nagyon kedves, finom érzéki, csak jót lehet mondani róla!
"43 éves. intelligens, csinos, nagymellű, izmos,
nem kövér hölgy várja urak jelentkezését Erotikus,
Érzéki. Fájdalomcsillapító, Energia, Eszo, Lingam... masszázsra." Pecsi aprohirdetes....
Nehany hete voltam a fent nevezett hirdetonel. Jol ereztem magam, de a fenti mondatbol csak nagyon keves igaz. 43 regen lehetett. Cicik tenyleg nagyok, de nem mai csirkek, es szomoruan neznek a fold kozeppontja fele. Mondjuk meg nem foghattam oket, pedig az jo lett volna. Tenyleg nem kover, de a pocin eleg sok a lotyogo háj. Amugy csinos feloltozve tenyleg. Kaptam egy kozepes masszazst, majd egy kis lingam utan (max 10 perc) egyszeruen kiverte, mindenfele erotikus felhang nelkul. Egeszsegedre, hangzott el a bucsuszo. Furcsi, es 45 perc utan az utcan voltam. Hat nem tudom, ennel tobbre szamitottam. A lobalzsamtol meg napok utan is buzlottem, amit a labamra kent....
Ha valaki szexmentes, de erotikus masszazsra vagyik sztem vegye a faradsagot es menjen el Sikondara. Az, ott nagyon jo. De ezt is megprobalhatja....
Terry Egyetértek veled! Én voltam Rita 30-nál igaz masszázsoskodik de nagyon bombasztikus nő !
Még a moderálás előtt sikerült elolvasnom Aaa sommás véleményét a Flóra művésznevű leányzóról. Hát, eléggé nyers, dühös hangvételű néhány sor volt az biztos , de azért nem nyújtott teljes képet róla. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a lány valóban a kissebbséghez tartozik, de nagyon szexi, kivételesen fantasztikus feszes testtel,szép arccal, formás, kemény mellekkel. Mikor élőben megláttam, nagyon kellemes meglepetés volt. Na, ez a kellemes első benyomás elég hamar elmúlt, amikor elkezdődött az, amiért igazából meglátogattam. Az érzelemmentes profizmusa (fapofa) egy kicsit elkezdett zavarni, de mivel annyira jó nő túltettem magam rajta. Azonban a szex közbeni telefonálásával már nem tudtam mit kezdeni akarmilyen bombázó is volt, ez kiverte nálam a biztosítékot. A vendég intim együttlét soráni teljes ignorálása oly módon dühít engem is, hogy kedves Aaa- hoz hasonló lelkiállapotban távoztam tőle. Megjegyzem, be kell látni, a lány sajnos nem tehet arról, hogy viselkedése néhány vendég számára elfogadhatatlan, ugyanis ez számára a természetes. A közeg , ahonnan jött és ami éppen most körülveszi, ilyenné formálta. Ez van. Ahogy látom, elég sok hódolója van így is, azonban az a kisebbség, aki egy kicsit többet vár egy lánytól messze kerülje őt, mert nagyot fog csalódni! Kedves moderátor, ha lehet, ezt már ne töröld ki !!! Sok haszontalan , önreklámozó , féligazságot tartalmazó hozzászólás mellett kell egy-két elfogulatlanabb, a valóságot jobban tükröző, szalonképesen megfogalmazott vélemény is. Elég sok lánynál voltam Győrben, így eléggé átfogó képem van az itt uralkodó helyzetről, a vissza- visszatérő lányokról. Elmondhatom pozitívumként, azért az igényesebbek is találhatnak a városban kellemes kikapcsolódást nyújtó, figyelmes partnert, akihez érdemes visszatérni! Sok sikert a felüdülésre vágyóknak! Terry
Sziasztok! Van a városban alacsony megbíztható csaj? (160-170cm között)
Az esti órákban egyetlen megbízható, korrekt szolgáltató sincs? Mindenki 15, 16ig van és rotty!
Hali mindenki!
Mi van itt??? Ezek szerint tényleg igaz ha a fórum lelke Hexe nincs itt akkor pang a dolog???? Itt tényleg akkor ír valaki ha épp ballábbal kelt és nyírni akar valakit?????
Ok én ritka vagyok elismerem mert.... az az én dolgom. :P
De kihalt a jónép vagy mi van má??? :D