Úgy látszik ez a két lány maradandó élményeket okozott benned ha mindig velük példálózol.:-))
Úgy látszik ez a két lány maradandó élményeket okozott benned ha mindig velük példálózol.:-))
Kedves surda, én mindig egy élmény vagyok, csak kinek hogy. xd
Azért kösz, ha már így alakult, itt telelek ki, de a miskolci nyaralás is igazi élmény volt.
Szal, maradok... :)
Hát szép napot mindenkinek!
Látom, hiányoztam, no akkor hadd szóljon. Dark Angel, az a Poszt Kuszátor a piros oldal, nem vetted észre?
Unja a saját oldalát biztos...xd
Gróf úr, írtam.
Ezzel kis mértékben vitatkoznék.
Mivel kőkemény p*nz*k vannak odaszánva. Persze valakinek ez csak aprópénz, de nekem például igenis számít,
hogy amiért f*z*t*k legyen rendben. Ha a "hölgynek" nem tetszik a kuncsaft, vagy úgy általában nem tetszik a munkája ne csinálja.
Anno Cleo-val voltam úgy, hogy éreztem rajta a kényszer ***moderálva*** , és beletelt egy időbe míg a feloldódott.
Mivel nem randira megyünk, és nem leánykérőbe.
Vagy színészkedje el hogy neki igenis jó (Éden, Liza), vagy küldje el a vendéget.
Akár az adatlapján is feltűntetheti, mint némelyek a feltételeket (ápolt, udvarias...stb),
és aki nem felel meg az magára vessen, ha kidobják.
Egyszóval adja el magát, vagy nézzen más után.
Ezt tőle kérdezd mert nem ismerem! Am meg egészségedre. Én itt max beszélgetni és nem kötöszködni vagyok mint "egyesek".
Ha valakit a véleményem zavar vagy érdekel az megkeres és láss csodát ha esetleg többet nem is beszélünk, nincs se fintorgás se hányaveti módon leírt rosszindulat. Am meg aki alapból olyan, felejtős részemről válaszra se! Aki keres annak válaszolok EMBER módjára és lehetőleg pártatlanul már ha tudok :P
A lényeg nagy a fa kicsi a bicska :)
Tisztelt szerkesztőség ! Miért van az hogy itt egyes férfiak úgy aláznak egyes nőket ,ahogy ők akarják mert nem jön be neki a nő .Miért nem lehet az ilyet kitiltani ,de nőben is van ilyen nem egy .Mint pl :serrano és egy páran még .A nők egyenlőre egy személyt irok ki ,Iza Debr.a másik vas megyei .Miért kell lenézni valakit ennyire mindenki olyan amilyen az isten teremtette ,úgyan ott bújt ki.Lehet hogy egyiknek a sovány másiknak a teltebb jön be,sőt van akinek a kővér,és akkor mocskolni kell a másik nőt mert nekik nem jön be valaki. Van pl:olyan pasi akinek a szája olyan bűdős hogy nem lehet megmaradni ,és ilyen szöl meg valaki nőt.Igen tudom makk társaim hallottam ,nem egy nőtől és még mást is Előre is megköszönöm tűrelműket
Vauka te fordítva ülsz a lovon.Ez a fórum arról szól, hogy a kuncsaftok elmondhassák véleményüket lányokról. Szó sem volt itt semmiféle gyalázásról. Ha gyalázni akarnánka a Gina, Jenike, Kinga, Renike, Edina stb. nevű lányt Akkor én se azt írtam volna, hogy szerény körülmények között dolgozik, hanem azt, hogy lepukkadt lekásban. Az pedig, hogy 100 néven dolgozik az a kuncsaftok jó részében ellenérzést vált ki . Azt hiszik ez egy bejáretott szex üzem, de minimum szélhámosság. Tudnék a városban néhány lánynevetemlíteni, akik sok éve egy néven hirdetnek. Mégis tele vennek kuncsafttal. Éppen a múlt héten voltam egy lánynál, akitől megkérdeztem miért nincs fenn a hirdetése mostanában. Azt felelte, annyi a kuncsaftja, hogy így se győzi. Azt szokták mondani, ha nem megy a kupleráj akkor nem az ágyakat kell kicserélni. Ezt úgyis mondtatnám, ha nem megy a kupleráj akkor nem a neveket kell cserélgetni.
vauka - Újonc (4 hozzászólás) írta Tegnap, 20:54
Barbi 18-nál járt már valaki? Megbízható? Ha igen megköszönném a beszámolót!
Szia,
Nem akarom kétségbe vonni hogy amit leírtál azt érezted, de nagyon csodálkozom a leírtakon, mert Szandikát az egyik legmegbízhatóbb,
és mindíg a maximumot nyújtó sz*lg*ltatónak ismertem meg. Igaz hogy már régen jártam nála utoljára (kb. egy éve), de egy időben gyakori vendég voltam nála, és sohasem okozott
számomra csalódást. (két lányos felállásban sem, sőt...) Ezen túlmenően még normálisan is el is lehetett vele beszélgetni, igazi "cserfes lány" a szó pozitív értelmében, a barátnő feeling teljesen adott.
Ha neked "nem adta", annak több oka is lehetett, de leginkább az hogy nem találtátok meg a közös hangot.
Azért vegyük figyelembe, hogy attól függetlenül hogy a lányok a vendégek szempontjából sz*lg*ltatók, Ők is érzelmekkel teli emberek, és csak akkor lesz valóban élvezetes az együttlét, ha a közös hullámhossz valamilyen mértékben kialakul.Ha ez nem működik, akkor jön az a bizonyos "fadarab" effektus.
Szerintem személyes találkozáskor tudat alatt már az első másodpercekben eldől, hogy az a bizonyos láthatatlan "vibrálás" kialakul-e az adott férfi és nő között, és ha ez nem jön, akkor nem
lesz közös hullámhosszra hangolódás sem. Ez ugyanúgy működik a hétköznapi életben az utcán is, mert már az első pillanatokban eldől hogy lehet-e folytatása az első szemkontaktusnak vagy sem.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül benned vagy a lányban van a hiba, ha nem alakul ki az a bizonyos közvetlen légkör, ami pedig alapja annak hogy jól érezd magad.
Többször volt úgy, hogy nekem egy lány bejött de másoknak "nem adta" (erről írtak is), de ez fordítva is igaz. Szóval az nagyon szubjektív dolog, hogy valakinek egy lánnyal jó vagy rossz,
inkább az a mérvadó hogy a telefonban elmondott dolgokat úgy teljesíti -e ahogyan azt mondta, vagy átverés a dolog.
És akkor más.
Nagyon sok jót olvastam Elviráról, úgyhogy meglátogattam. Az itt leírtak alapján, és amit ő elmondott a telefonba, szemeim előtt egy nem mindennapi kaland lebegett. Az első gikszer akkor történt, mikor a megbeszélt időre odamentem, viszont ő elfelejtette, és még várakoznom kellett. Mint nő nekem nem jön be, nem az esetem, de ez nem azt jelenti, hogy vele van a baj, egész egyszerűen alapból pl. nem szeretem a szilikont. A lakás teljesen rendben van, tiszta, barátságos, rendezett. Kőkeményen masszíroz, az biztos, a magamfajta törékeny alkatú embernek bizony figyelmeztetni kell, hogy a csontjaim csak max. 10 KN nyomóerőt viselnek el. Viszont a síkosító-masszázsolajjal nem takarékoskodott, bőven folyt mindenfelé, még hazafelé a kocsiban is nem győztem a fülemről-hajamról törölgetni. Lebukásveszély! A végjáték /happy finish/ nekem nem volt annyira happy, inkább már csak a finishre koncentráltam, de valószínűleg pl. az is közrejátszott, hogy a szintén itt olvasottak és telefonban elmondottak ellenére /mármint hogy nincs szigorú időlimit, senki nincs "kidobva"/ sietni kellett már a végén, mert jött a köv. vendég, sőt még fent öltöztem, mikor ő már lent várt... Ez a kapkodás sem hiányzott a végén.
Többeknek (pl. Egrire emlékszem) bejött, nekem nem, persze ezért nem fogom írni, hogy felejtős, csak annyit, hogy ki kell próbálni.
Helló
Bizony, hogy kilóg a lóláb. A vak is látja, hogy az előző hozzászólásaiban Igényes Milfet piedesztára emelte, "ment a reklám", majd történt valami, ami miatt lejáratókampány megy a konkurencia ellen. Teljesen hiteltelen. Én igazából nem nagyon akarok senkivel sem veszekedni, de az biztos, hogy nem vagyunk egyformák, és tökéletes szolgáltató sincs. Ám szerencsére van néhány, aki nem megy bele ilyen-olyan adok-kapokba, hanem állandó korrekt és kellemes vendéglátást biztosít. A nagy százaléknak bejön, keveseknek nem, még kevesebbek meg "nekem nem adta, stb..." felkiáltással próbálnak elégtételt venni a rendreutasítás miatt... :-)
Én speciel szeretek oda járni, akinek meg nem jön be, annak igazán van miből válogatni. De azért ANNYIRA nem lehetett rossz. Vagy ha az volt, annak nyomós oka lehetett. Szerintem.
Láttod csilla itt tuskok vannak akik arra jácannak másokat legyalázzanak!!Nem tudom mi a bajuk de hogy ez kaposváron uj divat amit pár ember csinál lejárató kapányok!!
sajnos úgy látom Gabriella elment Székesfehérvárra Maya után ő volt a 2. kedvenem.
Nem én vagyok a címzett,de valószínűbb a lejárató hadművelet,mint a tényleges látogatás,tapasztalat.
Én ugy gondolom ott hirdetek ahol akarok! Nem kell megjegyzéseket tenni. Amugy nem tartom magam bombázónak de a vendégeim tudják milyen vagyok ! Amugy ha kiváncsi vagy gyere nézzél meg, utánna irjál véleményt. Vannak töled sokkal korrektebb emberek . amugy látom ezen a forumon szinte magad beszélgetsz magaddal. Másokat kápráztatsz mintha te lennél a JANI.
Ez szép volt! Szinte felér egy hitvallással. Szeretném lájkolni! :-) Vajon Light Angel hogyan vélekedne erről?
Légyszíves véleményezd a tavaly dec 29-én regisztrált termékeny, és kedves MT (már akinek!) élménybeszámolóját! :-)
Rocco14 te mért foglalkozol mindig másal??Valami csipi a szemed ???jobb lesz elülsz valagadra aszt vered tovább a faszod!!Nem értem egfyes emberek mért akadnak fent más dolgain!!!De ugy láttom ilyen fasz verö emberek mint te ennyit tudnak!!Fiúk mindenkinek ajálom Edinát korekkt és kulturált nö!!!Aki szivesen keressi csinos fiatal hölgy társaságát bátran ajálom!!!Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok ! A minap jártam a Szandika27 nevű hirdetőnél, nem ajánlom nektek !!!
A fotói ugyan nem rosszak, de a telefonban megbeszélt dolgokból semmit nem csinál meg !
Idő előtt kirakott, és látszott rajta, hogy nincs ínyére a dolog, erősen megjáttsza, hogy
erőltetett a menet a kicsinél !!! Szóval annyit nem ér, vannak tőle a városban, kedvesebb odaadóbb lányok !!!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha valakinek van Kármenről, Kiráról, Rékáról és Vikiről hiteles információja, legyen kedves ossza meg velem! Elsősorban a hozzáállás, tisztaság, *r-érték arány érdekelne. Előre is köszönöm!