Sziasztok! Huncut Éviről tud valaki infót mondani? Mit vállal, mennyire korrekt?
Sziasztok! Huncut Éviről tud valaki infót mondani? Mit vállal, mennyire korrekt?
Nem a kondiban kigyúrt fickók az erősek, hanem ő és a hozzá hasonlók...
Ja, jobb későn, mint soha.
Szakmailag elég keveset írtál a légyottról. Akkor most keményen bejött a Lingam-tantra massz ESZO-val,(EgySZO-val) vagy mi volt?
Ezt neked találtam. Szerintem nagyon ott van. :-) Valahol, jó messzi!
"Te egy tündércica vagy,és éppen ezért szeretném itt megkérdezni,hogyan reagálod le az olyan idiótát,aki nem vagy hibás,"
A debreceni Ginánál volt már valaki?
Én igen! Csak a számokat cseréld fel, és minden rendben lesz! :-)
Orsika nem rossz, fiatal, kislányos, helyes, szerintem ha az ilyen tip. lányokat szereted, akkor nem fogsz csalódni.
Nekem csak 1 negatív tapasztalatom volt vele, egyszer bejelentkeztem hozzá, és nem a telefonban, hanem már csak ott mondta, hogy piros betűs ünnepek miatt csak franciskát tud vállalni. De ezen kívül más nem volt.
Most látom, hogy van egy új hirdetőnk is, "Sex. név alatt. Valaki tervezi a meglátogatását? Én majd csak 2 hét múlva kb ha addig nem mondtok semmit.
A mai modern világban minden lehetséges :-)
Következménye meg ennél durvább dolgoknak sem szokott lenni.
Helló
Ezt már igazán nem nagyon akarom tovább feszegetni, aki akarta, az levonta a következtetéseket. Az sem zavar, hogy ezt te is reklámnak vetted, mert ténylegesen nem lebeszélni akartam senkit, egyszer sem írtam, hogy nem ajánlott kategória, el kell menni oda, és kész.
De a támodásokra nem fogom fülem-farkam behúzni, és kussban lenni...
Üdv és hajrá
Orsikának(20) kár hogy csak 2 képe van, azok is majd 4 hónaposok szívesen meglátogatnám mert jónak néz ki, de így 2 képből nem lehet megállapítani semmit.
Nem is értem azokat a lányokat akik kevés vagy homályos, előnytelen képeket csináltatnak magukról akár telefonnal(amivel nem lehet) Én alapból nem mennék olyan helyre.
????
Úristen!!Ez a fórum nem változot semmit...a hirdetők magukat dicsérik...nevetséges...neked erre szükséged van Edina??:-D
és... milyen volt ?
Hidd megértjük, hogy saját magadnak bejössz! És Ön ön magaddal nem vitázol:) De az öndícséret is felér egy gyalázattal!!
Kössz ! :)
És merrefele fogad?
Mongol Lány felhívott ls eléggé kelletlen szavai voltak. Nem ajánlott kategória, pedig még nem is voltam nála. Üdv.: Yoe
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Én nem értem miért gyalázzátok itt egymást.Nekem Edina az apróból bejön.Lehet itt cirkuszolni nap mint nap,de nem ez a célunk nem de???
Jóccak! Úgyis hülyülünk a facén. A masszázsról meg majd Szőke Bandival beszélgetek, vagy a cimbivel inkább.
Téged várlak a nyekergős ágyamban (hiába :( )
már írtam, de azt fél óra késéssel mérték, meg úgyse az érdekel itt senkit...xd