A Teremtő Erő nagy kegyelmélből nem kell messzire menni, ha az ember a tantráról szeretne egzakt, mi több empirikus ismeretekhez jutni.
A Teremtő Erő nagy kegyelmélből nem kell messzire menni, ha az ember a tantráról szeretne egzakt, mi több empirikus ismeretekhez jutni.
Aki ismert, az ismert, kérem. Már megtaláltak... xd
Nagyon úgy néz ki...
:-(
Amúgy régi Budapest Bankosan:
"Köszönjük Emese"
És a folytatás: "Ülj le kislányom, egyes!"
Tetszik, nem tetszik, egyszer még megöl a technika...
:-)))
Neked is csak annyit, mint ilko "barátodnak":
"Ezt már igazán nem nagyon akarom tovább feszegetni, aki akarta, az levonta a következtetéseket."
Néhány kigyúrt gyáva fickót, akik egy jó masszázsra vágynak xd
Lökött :D
:-)):-))
Ugyan mi volna nagy hiba?:)
Befér, az még be, de Te már nem biztos :D
Szxyoe,ha te bunko vagy,csak tudsz irogatni,és nincs lovit taxit hivni,akor én nem kivancsim rád.Mongol lány!
Heló !
Azt mondta kenyérgyár ahol van onan nem messze
Keresek egy embert, akinek van egy (minimum) 2-essel kezdődő kódú OKJ-s bizonyítványa arról, hogy nevelhet gyereket, ill. lehet szülő.
Mert amikor az ember kap egy emilt, az azért van, mert az írója választ akar! Ugye, tetszik érteni? :-) Mert az üzenet átment.
karina és mandy merre található fehérváron mert vidéki vagyok és nem annyira ismere
vauvaú! :DDDDD
szia weber!!!! célzást ha nekem szántad akkor hagy mondjam neked hogy én nem tudtam hogy a mennyasszonak pöcse van!!!! igen szerintem az nem baj ha valaki ki ír valamit egy lányról és elmondja a vélemény vagy csak neked szabad másnak nem ez a fórum azért van hogy el lehessen mondani a véleményt!!! De te is protesálni akarsz nyugodtan de az emberek egyszer úgyis rájönnek mindenre föleg az a lány-ok akikről it volt szó aki lányfüggö protesált láttam hogy ............. többit meg szerintem mindenki tudja!!! csak saját magdból indulj ki.......... azt többit vond le!!! különben a nevem lacikaén nem hiszem hogy pinám lenne!!!
legyen további szépnapod weber!!!!
Sziasztok! Én Délután Győrben leszek! Ki tudna engem elvállalni? Estig ráérek! Írjatok csajok! Köszönöm előre is!
Helyesbítek a kérdéssel kapcsolatban. :D Mennyire bevállalós, menniyre korrekt?