Helló
Én úgy tudom, hogy régebben is volt barátja!
Csak nem reklámozta.
Helló
Én úgy tudom, hogy régebben is volt barátja!
Csak nem reklámozta.
Helló
Köszönöm az infót!
Még annyit kérrdeznék, hogy tényleg a stadion környékén van?
Sonja visz mindent!!!!
Vendi nagyon korrekt, én még régebben voltam nála, de menden rendben van vele! A külseje egy kicsi kivetni valót hagy maga után, de nem vészes! A fotókon ő van!
Tudud a fórum használható információ cseréről szól, nem pedig pocskondiázásről.
A magadfajták miatt nem olvasom a fórumot és nem regeztem eddig. Olvasom a hozzászólásaidat és csak árasztod magadból a sz*metet, használható információd nem sok van.
Csatlakozom az előttem szolóhoz, először látogasd meg a lányokat, csak aztán irj véleményt! Persze nem ártana megtanulnod tisztelni mások véleményét is!
Kedves Mortimer/Edina/ne hivosgas!!!Már ezzel elárultad magad nekem a telefonba hogy ne irosgasak neked itt a forumon és nicsak egy női hang volt aki hivot...nekem vannak gusztustalan képeim???..mert ezt mondtad .hát nah:-D..Ezen csak nevetni tudok!De fejezd be a hivosgatást nem vagyok kiváncsi a m*csk*l*dásodra!!!
Mármint Biat láttam enyelegni egy pasival s nem téged (pityuka111) bocs ha érthetettlenül írtam ki.. Leila-ról információja van valakinek??? egész szép teste van!!!
Azt nem tudom ,hogy abbahagyta-e viszont szerintem bepasizott
keményen kb:2-3-hette láttam enyelegni tokajban egy pasival,ott csókolgatták egymást..
"Rami"-ról valaki tud valamit mondani?Köszi!
zoéről vagy vendiről valakinek van vmi infója?
Én nem tudom Te milyen pénz vagy, de a jó pénz meg mindig megkerűl.
Rossz pénz nem vész el :P
Szia,
Persze,hogy van már.Jobb oldali keresőbe írd be nevét és láss csodát azonnal megjelenik egy pár élmény beszámoló.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
A mai napon meglátogattam Arielt,és valóban Éden nyitott ajtót. Viszont ami változott nálla,hogy már nem a régi helyén található hanem a T E S C O-tól nem messze kertvárosi részen rendel. Igényes lakás,maga a környezet is nagyon diszkrét. A szolgáltatás még mindig kiemelkedő,az á*ai viszont kedvezőbbek.
*** Kérjük az Önreklám mellőzését! ***
Én voltam már Edinánál többször is,és csak ajánlani tudom! Nagyon igényes,szép,lehet vele mindenről beszélgetni,és isteni a franciája! Barátnös filling.
Sziasztok,
Tudnátok infot adni Judith 40-ről. Volt már nála valaki? Válaszokat előre is köszönöm.
Hali!
Én már voltam vendégük pőár alkalommal. A hely nagyon kultúrált kicsi szoba, de pont jó arra amire szánták, tiszta, tükör a falon és az ajtón nics vele semmi gond. Zuhanyzási lehetőség van, ketten is el lehet férni a zuhany alatt! Tv, DVD van és még egy két filmet is találsz. Zene is van úgyhogy minden adott egy kellemes kikapcsolódásra! Hangulatfény minden! Nekem egyetlen gondom van vele, hogy eléggé látványos helyen van a bejárat és valószínüleg az egész környék tudja már mi is van ott. Nem nagyon leplezték mi is lehet az, tehát ha tudod mit keresel egyből megtalálod hogy az az! Csak úgy beosonni nem igazán lehet! De ezt leszámítva tuti a hely! Nem kérdeznek ott semmit csak azt meddig maradsz! Ja igen még ásványvizet ésa egy cukorkát is kapsz!
Igen ez igy van mert erről írtam hogy ez már nem arról szól mint a kezdeteben,és nem tartottam értelmét regizni.De egyébként nyugodtan kérdezhettek biztos fogok tudni válaszoln.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy valaki igénybe vette már a titkoslakás szolgáltatást nyoregyházán?
Ha vannak tapasztalatok, oszátok meg.
Kösz.
Fura hogy elvárod az információt mástól, de te semmit nem osztasz meg, ha olyan sok helyen jártál már gondolom lett volna mit megosztani.