"Hogy legyek igazán gyengéd?
Mikor a feneked az én igazi gyengém." xd
"Hogy legyek igazán gyengéd?
Mikor a feneked az én igazi gyengém." xd
Üdv!
Jobb lenne szerintem kedves Elvira ha lenyugodnál kicsit. Én voltam már nálad és mit mondjak.. nekem se jött be a szolgáltatásod, sem pedig a külsőd. Így nem is mentem többet hozzád. Szerintem ez a" tudod mit kérj bocsánatot duma nyilvánosan vagy leírok ezt azt.....egy kicsit erős. Akkor ezek szerint veled igen vigyázni kell mert a diszkrécióval kicsit hadilábon lebegsz, mivel még majdhogy nem már a pali telefon számát is ki nem írod dühödben, vagy éppen hogy hol lakik van -e családja stb. Persze védd meg magad de szerintem ennek van finomabb formája is. Korábbi beírásaid alapján te is szeretsz más lányokat lejáratni azt már megfigyelhettük. Kicsit kiakaszt hogy egyes szolgáltatók nincsenek tisztában azzal hogy mi a diszkréció. Még annyit hogy én is jártam már meg lánnyal elmondtam ezt-azt magamról aztán meg jött a ciki helyzet..na mindegy.
Szép és harmatos punci = siker + boldogság (?)
Egy indiai gyártó nemrég hatalmas felháborodást keltett forradalmian új ("18 Again" nevű) hüvelyfiatalító krémjével. Egy másik kozmetikai cég csodakencéjével minden korosztály számára frissességet, feszességet, szebb tónusokat és a vagina páratlan érzékiségét ígéri, a legújabb fehérítő tusfürdő használata pedig a nemi szervek környékén alig 4 hét alatt csillogó, világos hatást eredményez. Ha mindez nem lenne elég, és valaki harcba kíván szállni az anyatermészettel, szeméremszőrzetét minden kivételes alkalomra átszínezheti forró pirosra, rikító pinkre vagy égkékre. Ezek a meghökkentő trendek ugyanakkor komoly egészségügyi kockázattal járhatnak, mert a készítmények olyan mérgező alapösszetevőket tartalmaznak, mint pl. a hidrokinon és a higany.
"Vaginám, én úgy szeretlek!"
A Marilyn, Bettie, Ginger és Audrey fantázianéven futó szeméremajakfény fiatalos, áttetsző csillogást kölcsönöz viselőjének, és úgy hirdeti termékeit, hogy ha a nő a kedvenc rózsaszín rúzsára gondol, miért érné be azzal, hogy ezt a mesés árnyalatot csak a száján viselje? A női intim aroma megváltoztatásra is létezik praktikus megoldás: aktus előtt elég csak felhelyezni a hüvelybe egy mentolos pasztillát, ami rögtön friss és üde illattal csábítja el a férfit, az üvegcsébe csomagolt vaginaesszencia pedig tartósságot ígér az intim illat megőrzésére, amibe a pasi beleszippant, és máris merevedése lesz. A vajazzling (vaginadíszítés), a vattoo (vagina + tetoválás) és a hüvelyhűsítő fehérneműk után már csak az a kérdés, hogy a szépségipar milyen őrülettel rukkol elő legközelebb?
Egy lakás/szoba amit ki lehet venni akár egy órára is. egy sorház jelelgű helyen van. Tiszta, rendezett. Nem kérdeznek semmit, megmondod mennyit időt szeretnél lenni odaadod a pénzt adják a kulcsot és ha elmész bedobod a postaládába. ennyi.
Sziasztok!
Fanny-ról van valakinek valamilyen infója?? Megköszönném ;)
Plussz lenne még egy beszámolóm is:
Kb egy hónapja voltam Dóri 23-nál. Kapcsolatfelvétel kecó rendben.
Mikor kinyitotta az ajtót egy bomba nőt láttám igazi kis husika nem dagadt hanem olyan pont jó.
Tök közvetlen fiatal jó humorú, lehet vele dumálni.
Fr*ncia jó, *ktus is rendben volt. Aki szereti a (van mit fogni rajta) típusú lányokat annak ajánlom
Valaki elmagyarázná mi az a titkoslakás sz*lg*ltatást?
Hali!
Szeretném kipróbálni 2 lánnyal is egyszerre. Kit ajánlanátok ahová érdemes menni, nincs lehúzás és korrekt a szolgáltatás?
Sziasztok! Tud valaki Noémiről bármit is? Merre van?
Hali.
Én is voltam ott többször is.
Tényleg nem nagyon van eldugva, de a célnak megfelelő. Rendben van minden. Igaz a kis használai útmutató kicsit erős ami ki van írva.
Van több szoba is nem csak egy. Én 2 különbözőben voltam már de szerintem van ott vagy 4 is.
Akarom mondani miket váll_al
Sziasztok,
Viki érdekelne, hogy miket vállal.
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv
HT
Hali!
Igen. Egy kicsit tekeregve lehet odajutni, de tényleg ott van!
A jó hangulat megteremtése így kezdődik: "... ezek a ***moderálva*** idetolakodók " :)
Ismét szereptévesztés? :)
Szerintem ellenkezoje
élőben szebb vagy épp az ellenkezője?
Majd ha latod nem csak foton........ Mongyuk jok a fotoi (persze ez csak az en meglatasom)
Hello. Zsanet 23 volt mar valaki?? Olyan mint a kepeken?
bár én még nem jártam Izácskánál, de a képei alapján (férfiszemmel) a kategóriája egyik kiemelkedő tagja. egyszerűbben, a képeit nézve feláll a f*rkam :)
Sziasztok.
Gróf, jelentkezz, mert ez már válóok!
A többieket pedig szerintem ne zavarja az az 1-2 közösségbomlasztó! Írjatok!
Nem mi "offoljuk" a Fórumot, hanem ezek a ***moderálva*** idetolakodók.
Valamikor itt jó hangulat volt, legyen újra az! Aki (ami) zavaró, én át szoktam ugrani.