Tudtok nekem egy bajai csajt ajánlani?
Tudtok nekem egy bajai csajt ajánlani?
Hello!
Bianka (25), Mara (33), Klaudia (36), Nicol (30), Mia (25) közül kit javasolnátok leginkább? Nem tudok dönteni :) Előre is köszi a segitséget
Érdekes de megfigyeltem. Minden hozzászoló azonos helyesírési hibával küszködik..:-))) Szia
Kedves Hirdetölány! :-))))
Amig ott voltam..4 lány volt Kiránál és max 2-3 napig. De volt olyan aki 1. Olyan helyen nem maradtam volna ahol nem keresek!!!!!!!!! Erröl ennyit. További kellemes vasárnapot. :-)
Szia :) Ez most valami vicc akar lenni ugye? :) Arccal hirdetek, sokan tudják hogy én vagyok a fotón.
Szerintem itt valami keveredés van nem gondolod?
Ez részemről nem magyarázat, hogy a jó nevelésed tartott vissza....ilyenkor meg kell mondani az illető szemébe hogy bocs de nem te vagy, vagy nem ilyennek képzeltelek...
A lila zoknis képeim 2012.09.20-án készültek.
Kedves GIGI!
Veled együt voltam Kiránál ,te Maya néven hirdetél,és nem volt vendéged!!!Engem nem kitetek a lakásbol hanem hazamentem a fiamhoz este,ted meg hogy a nevembe nem irogatsz!Köszönöm!!!
Miért érdekelne? :)
Jó reggelt neked is!
Mikor derül ki? érdekelne... :)
Jó reggelt! Az hamarosan kiderül...:)
itt Viktoria visz mindent fulos nő
Postán jártál már, ezt én fizettem, várom vissza azt a rózsanín papírt aláírva h átvetted! :)
Nem utánvéttel! B+
Tértivevénnyel ment :D
Drága volt.
Szia. Már nincs miről beszélni, azt hiszem...
Na léptem, én tovább már nem nagyon akarok meccselni, ez nem ér annyit. De nem hagyom magam.
Üdv
Gróf, ha ráérsz, a postaládádba benézhetnél.
Az a múlt héten volt Pesten két 10x10 méteres plakáton, a híradókban is benne volt, csak a lánynév volt Gikka, az enyémre már nem emlékszem, valami lengyel nevem volt...
:-)
Szia,
nem figyeltél eléggé. Mindegy h te, vagy más. A lényeg, hogy egy , mondjuk, régi Fórumozó nevén mutatkozik be valaki (nem ő az, hanem "ellenség teszem azt). Azt hiszi a hirdető, hogy az igazi az, de nem. Ír egy beszit, mondjuk ilye-olyat az igazi, és ebből lehet akár balhé, a pasi (ártatlanul) lejáratása stb.
Azt javaslom, hogy te se menj bele egy adok-kapokba, mert itt akkor sosem lesz nyugalom. A kosár nem megbocsájtható hiba... Pláne egy ismert és évek óta figyelt "hajóskapitánynak" :-)
Na ebben az egyben egyetértünk teljesen!