Zalaegerszegen két új csaj, és még beszámoló is van róluk. Naggyon sirály!!!
Zalaegerszegen két új csaj, és még beszámoló is van róluk. Naggyon sirály!!!
hát ez a vendi a képek alapján nagyon ottvan meg kell h látogassam
Angliai munkámból ideiglenesen hazatérve egy kis kikapcsolódást kerestem. Biztosra akartam menni, ezért szétnéztem a forumokon, hogy kiről vannak jó véleménnyel ai nyíregyházi lányok közül. A forumban olvasottak és az ismerőseim tippei alapján Puncicára esett a választásom.
A telefonban is szimpi volt a hangja és az is, hogy részletesen tájékoztatott és türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Rövid egyeztetést követően egy 20 perc múlva már fel is kerestem. Jól megközelíthető, de mégis diszkrét helyen rendel a belvárosban, így nem kelltett semmiféle lebukástól tartanom. Meg tudom erősíteni azokat a véleményeket, miszerint a csaj élőben sokkal jobban néz ki mint a képein (bár a képei sem rosszak), de engem élőben nagyon felizgatott már a látványa is.
Kedves, közvetlen, intelligen, mosolygós csaj, méretes cicikkel. Rövid beszélgetés, majd közös tusolás után belevetettük magunkat az akcióba. A fr*ncia nyelvtudása egészen kiváló, nem kézzel rángatja a sz*rszámot, hanem a sz*j*val dolgozik és közben masszírozza a z*csit. Mind a beszélgetés, mind az *ktus során természetesen viselkedett és ez külön tetszett. Úgy kezelt mintha a barátnőm lenne, ölelt, simogatott, csókolt. Nagyon érzékeny cs*klója van és könnyen n*dv*sedő, nyalnivaló finom p*ncija. Eléggé ki voltam már éhezve, így rendesen megd*rr*ntottam minden eszembejutó p*zban, amit láthatóan és hallhatóan élvezett. Két *ktus volt és a végére rendesen megizzasztottuk egymást.
Nagyon jól éreztem magam vele. Bár a ny*regyii felhozatalt annyira nem ismerem, de debreceni viszonylatban is nagyon kellemes a csaj minden téren. Tapasztalataim szerint a Debrecenben legjobbnak tartott lányokkal is felveszi a versenyt. Barátnő feeling, unottságnak, gépies stílusnak nincs nyoma és az órát sem bámulja. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki minden téren kellemes kikapcsolódásra vágyik.
Kiráról mit lehet tudni? A képei egész ígéretesek, de nem nagyon láttam róla még beszámolót.
Alicia nagy ívben kerülendő. Élőben messze nem olyan jól néz ki mint a képeken, a mosolya egyenesen *jesztő. A hozzáállása meg finoman szólva is hagy maga után kívánnivalót. Egyszóval ha némi értékre számítasz, nem hozzá mész....
Leiláról ha van vkinek infója az tarthatna élménybeszámolót!!! nemhiszem hogy senki nem látogatta még meg.
Rákérdezhetek, hogy eme csodálatos élmény alatt neked lógott-e valamid? Az orr szót nem fogadom el. :-)
Valami infó Alicia,Alexa tudna valaki segiteni???
Nikiről infó????????
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megbízható kedves lányt? Kezdő vagyok a témában és nem szeretnék pórul járni.
És ezt neked ő mesélte? Tőlem senki semmit nem lopott...
"saját bevallása szerint..." ???
Ha hozzám érkezett a kérdés, akkor sajna nem. Mindkettőtöknek ezt kell válaszoljam, nem jártam még kérdezett lányoknál.
Hátul au apróban hírdet egy lány: Fiatal, vagy igényes lány ismerkedne, vagy egyszerűen csak Crystal néven. A (régebbi )fényképei alapján full bombázónak gondoltam, szinte lázban égtem amikor indultam hozzá. A V é n kertben volt az óvoda? mellett. Amikor ajtót nyitott akkor ért egy kisebb hidegzuhany, mert jóval gyengbb volt a látvány, mint amire számítottam. De mivel már hozzászoktam és amúgy sem randinak tekintem maradtam. Hozzáteszem, hogy igencsak látszhatott rajtam, mert megkérdezte, hogy ő megfelel-e? A csaj elmodása szerint hobbiként egy állatmenhelyen segít, a lakás pont ilyen szagú volt. Zuhany nem kötelező. Mikor leütünk az ágyra bekapcsolta a TV-t, én kérdeztem, hogy tán nézni akarja közben, mire a válasz: csak, hogy szóljon valami. Igaz, az Animal Planet-t kapcsolta be, amin éppenrágcsálóírtó berendezéseket reklámoztak. Ez persze megadta az alaphangulatot. A csajnak mindene lóg. A melle mint valami vízzel teli kottongumi, még a segge is olyan puha, mintha a bőr alatt csak zsír lenne, az is a szarabb fajtából. Sikosítót nem vett elő, gondoltam akkor biztos élvezi a dolgot. Hát nem. Tök száraz volt, rövid erőlködés után rákérdeztem az előre beígért orális befejezésre. Ez alap. Ilyet viszont esküszöm még sosem láttam. Biztos összekeverte a farkamat egy csiklóval, mert a nyelvével nagyon gyorsan jobbra-balra próbálta ingerelni, ami inkább csodálkozást váltott ki belőlem, mint örömöt. Komolyan mondom, ennyire még nem szugeráltam magamat sosem, hogy sikerüljön "befejezni". Mindent egybevetve: szar. Akinek ellenvéleménye van, annak igen kíványcsi lennék a beszámolójára, de kötve hiszem, hogy van ilyen.
Nina 25-ről ; nagyon kedves, közvetlen, és ami a legfontosabb korrekt! Legutóbb akkor jártam nála amikor mégy Győrben dolgozott, sajna csak 1x alkalommal, amit nagyon is bánok. átlagon fellüli a szex vele, igazi barátnő feeling! formás kerek popo, ápolt szolibarna bőr.... ja és szerintem abszolúlt magyar lány! remélem még visszatér Győrbe! Puszi neked NINA.
Sziasztok!
Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) d*lgozott.
Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen :***moderálva*** további részletekről ott!
Köszönöm!
Sziasztok!
Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) d*lgozott.
Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen :***moderálva*** további részletekről ott!
Köszönöm!
Sziasztok!
Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen ***moderálva*** további részletekről ott!
Köszönöm!
Sziasztok!
Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen ***moderálva*** további részletekről ott!
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Sziasztok!
Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) dolgozott.
Köszönöm!
Ejjj máris moderáltak,de még időben vettem az adást,úgyhogy aki tette az "lyukra futott" :D Köszi Elvira,keresni foglak mailen! Legyen szép és termékeny jövő heted!