Csatlakozom a többihez,nagyon gyenge ez a Zoé,pénzért csinálja,de még ha értene hozzá azt mondanám oké,menjen oda vissza ahonnan jött,nem ajánlom senkinek,csak p*nz ki dobás feleslegesen,arra vannak itt jobb nők !!!!!!!!!!!!!!!
Csatlakozom a többihez,nagyon gyenge ez a Zoé,pénzért csinálja,de még ha értene hozzá azt mondanám oké,menjen oda vissza ahonnan jött,nem ajánlom senkinek,csak p*nz ki dobás feleslegesen,arra vannak itt jobb nők !!!!!!!!!!!!!!!
Csáo lányfüggő!
Eszter hol hirdet? Hogy érem utol?
Kaposváron a vadi új bombázóról tudsz valamit?
nagyon gyanus a fotó de sosem lehet tudni.
ugyebár meg kell győződni róla személyesen kell látni
Köszi lányfüggő
Csáo
A National Geographic-on pont most megy a szakma rejtelmeiről és veszélyeről egy film.
kb 3hete fogták el a vagányt Gyöngyösön.A csajt meg felpuffadva találták meg valami híd alatt.
Arra a késelésre gondolsz, ami Győrben történt?
Gróf uram, kerülgettük egymást megint.
Találtam egy szép dalt Pataky- A felkelő nap háza (magyarul).
Jó éjt mindenkinek! :)
Nincs spájzunk, droid sincs, vagy mi.
A fincsi befejezés, hát, ha tudnád! De nem tudod. Így jártál. :)
:DDDDDDDDD
A humor mindig bejön, vannak, akik veszik.
Én csodálkozom rajta,hogy eddig megúszták.Remélem egyszer összeakadnak vmi agyament állattal aki nem fogja csak úgy eltűrni,hogy nem kap semmit a P*Nz*r t és pl egy váratlan telefonra vagy a zidő lejártára hivatkozva kitessékelik a lakásból.
***moderálva***
Megjöttél? :)
Azért vannak, akik értik ám. Amúgy ma hívott egy srác, azt mondja, nem jó helyen hirdetek.
Csak hát én több, mint 3 éve itt, és itt keresnek, akik már voltak nálam, mondjuk régebben.
Hexe marad. Láttad az új nevem?
Sajnálom én is szegény lányt. Úgy rémlik mellesleg a körözött fotója alapján, mintha kb egy éve ugyanezt a fazont már kereste volna a yard, akkoriban valami testi sértésért. (bár lehet hogy tévedek)
Leila, Vanessza(21), Kitti(20). Két héten belül 3 név. Nyilván egyre csak erősödik a bizalmunk.
"De mikor lehetne menni?"
Nati Cica.
Szia!
Olvass vissza, használd a keresőt.
Szerintem én törlöm is magam ...
Hát nagyon megrémülten olvastam // DIUS 22 // -röl a híreket , Őszinte részvétem, nyugodj békében .... nagyon sajnálom!
A Völegényről meg van nekem is a Véleményem...!!!
Hát csajok Vigyázzatok magatokra nagyon , nagyon remélem nem fog történni ilyen vagy más hasónló rémisztő dolog ...
És remélem megértitek hogy miért kell Számkijelzéssel hívni minket ... !
Mégegyszer Őszinte Részvétem...És Csajok Nagyon vigyázzatok magatokra mi is azt teszük...
Üdv : egy valaki
Kitti És Asztrid kettősről valaki valami infó?
Sziasztok a nyíregyházi biáról valaki írjon már valamit!!! S.O.S.!!!
Szia,
Ötlet, hogy hova takarodjunk mi, masszőrök? Újságot ne mondd, még borzasztóbb.
Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon. Olvasgattam kicsit és nézegettem a lányokat is, de eléggé bonyolult ez az egész ami itt folyik. Gondoljunk csak erre aGyulázásra.
Nekem abban segítsetek, hogy a legújabb regisztráltak közül egyáltalán kit érdemes felhívni? Ki az aki miatt megéri adót fizetni az államnak a telefonálással? :)
Üdv!