Sziasztok! szekszárdi lányokról valakinek valami infója? Kit érdemes meglátogatni?
Sziasztok! szekszárdi lányokról valakinek valami infója? Kit érdemes meglátogatni?
öket
Egyetértek josibarát!!!! ..elmentem szombathelyre volt némi dolgom és gondoltam ha már sopron ilyen lapos kiprobálok ott valamit, bárcsak ne tettem volna!!!!! angelinavolt az de a ***moderálva*** szó az seemmmi ahhoz képest amit én ott láttam,nem is szívesen beszélnék róla!! szerintem ez már csak azokról a lányokról szól akikre rá sem néznek és gondolják akkor azt a dolgot amit nem kapnak meg az életben összekötik a munkával,szerintem.! további szép napot és ha valakinek van valami jó tapasztalata írjá már meg! köszi
Sziasztok, úgy látom Kármenről még nem írtatok, ha valaki járt már nála, írjon véleményt.
Vonzó érett nőnek tűnik, felkeltette az érdeklődésemet.
Elvira hova lett?
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Kendi Baba = Aktivia baba , Párduc és a Debrecen topicban találsz róla infót !
beírod a gugliba: " eszter társat sonline " és máris hozza.
Ez a bombázó úgy emlékszek kb 2-3 éve volt kaposváron, rövid ideig, de akkor nem volt még így kidekorálva. Nem vagyok Kaposváron. Kb 3 hét múlva tudom feltérképezni az illetőt.
szia én vállalok párt pussza
Tele van a város trampli vén csatalovakkal!Szerintem nekik kellene f*z*tn*,ha meglátogatják üket!:))))))))
most már jöhetne sopronba valami igazán bombázó csajszi
Hello. Valakinek esetleg van beszàmolòja vagy tapasztalata Jázminròl?
Esetleg màs VL-es lànyokròl? Aknek van az irjon :)
d jav. (nem lehet szerkeszteni még mindig)
korosztályoddal :)
Szia. :)
Nem a te korosztályodal van gond, meg a fiatalokkal akár egy viccel el lehet ütni bármit.
Persze ez csak az én véleményem, tapasztalatom, meg fiam is fiatal, fiatalokkal vagyok körül véve. Tegeződünk.
A saját korosztályommal nem ( a hétköznapi életemre gondolok:)), és ez nem véletlen!
Nem mondom, hogy az 50 fölöttiek mind problémásak, de kevés, aki nem. Lehet, hogy őket ezzel elbukom,
de nyerek egy csomó jó fej pasit 50 alatt.
Tőlem is egy puszi ment. :)
Szerintem Bia a barátjával tölti a hosszú hétvégét. Szerelmes a csaj nagyon!
Sziasztok!
Biáról mit tudtok? már több napja kivan kapcsolva ez nála igen ritka.
hu elég komoly sricie ott volt .tiszta szégyen
én is hirdetem magam de én legaláb egyedül lakom egy házba és senki se figyel:)
XD Ezen kicsit meglepődtem. Én is fogadni mertem volna, hogy az én korosztályommal van több gond, nem az 50 felettiekkel. Eddig masszázson csak egyszer voltam, akkor is "csak" erotikamentesen, de egyszer sem próbáltam nyúlkálni közben (annak ellenére, hogy a lány erotikus masszázst is csináll). Egyszer még "tesztelt" is közben: úgy állt a massszázspad mellett, hogy a kezem hozzáért a lábához, de tapizás helyett arrébbraktam a kezemet. A súlyomra se lehetett panasza, szűken 55 kiló vagyok. A "fincsi desszert" meg egy arcra puszi volt távozáskor.
Emlékszek rád drága! Elmondtam akkor is,h nem vagyok varázsló!Válasz,igényedhez megfelelö lányt.
Letelt a szabim :)
Én a Csilláról annyit,hogy egy trampli kapsz!A képen szerintem nem is ő van!