azér Debrecenből átjönni ide nyíregyre kicsit fura
azér Debrecenből átjönni ide nyíregyre kicsit fura
***moderálva***
sziasztok !
vki tud adni vmi infót Liáról itt Nagykanizsán?? milyen és érdemes hozzá menni? az***moderálva***??
Üdvözletem Uraim!
Hallgattam a diplomata úrra és meglátogattam Anettet és Katát! Aki akarja reklámnak veszi, aki pedig nem hisz a reklámoknak utánnajár!
Szóval a plázától 2 percre, találhatóak egyáltalán nem megbánós dolog!!! Uraim használjátok ki a lehetőséget!
melyik lányt ajáljátok a mostaniak közül?
Kedves Fórum Olvasók! Elég régóta olvasom ezt a fórumot, bár még eddig nem szántam rá magam, hogy írjak is bele véleményeket a meglátogatott hölgyekről. Bár akiknél eddig voltam azok nem voltak lehúzósak a szolgáltatás minőségét meg csak a saját ízlésemhez mérten tudnám pontozni. Ezért nem is akartam véleményt írni a T. hölgyekről akiknél megfordultam. De azért abban minden leendő v*ndég nevében is beszélhetek, ha a hölgy ***moderálva**** vagy nem megfelelő ***moderálva*** nyújt, akkor igen is meg kell írni.
Erre szükség van, hogy a leendő vendégeket ne tudja ***moderálva***, max a rolót és visszamenni oda ahonnan jött.
Sziasztok.Kedves hölgyek.Lehetne olyasmit kérni tőletek hogy legalább a szemeteket lehessen látni vagy az arcotokat??Mert az emberfia hamarabbb felhívna mert esetleg szép a szemed vagy szép az arcod,sztetek nem izgatja a férfiakat a szem ami a lélek tükre???
hát ez nem semmi !ilyet hogy másképével hirdet !felháborito
Szeretnénk felhívni a figyelmet hogy Natalia és pocahontas név alatti képekkel nem mi dolgozunk tehát nem azzal fogtok találkozni aki a képeken van!!!Képeinket felhasználják mi tatabányán dolgozunk mindenki meg is nézheti fényképgaranciás képeinket még skype cím is tartozik hozzá hogy valódiságunkat igazuljok!!! kérem az illetékes személyt TÖRÖLJE!!!!!
***moderálva*** oldalról van szó de a linket sajnos törlik azonnal:-( dühítő hogy engedheti meg az oldal hogy 3 különféle személy legyen egy hirdetésben és hiába írunk nem veszik le!:-( furcsa hogy ezt is meglehet csinálni csak gondoltuk kiírjuk:-( további szép napot
Szeretnénk felhívni a figyelmet hogy Natalia és pocahontas név alatti képekkel nem mi dolgozunk tehát nem azzal fogtok találkozni aki a képeken van!!!Képeinket felhasználják mi tatabányán dolgozunk mindenki meg is nézheti fényképgaranciás képeinket még skype cím is tartozik hozzá hogy valódiságunkat igazuljok!!! kérem az illetékes személyt TÖRÖLJE!!!!!
***moderálva*** oldalról van szó de a linket sajnos törlik azonnal:-( dühítő hogy engedheti meg az oldal hogy 3 különféle személy legyen egy hirdetésben és hiába írunk nem veszik le!:-( furcsa hogy ezt is meglehet csinálni csak gondoltuk kiírjuk:-( további szép napot
http://gyorilanyok.hu/natalia_szexpartner_gy%C5%91r.html
Egy tizes skálán 9 pontot adnék neki.
Üdv mindenkinek.Sajnos egyéb okok miatt nem tudott fogadni Krisztina igy Merylin mellet döntöttem.Csak reklámozni tudom!!!!Korrekt ***moderálva*** profi ***"moderálva"***Barátnö feeling.Remek volt veled Marylin!!!!Legközelebb is meglátogatlak.
Üdv!
Esztinél volt már valaki? nagyon bejön a csaj de nem találtam róla semmi infót
Drágs Kalóz!
Errő a problémáról már beszéltünk személyesen is! Őrizd meg az inkognítódat, amennyire csak tudod!Nagyon sok a rosszakaró ember! A legjobbakat!
Mi alapján döntitek el, hogy ki a kétes hirdető?
Oksi! Várjuk az értékelésedet.
Ritus (28) szerintem ajánlott kategória :) A képeken ő van (régebben az arca is látszott a fotókon). NF az alap, amit szerintem elég jól csinál, illetve kedves lány, lehet vele beszélgetni is :). Ami nekem annyira nem tetszett, az az, hogy 1 órát beszéltünk meg a telefonba, és amikor odaértem, akkor mondja, hogy csak felet ér rá.. ettől függetlenül érdemes meglátogatni szerintem.
A vörös bombázó már nincs fent úgy látom, lekéstünk róla :(
Mondd már el légyszi, ki az a vörös bombázó!