Ha jól látom Sexy csajok=Deby Ariel=Éden Ugye?
Ha jól látom Sexy csajok=Deby Ariel=Éden Ugye?
:)
Sziasztok!
Laura (22) ???????
Nincs valakinek használható infója? Azon az utcán van amit arról a nagy hősünkről neveztek el, aki a petrencerúddal mutatja az utat Budára.
Erről jut eszembe:
Áll Toldi a puszában, egyszercsak odavágtat hozzá egy csapat lovas. Megkérdezi az egyik:
- Hé paraszt, melyik út megyen Budára?
Erre Toldi:
- "Megyen" mi???!!!! És még én vagyok a paraszt???!!!!
További szép napot: Thomika
Kár, hogy te is hirdető vagy "nemlehet23"
Jaj, még az előzőekhez...Na és a legegyszerűbb dolog, "csak számkijelzéssel hívj.." kéréseteket sok ,jó vitéz nem veszi figyelembe. Ennek ellenére sok esetben láttam, hallottam, hogy felveszitek, tárgyaltok... Ha "Pénz isten" miatt fel is kell venni, mondjátok meg hívjon vissza számkijelzéssel "köszi Puszika " :) zárszóval.Ha nem teszi , miért... ?
Kedves Zeg-i lányok !
Nem túl rövid ideje mozgok a Ti világotokban és sikerült néhány dolgot megfigyelnem ,néhány hiányosságra felhívnom a figyelmeteket.És fogadjatok el tűlem néhány egyszerű ,de hasznos tanácsot. Tudom, tudom tudtok vigyázni magatokra , és lehet,hogy vigyáz is rátok valaki...,de akkor a válságos pillanatokban csak Ti vagytok ott és egy kontrollt vesztett "vad".Mindezt azért írom, mert a közelmúltban hallottam egy kis afférról....senkinek nem lett baja,de kellemetlen percek voltak.
Általánosan:Ebben is, mint minden bajban legjobb a megelőzés -
1.Előre megbeszélni mindent és tartani azt, mint a tízparancsolatot plusz mehet, de mínusz soha!
2. Jó ,ha a lakás olyan helyen van,ahol rálátni a bejáratra, mielőtt bejön a "lovag", volt már precedenc, hogy ketten álltak az ajtóban,darabja 100kg :) !
3. A lakásban legyen egy "majré szoba ami zárható, ha bekell menekülni...és ott egy telefon , amivel vagy a testőr vagy a police hívható.
4. Házhoz menésnél a címet elkérni előre..és azt "letétbe" helyezni valakinél, ezt persze közölni kell, ha nem tetszik miért ? Nem érti meg, próbálkozzon másnál.
5.Erőszakra, agresszióra csak a végsőesetben azzal válaszolni, mert a "sebzett vadnál rosszabb nincs". Tehát a gázspray stb. kérdéses.
6. Egyezményes jel a testőrnek, pl. ablakban rágyújtás....
7. Nem baj ,ha a védelem bejut az ajtó szétrúgása nélkül, mert azt a háziak és a szomszédok zokon veszik :)
8. A legjobb védelem a rendőrség , attól ,higyjétek el mindenki tart. Akinek van, volt a füle mögött azért, aki nem...annak nem hiányzik a botrány.
9. Aki véd elég nyugodt és magabiztos legyen....nem kell rögtön az erőszak. Udvariasan is közölni lehet, hogy távozni kellene," mert éppen magánlaksértést követ e"l !:)És erre két tanú van..:) (egy is elég !)
10.Ha valaki nem tudja mikor jár le a "pásztoróra" finoman közölni kell, hogy itt a következő vendég, lehet hogy nem akar vele találkozni...Lehet, hogy a sógora vagy főnöke :)..
Ennyi lenne gyorsan... Puszi Nektek. Gilgames "a sumér"
Más fórumon dicsérték, én nem voltam nála. De épp most lett a hirdetése "kétes".
Tisztelt kidember!
Amennyiben bizonyíthatóan nem a saját (pl. inernetről letöltött) képeket használ a hirdetésében, akkor karja meg a kétes jelölőt
Sziasztok!
Barby (23) hölgyről mit lehet tudni Érdemes meglátogatni?
de amint látom, újra itt van :))
Arra értettem, hogy eltűntek a hirdetései :D
Most jössz megint, mikor megyek, nem szép ez.
Olvastam, sünök is vannak, meg müszik, meg a Gyula izgat még mindig, ő nagyon.
Lécci írj már Gyuláról, nő, vagy férfi? Legalább ennyit. Ha nő, van-e bajusza?
Ilyenek érdekelnének nagyon! Tényleg nagyon. :D
Köszönöm. Jó éjt drágám, aludj nélkülem! :)
Én meg már el is felejtettem, most máson gondúkodok...:)
Érkezett egy Afro szépség városunkba mint ***moderálva***:) ki lesz az első aki kiprobálja és beszámol a tapasztalatokrol?
MÜSZI?
Régen volt egy ilyen reklám is, Gróf, emlékszel?
Ült egy pasi egy széken és csak annyitmondott h Müszi.
Senki nem tudta, mi az a müszi, hónapokig izgattak minket.
Aztán végre megtudtuk. Ő az? xd
Állitólag a Sünök is figyelik mi folyik ezen az oldalon,mert érdemes.Sok mindent megtudhatnak innen.Nyílt titok,hogy bizonyos ezen a pályán mozgó hölgyeket és urakat informátorként szokták megkérdetni,ha már nincs mit tenni egy olyan ügynél ahol kevés az infó.Ezek sok mindent tudnak sok mindenkiről.Ezt a sünök is tudják.Azért járnak hozzájuk infóért.
Vörös bombázó Patrícia olyan, mint a lidércfény, felsejlik és eltűnik.Talán a valóságban nem is létezik, csak vágyódó képzeletünkben.