Talán az utolsó előtti jelző kicsit kétséges...
Talán az utolsó előtti jelző kicsit kétséges...
Dehogy, olvasgatom... :)
Megbízható, kedves, igényes, ápolt, kellemes társaság. Brifkó kinyit, és minden rendben. :-)
Várlak :)
Szia,
később jövök. :)
Sziasztok :)
Nemesis elb@szta. Úgy kellett volna: Ajánlom magamat! xd
A 35 feletti csajok tenyleg jobb szolgaltatok altalaban. Eddig akarmelyik 20evesnel voltam Pecsen, az mindig rosszul sult el.
A minel elobb kivegezni, es huzzon innen feeling mar nem jon be.
Nem akarnak/tudnak szeretkezni, csak szeretnenek minel elobb tul lenni az egeszen.
Ha Te tudsz olyan fialat csajt, aki nemilyen, nyugodtan ird ide, es meglatogatjuk.
Voltatok is náluk ?
én már voltam Alexánál, az én ízlésemnek pont megfelelt. nem piszkafa van mit fogni rajta de kedves volt és összeségében nem volt rossz az együttlét.
ápoltsága rendben volt, sokat nem beszélgettünk így az intelligenciát illetően nem tudok nyilatkozni :)
Helló!
Azért ez nem ennyire egyszerű sajna...
De tény, Pécsen nagyon kevés a normális sz*lg*lt*tó (tisztelet a kevés kivételnek)
Ezt is törölni fogják, mert tartalmazza az igazsátot!
Szia Dark Angel!
Rég olvastalak itt. Szerintem mi írjuk egymásról szépeket. Én már kezdem is.
Dark Angel nagyon szép, intelligens, kedves nő. Ajánlom mindenkinek!
Most Te jössz!
Így nem önreklám, meg még messze is vagyunk egymástól kicsit. :)
Béluskám így jár, aki nem olvassa a fórumot. Többek között én is írtam bejegyzést Beáról, tudtad volna, hogy egy csinos fadarab. Úgy látszik, saját károdon szeretsz tanulni.
Kedves Csillus!Te már csak tudod mi miért volt, igaz?
"az aki roszakat ir rola bunko!!!irigy lehetcséges b*zi"
Á, ez magáért beszél, és magyar helyesírási könyvért kiált!
gabriellárol tudtok infot adni
"Tisztelt" szerk. nem hiszem , hogy bármi sértőt írtam volna. az igazságon kivéve. Bár lehet, hogy ez még nektek is fáj.
De minő meglepetés. a leánykáitokat már messze nem szűritek ki ilyen jól ugye? mindaddig persze amíg tejjelnek nektek érte.... milyen érdekes A ***moderálva***portálján figyelembe veszik a felhaszználók észrevételeit. sőt használják is azokat. A hírdetőket pedig ellenőrzik mint pl: a fotóikat.... de hát kinek a pap kinek a papné ugye modikám....
Én még kiegésziteném Vanessza21, Barby23, és Jázmin19-el, ők belevaló és megbízható lányok! Viszont nekem Laura22, keltette fel az érdeklődésemet ha tustok valamit írjatok köszi!
Csini Zita már Békéscsabán van. Csak mézesmadzag volt felétek. Ugy mint a bombázó vörös. Figyeljetek átráznak benneteket, Tisztelet az olyan hölgyeknek akik nem ezt teszik.üdv