Grágám, bennünket összeugrasztani... :)
Grágám, bennünket összeugrasztani... :)
Szekszárdon egy csajnál voltam nem tudom már ki az mert több néven is hirdet... korábban leírtam ....
Pénteken Jolandát meglátogatom :)
Majd utána beszámolok...Bízom benne, hogy érti a dolgát...
Remélem nem lesz csalódás...
Sajnos nem sok jo csaj van itt...
Szia!
A saját tapasztalatomat írtam le én is,nincs okom senkit fényezni ill.lehúzni,de a legjobb ha mindenki saját maga győződik meg személyesen! Üdv!
Sziasztok!Nikolnál járt már valaki?Tudtok róla valamit?
Van igazság abban amit mondassz,igen de mindannyian tudjuk hogy nem könyvtáros lányokról beszélünk sajnos.És igen én személy szerint jártam náluk,garantálom hogy némelyknél még fogok is brifkót nyitogatni!
Szíved joga Lacipapának hinni, csak a saját tapasztalatomat osztottam meg, részemről oké, bár Lacipapa beírása óta a hölgy akár 5 hónapos terhes is lehetne! NEM? Senki nem járt még Nati Cicánál? mégis 59 látogató kedvence!
Szia Lazsba!
A mostani felhozatalból Sonját ajánlanám! Ugyan kicsit dr*g*bb mint a többi szolgáltató, de ő nagyon oda teszi magát!
üdv
Látom, a srácok (Alabad) szeme nyílik ki. Még csak melegszik, de jó az irány. :)
asztat nem tudhassuk
Hello mindenkinek!
Pár napja jártam Orsika 20-nál!Hosszasan olvasgattam a csajokrol általatok írt kommenteket,és Őt megfelelőnek találtam.
Hívtam de nem Ő vette fel,de időpont egyeztetése után hamarosan érkeztem is a címre (C*vis street).Ismételt hívás következett és ekkor már Orsika vette fel(kedves hangja volt).
A keco rendben,de nem egyedül van(ha jol emlékszek Vivike) a lakótárs...
Megérkezve Orsi nyitott ajtót szinte semmiben.Csodás piciny test,életkor stimmel és élőben szebb mint a képeken.Félidőre fizettem(***moderálva***) ami 1 durrantást tartalmazott+NF!
Csak annyit mondok ha betőltve érkezel hamar elpattansz.Kemény popsi,cickók,minden perfekt!
Mivel nagyon jo szája van,és nagyon felhúzott nem kellett sok és vége is lett hamar,de mondtam neki KELL még egy menet(***moderálva***).Na ekkor már rendesen odaraktam neki a szeget!Saját bevallása szerint élvezte is.:)
Egy dolog viszont zavaró: Közben a kolegina le-fel mászkált a szoba előtt magassarkúban,és a telefon is állandóan csörgött a konyhában.
Az idő lejártához közel még be is kopogott,hogy tudassa menni kellene.
Összeségében jo a csaj,tiszta a hely,az *r is elfogadható,csak nagy volt a forgalom(a lépcsóházban már jött a következő).
Egyszer mindenképp megérte! 10/7
Nézd, amit most hirdetek, bejön. Igaz vannak, akik nem tudják hova tenni, de ők vannak kevesebben.
Az okos érti. Vannak, akiket meg ez izgat. :) Sokan, kérem. Mondják, ez inkább, csak nem merték mondani eddig,
hogy az a fránya masszázs nem érdekelte őket.
Egy dolgon gondolkodom, mert kérnék. Ez a lepisilném-e??? Lehet, holnapig átgondolom. :)
Igen, látom. Mindent látok. :)
Pont azért hagyom, ez nem az én harcom.
A telefonszámom itt van fent. Alabad megtalál.
Ha még valakinek kiszakad a háta, szépen kéri innentől...
Reméltem is. :D
Túléltük azt is...Hexe kinyírhatatlan, golyóálló.
Csend van odaát. Gondolom, várnak. Hiába. Beszéljék meg ők. :)
Ma hívott valaki, masszázs miatt. Nem értettem. Azt mondta a neten látott, de nem tudta, hol,
milyen masszázst. Én meg a lakást hirdetem. Ez van, nem tudom, kit keresett.
Hexében egy pszichológus veszett el.:)
Meg hát a kor előnye, tudod, emberismeret, meg tapasztalatok...
Azért nem mindegy. Veszprémbe csak látogatóba megyek egy ember miatt.
Tudod, ki az. Nem Miskolcról jöttem el keserű szájízzel, hanem Veszprémből,
és nem a vendégek miatt. Te tudod az okát, remélem, ezt nem adtad tovább! Kösz. :)
Hát akkor azt áruld el honnét vagy ilyen jól értesült még Vas megyében is ha szabad ilyet kérdeznem??
Olvass át! megjelent valaki, engem akar csócsálni? Nem írok, hagyom.
Linda jó masszőr, csak most...Érted.
Nem jobb, csak másabb. Bizony.
Azért én jól érzem magam majdnem itthon. Egy ugrás Fehérvár, de már az sem a régi.
Csak a barátaim... :)
Mert csak hablaty az egész. :)
Gróf, nézd már, piroskán érdeklődnek valami Linda után.
3 év után!!! Nocsak, nocsak? A régi jó vendégek. :)