Én megismerlek, hidd el!
A hülye is levághatta már, hogy ha nem is vagyunk házasok, de kedveljük (kicsit:)) egymást.
Én megismerlek, hidd el!
A hülye is levághatta már, hogy ha nem is vagyunk házasok, de kedveljük (kicsit:)) egymást.
Te, rögtön kidobja az összes adatod, elérhetőséged, meg a telefonszámaidat is mindet... :D
Nem ugyanaz a stílus. :)
Várj, ez semmi! Rögtön megtudja a neved, címed, bankszámlaszámod, pin kódod :D
Egy jelszóból. Ki itt a hülye? Vagy engem nézett annak, akinek a fia nem birka programozó :)
Ja, nem tudom, mit akart ezzel elérni? :D
Talán a nevedben ír NEKEM. :D
Na, akkor elmesélem neked Gróf! :)
Ez a fantasztikus tudású "hekker" a mailedet :) akarta "feltörni...
A programozók nevetnek. :)
Nem én félek, TE!!!
Hát ***moderálva***,ha te azt megtalálod minden elismerésem.Eleve nem is magyar állampóógár.Annyit segitek,hogy a ***moderálva*** keresd ha mered!
Alice a kedvencem. 12x voltam nála. Annak ellenére, hogy más lányoknál is megfordulok, ő áll a dobogó legtetején. Nézd meg a fotóit! Valódiak, el tudod dönteni tetszik , vagy nem tetszik?
Jól van
Hagyjatok békén!
De ennek ellenére megtesszük :)
haggyatok békén és én is békén hagylak oxi
Ez az egész Fórum már rég nem poén, későn léptél be!
Régebben lehetett hülyéskedni, viccelődni... Ma már nem erről szól és teljesen felesleges, ahogy valaki írta...
Tény!!!
JA JA DE NAGY POÉN!!!
utóljára
utána
közben
változtat
a vesszők hiányát kihagyom :)
A neten a nagy betű ordítás, csak így mellékesen...
Még a sarkantyús időkre gondolsz?
A nénikém 43 évesen tragikus körülmények között.
De téged ez rohadtul nem érdekel, ugye?
Dark Angel védett Téged, de még ahhoz is ostoba vagy, hogy felfogd!
Vicces, hogy apám 50 évesen meghalt?
Igen, neked szóltam, olvasd vissza magad!!!
Még egyszer és utoljára írok
Elsőnek mindenki nézzen magába majd utánna vegyen a másikról véleményt,
szerintem aki így bemocskolja a másikat az nem ember sőt aki ilyet Ír a másikról az közbe magáról beszél és olyat ír amásikról ami valójában ő és nem én!
Remélem ezután egy-két személy magába esik és váltosztatt egy kicsit a modorán és nem égeti le a másikat
MERT SZERINTEM AKI ILYET ÍRT RÓLAM AZT ÉN NEM BÁNTOTTAM MEG ÉS REMÉLEM HOGY EGYSZER ÉS MINDENKORRA ELFELJ ÉS ÉN IS ŐT
UTÓIRAT SZISZIKE