sziasztok ! gold és jenna volt vki náluk?
sziasztok ! gold és jenna volt vki náluk?
Sziasztok! Valaki járt már Stella cicánál?
Melody is szuper, csak ne engedd sokat beszélni, mert elmegy vele az idő. :-)) + tusolóban a melegvíz nagyon gyengécsként folyik.. :-)
Ott a pont :)
Pont olyan lányokat néztél ki akikről nem irnak rosszat :-) Tiffany-nál volt ismerös dicsérte nagyon. Mandy az szuper jó! Kittyt te hol látsz mert olyan most nincs?
FG-nek üzenem,üsse be a googülbe ,beszámolók,és olvasón,majd tegye valóvá ami megtecet,nem fog csalódottan távozni!
Egy szó mint száz,ha valaki szolgáltató,végezze a dolgát úgy, hogy ne csak önző mód ő járjon jól!Mert evvel azt is lejáratja,aki tisztességesen végzi a dolgát,és mi
férfiak nem tudunk kiben megbízni,igenis fontos,hogy a hölgyek profilján lehessen véleményt mondani!Aki ezt nem Vállaja,az nem gondolja komolyan a munkáját se!A SZERKESZTŐKET PEDIG ISMÉT ARRA KÉREM,HOGY TEGYÉK EZT LEHETŐVÉ,MERT KÜLÖNBEN ÖNÖK SE VÉGZIK KOMOLYAN A MUNKÁLYUKAT!!!!
Értelmezd a mondataimat,szépen leírtam hogy tisztelet a kivételeknek,és azt is,hogy az első alkalommal legyen mindenki körültekintő!
Pontosan nektek kellene fellépni az olyan ***moderálva***,de vele együtt a rendes hölgyeket is.
Ti vagytok a sz*lg*lt*t*k,tehát nektek kötelegesétek az, hogy aki m*gl*t*g*t, jól érezze magát.Biztos vagyok benne, ha ez így lenne,neked se lenne
negatív tapasztalatod a férfiakkal szemben!Ha nem szimpatikus,akár el is küldheted***moderálva***l!***moderálva***,és eljön majd az az idő,hogy a férfiak egyre kevesebben
látogatnak meg titeket,mert úgy érzik, hogy így semmi értelme az egésznek!Jó ez így?Egy darabig!De nem sokáig!Mennyire vagy szőrös? Horkolsz-e?Ez fontos, mert én igen, ha fáradt vagyok.
Erre különleges technikát fejlesztettem ki már. :)
Sziasztok Anitánál voltam ajánlom isteni a szája és azok a mellek :D
Már megtörtént...
Ki tudja? :)
Egy medvét képzelj el! Német juhász-lengyel hegyi pásztor keverék volt, már nem él, de jó kutya volt, az enyém...
Bendzsiről mindenki azt képzelte, hogy kis aranyos... :) Hát, két fenevad kölyke volt. Szép volt.
Na, őt szerettem, nem kicsit.
Én vagyok az, akinek a száját ez a "barátom" szó, főleg ilyen oldalon, vagy a neten bárhol nem hagyja el.
Az "író" személyisége", ha sokat ír, átjön valamennyire a neten, de nem teljesen, mert hangulatától is függ.
De! Grófot senki ne kóstálgassa nekem többet! Nem érdekel. Majd én dőntök, hogy kedvelem, vagy sem.
Mindenben Én döntök és befolyásolhatatlan vagyok.
Kedvellek, Grófom, de Benyus kutyámat jobban szerettem. :) Csak, mert személyes volt a kapcsolatunk és ölt értem..
Velem aludt. Te még nem. :)
Szia, mire kell az urakat figyelmeztetni?
Sajnos, biztos.
Pedig hidd el, szebb az állatvilág...!
Én sem.
Remélte is h megy a hasad! :)
:) És pont nekem a chaten, priviben, aztán észbe kap az egyszerű és szépíteni próbál...
Egy mail mindent!!! Vigyázz!