Valaki tudna irni pàr megbizhato csajt?
Olyat ak kulsore is nèz ki valahogy nem akarok zsàkot vinni
Valaki tudna irni pàr megbizhato csajt?
Olyat ak kulsore is nèz ki valahogy nem akarok zsàkot vinni
Hali....Kellene egy kis belsőbb info MARA-ról,,aki tud légyszi írjon nekem,,,,,Fontos lenne
barby 24 -ből is gina 24 lett.???????? egy óra alatt.érdekes:::::
Üdv Gilgames !!!
Aki ilyen jól értesült az nem "Manager" hanem az épp ellenkezője aki a törvény embere!
Nem szeretem kombinálni a dolgokat csak elővigyázatos vagyok és bizalmatlan lehet hogy a szomszéd megyében is sokszor megfordulsz de váljék egészségedre!!
Ha tévedek akkor elnézést kérek csak nem a megszokott dolgokhoz szólsz hozzá ami nem baj mert hát mindenhol csak azt irják kit ajánlasz meg hasonlók!!
Szép estét!!
Üdv
szyasztok.szandy 24 ről tud valaki valami érdemlegeset?
Sziasztok! Valaki tud valami infot Virág (33) szolgáltatóról (csúszkamasszázst hirdet)? Nagyon dekoratívnak tűnik. Milyen SZOLGÁLTATÁSA, HOZZÁÁLLÁSA?
Akkor csalódás kizárva? Ajánlott a hölgy?
üdv mindenkinek!Azért írok,mert kevés a"hiteles"beszámoló.Ma melátogattam "Gina 19"nevű hölgyet.Minden rendben ment,egészen addig a pontig amikor az utcán a ház elől újra hívtam.Nagysokára felvette a telefont,és közölte,hogy most nem jó.Most írhatnék sokmindenet,de nemteszem mert az ilyen típusu lányokon nemfog a kritika.Viszont aki akar,és hozzá készül,az legalább számol ezzel az eshetőséggel is.A hab a tortán,hogy rá kb 1 órával megcsörgeti a telefonomat!Ez akár prbléma forrása is lehetett volna!Valaki ki oktathatná néhány íratlan alapszabályra.
Hát ez nagyon "vicces", mert Vivienn, aki előtte Tiffany néven hirdette magát 19 éves volt és kb. 3 hónap alatt 21 éves lett.
Kék szemmel hirdette magát, most zölddel.
Mellmérete visszatért Tiffany méreteihez, mert régebben Viviennek 87/78/84 cm voltak a méretei.
Vivienn régebben 170cm-rel hirdette magát, de most összement, mert csak 165cm lett, mint előtte Tiffanyként.
Ezek ellenére mégis Ő a legjobb csaj, mert láthatod az arcát és a testét is!!!
Minden tiszteletem, azoknak, akik mindent megmutatnak a portékájukból, mint ahogy Ő teszi most!
Azért nem ártana az igazságot beírni a profilba, hiszen ezzel a vendégeiteket tisztelnétek meg Lányok, Asszonyok...
Én a fővárosban találtam egy olyan lányt, akinek spriccel a puncija, eszméletlen nagy élmény volt. Ő bármikor képes volt rá, mintha egy filmben szerepeltem volna.
köszi!
DIAZ-ról jókat írtak korábban, ez mindenképpen támpont.
Nézd meg még egyszer figyelmesebben!
1 órával ezelőtt csak egy módosítás történt, maga a hirdetés több, mint egy hónapja jelent meg...
SZONJA36-ról tud vki valamit?
Érdekes, hogy 1 óraja megjelent a hirdetése és már is 5 látogató kedvence....amúgy nem néz ki rosszul.
Szimpla masszázs, de nagyon jó. Szerettem volna én is többet, mert Mira nagyon szemrevaló, éppen az én korosztályom. De azt a bizonyos határvonalat nem lépi át. C'est la vie!
HOI!
Ha minden igaz korábban DIAZ néven szaladt, de így sem, úgy sem volt hozzá szerencsém....
Üdv uraim.:-)Ma végre Felfedezhettem Krisztinát.Mivel nem igazán ismerem Szolnokot egy pici eltévedés után nagy nehezen odataláltam hozzá.Kedves vidám természetü elözékeny hölgy.Isteni a franciája.:-)Csupán fél órát tudtam nála tölteni de az piszok jó volt!És ami ritkaság ö is elélvezett.Remélem legközelebb több idöm lesz.Puszillak Krisztina!
Amúgy meg sziasztok szépek és szép meg jó napokat nektek =))))
POCAHONTAS már láttom hogy nem rólam volt szó!
hanem Szombathelyen van az a hírdetés amiről te beszélsz... sorry..
Kedves ha érdekelne a lány ne óriás betűkkel kérdeznél róla minden egyes fórumon, hanem elmennél és leírnád a véleményed. Mert amekkora betűkkel kérdezel a hölgyről mindenhol a reklám szaga egyre erősebb!!!!!!
Törlés meg csak akkor van ha feltétlen szükséges!
Kedves kola!
Látom te vagy az aki nem értelmezte azt amit én írtam! Ritka az a sz*lg*lt*t*s amit ***moderálva***. PL étterem.***moderálva***
Nálunk ez miért nem működik? Mert aki egy városban először van, sok vendége akad akinél épp pont véletlenül nincs ***moderálva***! Micsoda véletlen!
Miért a normális lányoknak kellene jobban oda figyelni? Megtesszük amit tőlünk várnak. Még sem várjuk el, hogy minden oldalon minket magasztaljanak bár védelem sem nagyon kell, pont ezért. Mert féltenek minket, így inkább meg sem osztanak és ez így pont jó és korrekt szerintem!
Képzeld mivel elég jó a szűrőm szerencsére kevés a rossz tapasztalat is!!!!!
Amúgy már látom felesleges veled akár szóba állni is mert csak a rosszat írod le, de jót még sosem olvastam tőled!!!!!!
Bocsánat ha ez kissé gyanús számomra de lehet mások számára is!!!
Nos itt a lehetőség a sok lehúzott Pécsi lány mellett írj már végre valakiről jót is mondjuk Győrben!
Merthogy ide is írtad milyen rossz mindenki. Tisztelet a kivételnek.
Nos ki a kivétel?????