Mindenki figyelmébe! Lorette Tatabànyàrol hamis képekkel dolgozik. A képeket egy svàjci oldalrol loptàk le, köze sincs a lànyhoz.
Mindenki figyelmébe! Lorette Tatabànyàrol hamis képekkel dolgozik. A képeket egy svàjci oldalrol loptàk le, köze sincs a lànyhoz.
Tisztelt Szerkesztöség!
Valaki az én képeimmel hirdet az önök oldalàn.
Szeretném töröltetni a hirdetést az oldalrol, amiket lelopott valaki a netröl és hamisan az én képeimet hasznàlja!
Sosem dolgoztam magyarorszàgon, a képeimet a Seite nicht verfügbar
Ez a hamis hirdetés: Hi! I am Lorette. My phone number is: +36 70 237-****.
Köszönettel. Az igazi Lorette.
Sziasztok!
Erről a 2 lányról van valakinek tapasztalata, véleménye? Az is érdekelne hogy a képek megfelelnek-e a valóságnak? Valamint, hogy mennyire bevállallósak? :)
Köszönöm a válaszokat előre is!
kérdés a roxy 19 és a rita 20 hírdető nem ugyan az a személy? Jól álcáz a paróka.
Kedves látógatok,én jól meg jártam.....együtt voltam a Zoé nevezetű csajjal,kaptam egy szép kis fertőzést tőle...otthon lebuktam,a feleségemnek el mondtam mindent,meg akarja keresni és a lényeg az hogy nagyon vigyázzon az aki a Zoét válassza mert nem egy tiszta nő....ez egy jó tanács!!!!!!!!!!!!!
A Látogatás sajnos elmaradt... illetve egyrészt sajnos másrészt nem :)
Mivel akadt egy hölgy aki találkát ajánlott egyik közöséggi oldalon... (nem face)...
Egyébként szekszárdi hölgy :)
amiről nem tudtam mert az adatlapján nem volt feltüntetve...
de hosszas beszélgetés után kiderült... és hát meglátogattam...
Van egy kis irodája ahol találkoztunk, a többit nem írnám le...
legalábbis itt nem...
***link letiltva***
Betty azért más szempontokat is figyelembe véve nem annyira jó parti. Nem akarom lejáratni, de én már voltam nála annó és nem kimondottan kellemes élményekkel távoztam. Több fórumon is írnakl róla hideget/meleget. Szóval csak a squirt miatt nem biztos, hogy megéri felmenni hozzá.
Egyébként akit érdekel a squirt howto: Parked at Loopia
Tölthető torrent.
Gyorsan mentsétek le a linket mert kimoderálják szerintem :)
Mönnyé csak mönnyé :) nem bánod meg a pl*z*n*l van Beatrix és Milla társaságában. Asszem.
Sziasztok. Jessica (21) vagy Szofi (25) rol valami info valakinek?
A jázmin nevű lányról (nyíregy) nem sok jót tudok írni. Egyszer voltam nála de be is fejeztem. Azon kívül hogy jó teste van semmi pozítivum nem szól mellette. Unott fej, picit el is van sz*llv* magától.
Sziasztok! Régi visszajró vendége vagyok barbi 24-nek ( mostmár Gina 24-nek) a névváltoztatáson én nem lepődtem meg, mivel a multkori beszélgetésünkkor már mondta, hogy jó lenne nevet változtatni mert rajta kivül 2 barbi is van és sokan összekeverik őket. ( Szerintem még jobban is illik hozzá) Amugy magáról a lányról csak pozítiv tapasztalatom van és csak ajánlani tudom. Itt tényleg ő vár az ajtóban, szebb mint a képpeken, és nagyon igényes. Ellehet vele beszélgetni bármiről, a szexről meg nem is beszélve, igazi barátnő feeling.
Engem viszont az érdekelne, hogy Netti 35-nél járt-e már valaki masszázson? Érdemes érdeklődni nála? milyen a masszázs része, és milyen az erotika? Előre is köszi!
Nikolhoz egy mélytorkos francia erejéig volt szerencsém, megkérte az *r*t, de meg is érte szerintem. kicsit husibb, mint a képeken, de nekem bejött ;)
Megkérdezhetem, hogy melyik volt az? Egy ilyen vérmes lányhoz én is elmennék... Imádom, amikor a lány is így élvezi (bár ezzel elvileg mindenki így kellene legyen, ki szereti azt, ha csak eltűrik).
Úgy látszik, hogy nem lehet megúszni a kb 220km-es utat a dolog érdekében :-) Azért ha kicsit "közelebbi lehetőséget" is tud valaki jól fog jönni az infó... Debreceni élménybeszámoló lenne az igazi.
Lenne egy másik dolog is, mint kérdésfelvetés: volt korábban egy lány, aki "Kívánatos Angika", majd "Regina" néven futott (ugyanaz a hölgy, tehát nem a "régi" Regina, hanem aki legutóbb az volt). Érdekelne, hogy tud-e róla valaki valamit. Nekem csodálatos élményem volt vele, és szeretnék újra eljutni hozzá... Sajnos egy ideje már nem látom. Megköszönném ezzel kapcs. is az infót.
Spriccelő Betty a neve, nem fiatal a hölgy, de megéri.
Sziasztok. Szofi(25) Izabella(23) Janaa(27) Nikol(20) lányokrol van valakinek infója? Melyiket érdemes választani illetve melyikük nem egy nagy csalódás válaszokat előre is köszönöm.
Hali Angel,
rég olvastalak erre. Baromi jókat lehetne itt dumcsizni. Ja, ez itt most Nemesis.. :)
Gróf, huhogj, ha előkerültél! Youtube-on (is) élvezkedek.
Vagy villogj máshol, tudod, hol! xd
Szia! Megadnád a nevét ha még elérhető? Köszi előre is mindenki nevében akit érdelkel :-)