Kedves Urak!
Estétől ismét városotokban!!!
Gyertek hancúrozzunk!
Üdv : Zita
Kedves Urak!
Estétől ismét városotokban!!!
Gyertek hancúrozzunk!
Üdv : Zita
A képei alapján meg hát.
Nekem már van vele bőven tapasztalatom, nemrég voltam nála kilencedszer. Ha elmész Vickyhez, szerintem kizárt, hogy csalódottan távozz tőle, nagyon kedves, odafigyelő, azon van, hogy a legmagasabb szintű kielégüléssel árasszon el minket. A képein te is láthatod, hogy bombateste van és az arca is nagyon szép. A normál szexen kívül nyitott a kicsit perverzebb dolgokra is, így ha van valamilyen fantáziád, ne fogd vissza magad nála, nyugodtan mondd el neki, jó esély van rá, hogy megvalósítja és nem fog elítélni miatta. Eddig szexuálisan ő a legnyitottabb nő, akivel együtt voltam. Persze a józan ész keretein belül, nála is van egy határ. Emellett nagyon értelmesen el is lehet vele beszélgetni, volt rá példa, hogy olyan együttlétet kértem tőle, ami nagyobb részben inkább a társalgásról és az összebújásról szólt, azt is élveztem vele.
Én jártam pár hónapja Alexa 27-nél. Akkor az Endresz Gy. utcában volt elérhető. Nekem felemás érzéseim voltak vele kapcsolatban. Bomba teste van, elég beszédes, viszont annyira nem erőltette meg magát. Lehet azért, mert a nap végén mentem és már fáradt volt. Azóta nem láttam itt Pécsett hirdetni, szerintem most jött vissza.
Nándi · Őstag · Az csak most más néven van!! ;D
Sziasztok.
Kriszti illetve Szibilla érdekelne. Masszázsban profik ha minden igaz? :)
Tud esetleg valaki információval szolgálni valamelyikükről?
Esetleg ajánlhatnátok valakit Szombathelyen vagy a Nyugat-Dunántúlon.
Nem feltétlenül kell, hogy lepedő akrobata legyen, de azért szeresse amit csinál, ne flegmázzon...
Lingam jellegű dolog érdekelne, esetleg francia.
Köszönöm.
Sziasztok.
Zsanett illetve Szibilla érdekelne.
Tud esetleg valaki információval szolgálni valamelyikükről?
Esetleg ajánlhatnátok valakit Zalaegerszegen vagy a Nyugat-Dunántúlon.
Nem feltétlenül kell, hogy lepedő akrobata legyen, de azért szeresse amit csinál, ne flegmázzon...
Lingam jellegű dolog érdekelne, esetleg francia.
Köszönöm.
Miröl beszélsz bélatot én is jártam kittikénél és nem roma lány és babája sincs még az adatlapján is ki van irva hogy magyar szerintem te össze kavarod valakivel
Sziasztok! Jenny (30) hirdetőnél volt már valaki, vélemény róla? A segítséget előre köszönöm.
Győrben masszázslányt tudtok ajánlani???
Esetleg kaphatok én is infót Zoérol?
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek (utólag is) 😊
Komlói út elején egy panelben találkoztam vele. Fiatal csinos vékony testalkatú, lebabázott roma lány. Mindenben ügyes és kedves volt, de semmi extra. A találkozóból hiányzott az a piciny dolog amiért az ember sokszor visszamenne egy lányhoz, viszont egy babérvadásznak akár megfelelő kitűző a kabátja gallérjára. Szóval az esti krimiknél, vagy híradónál azért nagyságrenddel jobban éreztem magam. Béla
Hmm.. 😅Szívesen 😃😉😉☺️remélem jól fogod érezni magad 🥰🥰
Hello.Mery 27 bejövős Valakinek infója Róla?Privátban köszi
Sziasztok.Boszorka 28 ról Valakinek infó csak nekem fura a csaj vagy másnak is :)Privátban jöhet
Sziasztok!
Lili(20)-ről, aki Móváron hirdet van valakinek infója?
Noémi egy vagány csaj!
Sziasztok!
Henivel van valakinek tapasztalata? :)
Eljött már ideje annak, hogy a Gyermek megszülessen, istállóban, állatok közt szalmaágyon megpihenjen. Emberek éneke szóljon, angyalok kardala zengjen, örömünnep kerekedjen. Békés, Boldog Karácsonyt kívánok az egész szerkesztőségnek 😇, nektek is csajok 😊 és a hímneműeknek is 😜! 🌟 🙏🏾 🎄 😘