most nem értem szivem hogy miért mondassz ilyet?????
most nem értem szivem hogy miért mondassz ilyet?????
Sziasztok.... nem tudom miért vagytok ilyen irigyek a lányokraaa ....... szerintem meg tőkéletesek
Sziasztok!
Megmondom őszintén voltam már néhány lánynál, nagyon elszórtan, volt amikor csak évente, volt mikor egy hónapban 3x is. Legtöbbször a kedvem elment, hogy újra igénybe vegyek ilyen dolgokat.
Valaki írjon már legyen szíves olyan lányt, aki megbízható. Hazudnék, ha azt mondanám nem számít a külső, mert nagyon is számít, de az sem érdekelne, ha nem lenne teljesen fullos a nő csak normális legyen, nem lehúzós, óranézős, tolvaj. A legjobb az lenne, ha olyan írna, aki már jó pár hozzászólással rendelkezik és nem azért regel, hogy nekem válaszoljon. Minél többet olvasok vissza a fórumból annál bizonytalanabb vagyok.
A Gina24-ről szóló beszámolókat láttam a leghitelesebbnek, de persze ki tudja igaz-e... A képekrről ápoltnak látszik és a környezet is tiszta hatást kelt. Na és Léna non stop? Rég szerettem volna ilyen filmes nőre hajazóval kipróbálni...
De rossz a jóban azért az volt, hogy sokat nevettem a "romantikus" származáson. :D Van pár arc itt, akikkel jól ellenék egy pofa sör mellett. :D
Csá maktársak Sziszikéről szeretnék 1 kis infot köszike !!!!!!!!!! Csá!
Én nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen lány mellett, mint a Heni, ne érezzem magam jól. Csak az a gondom, hogy már négyszer-ötször hívtam, de sohasem jártam sikerrel...
hiperpigmentáltat írj! :D
Hát van mit,nagyon szép a vidék:))))))
Sziasztok! Haverommal ketten szeretnénk elmenni lányokhoz, lehetőleg egy helyre, hogy egyszerűbb legyen. Le tudnátok írni egy pár lányt, hogy kivel van egy lakásban? Főleg Nicol27, Kitti26, Bianka18 érdekelne, de ha tudtok mást, hogy kivel van egy lakásban azt is megköszönöm.
:D XD
Megáll az ész! Az "e.t.n.i. k. u.m" szó kinek b@szt@ a csőrét? Nooormális?
Jó reggelt! :)
Ja...még valami. Melinda és Kitti = ***moderálva***
A helyetekben kihagynám.
Sziasztok!
Zsanett 19-ről valami infó?
Napsugar(22): Az az igazi vérmes***moderálva*** csemete, le se tagadhatná, a lakásban ***moderálva*** is megbúvik, menekültem ahogy tudtam. Senkinek nem ajánlom, még a kalandvágyóknak sem!
Bonitánál nem voltam, de egy kérésem lenne minden tisztelt fórumozóhoz! Zsenge gyermekkorom bálványként tisztelt héroszainak Tatanka Jotanka, Winnetou, Csingacsguk és Unkasz emlékét ne mocskoljuk be azzal, hogy egy lapon emlegetjük népüket az általad firtatott***moderálva***! Használjunk erre valami más jelzőt! Köszönöm!
lili35-ről emberek ezt ki kell próbálni a csaj olyat tud amit nem minden nap tapasztalni
kedves is, jó is, és amit tud az nem semmi hatalmas élmény volt és mélyreható a tudása
Na ebből megint mi fog kisűlni ? :-) Kire gondolsz alex, vagy alexa ?!
Első látásranem Ő az! A MI Trixicicusunk szőke volt és mindkét melle alatt anyajegy volt! Bár hajat is lehet festeni, meg az anyajegy is eltávolítható!
Tudod a banknak is viselnie kell a terheket! :)
Válság idelyén együt sír Ő is a ***moderálva***l:)