Sziasztok!
Akit nagyon tudok ajánlani Szofi! nem is tudom mit írjak nagyon kedves és gyönyörű! Ennyi! Szerintem még biztos meghívom egy két estére! :-)
Sziasztok!
Akit nagyon tudok ajánlani Szofi! nem is tudom mit írjak nagyon kedves és gyönyörű! Ennyi! Szerintem még biztos meghívom egy két estére! :-)
Déja vu! "S ki viszi át a Szerelmet a fogában tartva a túlsó partra!"
Jázmin. Hova lett nem látom? Tudd Valaki Róla Infót. Aranyos Kedves Cicús Megszerettem.
Biztos szép lehet.De Gondolom feléd van más szép domb is:)))))))
Köszi a választ. Aranyos vagy. Hétfőn hívlak...
Szia Korrekt-or!
Azt javaslom, hogy akit kinézel a felhozatalból, annak a nevét itt a fórumban a "Keresés kulcsszóra" résznél írd be és egyből kidobja a véleményeket. Jómagam nem tartozom az őstag, vagy hasonló kategóriába, de régóta regisztrált tag vagyok, akinek "szoktak adni" a szavára, illetve nyilván van még rajtam kívül pár "ősmotoros" akiknek az írásaban tökéletesen megbízhatsz.
Magam is leírtam pár lányról már véleményt, melyet visszaolvashatsz. Azonban azt, hogy az általam ajánlott hölgyek közül kit választassz, azt Neked kell eldönteni, ezért nem is szoktam "ajánlani", csak leírom az általam tapasztaltakat.
Sajnos ilyen ez a "popszakma", hogy olvasgatni is kell néha!
Üdv: Thomika
m*lytorkos Anita-nál járt valaki? Egész formás feneke van.
Sziasztok!
Bogi eltűnt! Tud róla valaki valamit?
Csilla nagyon bejön nekem a képek alapján!
Volt már nála valaki? Milyen?
"Most nem értem szivem..."
Ilyet csak egy nő ír. Ebből is látszik, hogy önreklám.
Szabina 33-ról tud valaki infót???
ez is... :) A Tési domb
Sziasztok! Marcsiról és Ducikáról, ha szeretitek a duci lányokat akkor ajánlot mindkettő!
Ducika Marcal2-n rendel, Marcsinál csak Pesten voltam, itt még nem, de nagyon kedves aranyos csaj.
Hali!
Vanesszáról, és Marcsiról valaki tud infot adni?
kösz
lányok, ha azt írjátok ki 0-24-ig akkor legyetek is elérhetők.... szerintem ;)
:) bocs én a helyesírásodon akadtam ki ...sorry ;)
Szia!
Kedves istok:) Köszönöm a kedves bokód! Hívj bátran,mert már elérhető vagyok! puszi
hali debrecenbe tud valaki ajánlani jo csajt
G.G.-nek.Kb fél éve voltam Vikinél,nem semmi a csaj ha az akinél Én voltam mert most más képek vannak fenn róla.Kedves aranyos jó bögyös csak szerintem kamu a 38!Simán túl van a 40-en kb 3-4 évvel de ehez képest jól tartja megát.Jól is csinálja a dolgát csak kicsit zavaró a hasán levő heg, valami műtéte lehetett. Az előző képein ezért is volt olyan ruciban ami eltakarta szerintem.
_Pedig vannn----