Diplomata pasikon kívül fogadsz mást is? :-)
Diplomata pasikon kívül fogadsz mást is? :-)
Lehet hogy nem rossz élőben de ez akkor is csalás.. Kénytelen megcsinálni amit ***moderálva***...De kérdezem maktrsaimtól hogy ha tényleg "nem rossz" csaj akkor miért nem a sajt képeivel van fent?
Szia Gábor34!
Igazad van szerintem, sem Ő van fotókon!!! De azért nem rossz a lány ;) kimondhatatlanul kedves és nagyon vidám lány .... és amit kértem azt " becsülettel " megcsinálta!!! Szóval nálam " jó " kategória Noémi!!!
Mit vártál ,Te kezdted el feszegetni ?! Le sötétezed Borsodot,beszólsz és még örüljünk is neki? :-) Mindenhol laknak mindenféle emberek és kész.Szerintem azzal van a gond ha elkezded a különbségek miatt lenézni a másikat! Pl.:"nagyon hülye pesti" . Általában pont a vidékiek szokták kihagsúlyozni , ha felköltöznek Butapestre, hogy Ők bizony Pestiek/Budaiak !
Cukibaby007 legalább csináltál volna egy másik névvel regisztrációt.
Szia! :) örülök hogy jól érezted magad velem :) :) puszi
***Kérjük az önreklám mellőzését***
Sziasztok,ma voltam Esztinél,és meg kell hagyni,nagyon korrekt lány.Tiszta lakás,kedves fogadtatás,és egyben kiválo sexpartner!
SZANDY24 VOLT NALA VALAKI
Noémi 26 közelsem hasonlít a képekre amivel ***moderálva***. Egy jó testű feszes mellű csaj van rajta, neki meg nincs is melle és semmi köze a képekhez.Látszik hogy a***moderálva*** utcai csajok csak más képeivel tudnak ***moderálva***.
Amúgy mindig röhögtem ezen a földrajzi meg honnan jöttem hülyeségen.Én itt lakom,te onnan jöttél,ott homok van,nálunk a Balatonnál stb.
Erről mindig az jut eszembe,hogy van egy Bököny nevü falu aminek a lakói viszik a pálmát ezen gondolkodásból.
Azt mondják,hogy Kolombusz még csak ment Amerikába,amikor ők már jöttek!!
Erre az újfehértóiak meg a téglásiak meg azt mondják:
-A***moderálva***!Akkor a krumplibogarat is ti hoztátok be?
Múltkor Szolnokon beszélgetek egy csávóval.Kérdem hol lakik.Azt mondja egy mátraaljai kis településen.Gyöngyösön!!Jártál már arra? Nem még soha.Válaszoltam.
Vagy a nagyon h*lye pestit megkérded melyik részén lakik a városnak és kikéri magának,hogy ő Budán lakik!Egy nagy közért mellett ahol vidéki a pénztáros.
***moderálva***
ui: Hajrá SZPARI!!!
Gyere el győrbe mi szeretettel várunk.
köszönöm!!! bár nekem a vékonyabb csajok jönnek be nem néz ki rosszullehet meglátogatom ha télleg annyira rendes köszi mégegyszer
Ha valki járt Laránál légyszi írjon élénybeszémolót.
Előre is kössz!
Járt valaki Diánál??
Ezúton is szeretnék,mindenkedves forumozónak,Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni!:)
Hello!
Tudtok ajánlani valakit aki csinál porsztata masszást.
Ki szeretném próbálni.
előre is köszi
Ezúton is szeretnék,mindenkedves forumozónak,kellemes karácsonyi ünnepeket és élvezetekben gazdag boldog újévet kívánni!:)
ma elmentem egy kiscsajhoz nyíregyházán de nem volt több 16 nál ááááááááááááááááá nagyon durva inkább eljöttem mert a végén l*sittelnek!!
Köszi az infót neked is!
Akkor már csak Ivett 25 maradt. Ő róla is írjon pár sort aki volt már nála hogy őt is megleshessem majd :)
Attól , hogy nektek a Nyirségben tele fújta a fejeteket homokkal a szél, még Miskolc jó kis város! Vannak hegyek, völgyek , erdők , mezők, ami nálatok nincs , ezért megértem az irigységedet :-).Egyébként nem kell a sötét helyekre menni , ennyi, de ne általnosits ! :-)