Jaj, lányok elfelejtettem..
Lányok, Nektek is Boldog Karácsonyt, Új Évet, sok sikert, sok ... - a külföldön tartozkodó ***moderálva***nak is !!!!
Neked is, Te Fekete Démon :))
Sok szeretettel várlak jövőre !!!!
Elizáék
Jaj, lányok elfelejtettem..
Lányok, Nektek is Boldog Karácsonyt, Új Évet, sok sikert, sok ... - a külföldön tartozkodó ***moderálva***nak is !!!!
Neked is, Te Fekete Démon :))
Sok szeretettel várlak jövőre !!!!
Elizáék
Obsitos!
Én csak jókat írtam róla, olvasd már el, édes fiam! Ő értette a célzást a mosolyról, nem sértődött meg, sőt privátban meg is köszönte a beszámolóm.
Erről ennyit.
Nyíregyházán járva kipróbáltam én is a sokat dícsért, az itteni oldalon is hirdető Puncica nevű lányt. Csak megerősíteni tudom a róla eddig itt olvasottakat. Valóban nagyon csinos, vonzó, kedves, mosolygós csajszi. Élőben még a fotóin látottakhoz képest is izgatóbb. Az a fajta, akit ha meglát az ember egyből megmozdul lennt valami. :)
Külön tetszett, hogy emberileg is normálisan, közvetlenül, kedvesen viszonyul a v*ndéghez és természetesen viselkedik. Úgy éreztem mintha már több éve ismernénk egymást, olyan jól elbeszélgettünk. Valóban intelligens lány és imád csipkelődni.
Az ágyban odaadó, odafigyel a v*ndég minden rezdüléseire és érzékien csókol. Kiégettségnek, unottságnak nem láttam jelét rajta, élvezi amit csinál. Én nagyon kellemes órát töltöttem vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a csalódás kizárt.
A virgácsot eldobjuk,
a Karácsonyt meghozzuk.
Ezen a pár napon mi is angyalok leszünk,
amit Nektek is kívánunk !
Ha az ünnepek elmúlnak,
a rosszaság belőlünk újból kibújhat.
A karácsonyi ajándék
Új Évre is megmarad.
Nagyon sok Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk - Minden Böngészőnek és Látogatónak !
Eliza és gyönyörű, huncut Barátnői
Koszonjuk, nektek is :)
Sziasztok!Nikolnál járt már valaki?Van valakinek valami infója róla?
Bogi!
"Használjátok ki fiúk, amíg itt vagyok! ;)"
Kivéve, ha piros a pecsenye? :(
Üdv: Bencec
Szia, igen van némi infóm. Nem tudom elérni kb. 3 hete... :(
Üdv: Bencec
Sziasztok! Néhány napja meglátogattam Franciaimádó Zsófit és el kell hogy mondjam hogy egyszerűen az eddigi legjobb partnernő volt akivel voltam valaha, már mint alkalmi formában! Teljes a diszkréció, a lakás rendezett, többféle tusfürdő és tiszta fürdőszoba! Ami biztos hogy ő tutira élvezi a dolgot nem játssza meg! Van ugyan rajta egy kis súlyfelesleg de ez teszi őt igazán erotikus kisugárzásúvá. A mellei picit lógnak de nem vészes sőt...Nem tudok róla rosszat mondani. A hozzáállása is pozitív. Csak ajánlani tudom fiúk! Na és a szemei.... azt látni kell. Még vissza megyek hozzá az tuti!
Nemrég jártam Vandánál megkell mondjam az egyik legjobb a városban. Élőben ott van a hölgy alkatra pont mint a képeken az arca is szép. A lakás rendben van tiszta és igényes. Jól teszi a dolgát közben nem nézegeti az órá, jól franciázik. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
ez igaz!!
Sajnos Eszti telefonszáma és e-mailja ugyan az mint még jó pár név alatt hirdető(Endzsy, Mizoka stb...)!!!!!!!
Daisy!Jó lenne ha el lehetne érni!Legalábbis nekem! XD
Sziasztok!
Ninánál járt valaki mostanában, mi a vélemény róla?
THX
Snoopynak! Méghogy nem tökéletes Szexy Niki mosolya? Édes fiam, akkor nézegesd Leonardo Mona Lisáját! Nikiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni mindenféle tekintetben!
Sziasztok. Dettikéről valakinek van infója? Mennyire megbízható?
Sziasztok!
Volt már valaki Tündikénél?? Az ő képei valósak?? Ajánlott kategória??
szia vmizujs?
Sziasztok! Vadócról (volt már Aktivia néven is itt) lehet tudni valamit? Nekem nagyon bejön...
Didó korrektségéről van egy élményem. A nyáron meg akartam látogatni. Telefonon egyeztettünk mondtam kb. 10-15 perc és ott vagyok. Amikor arra az utcára értem ahol rendel, felhívtam, hogy mondjon házszámot. Erre benyögte, hogy sajnálja, de bejött egy vendége úgyhogy mégsem tud fogadni. Magyarán egy időpontra legalább 2 embernek elérhetőnek mondta magát. Annak aki járt már nála, és nekem újoncnak. Ez nem volt korrekt. Az meg, hogy nem 50éves az igaz. Több. Hogy mennyivel passz, de mégis olyan 60-ra tippelek. Izácska meg 3 évet tagad le azért az mégsem 10 év letagadás? 2-3 év +- oké, na de 10? Én mégis Didót meglátogattam volna, de mivel kibaszott velem, fekete listára került. Izácska arcát láttam már, itt a hirdetésben takarja, szerintem arcban átlagos és szép között mozog. Igaz izácska sz*lg*lt*tását nem vettem még igénybe így arról nyilatkozni nem tudok. Ennyit szerettem volna elmondani.