jó a franciája, és jól pacizik.
jó a franciája, és jól pacizik.
Volt itt erről nemrég szó, vissza kellene kicsit olvasni.
Egyébként meg szerintem nyugodtan elmondhatod, hogy szűz vagy. Sőt jobb ha elmondod.
Békés, örömteli, stresszmentes :-) karácsonyt kívánok minden kedves ismerősömnek! :-)
Szerintem ***moderálva***
Lia Black "nilus székely"! Tudása alapján nem lehetett *o*nós. ***moderálva***
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!Január 15-től elérhető leszek.
Sziasztok! Mint már írtam elég régi ***momoderálva** vagyok Gina 24 nél, és eddig mindig egy órácskát töltöttem vele. Nekem is volt, hogy csak este 8-kor értem rá de mivel ezt előre egyeztettük és még este 7-kor is rácsörögtem igy mind a ketten biztosak voltunk a másik érkezésében. Ha jól emlékszem ő csak 16-ig ***moderálva** utánna csak fix ***moderálva*** fogad.
Ha jól emlékszem a szobában nincs sötét,(bár szerintem nem is ez a lényeg, hanem amit nyujt) mivel hangulatos kis gyertya ég. Mára már bejelentkeztem hozzá, mivel emlitette, hogy hétvégén az ünnepekre elutazik. Már csak nem hagyom ki.:)) Kellemes ünnepeket makktársak.:)
Szia!
Én is szerettem volna meglátogatni a hölgyet, de máshoz vittem a ***moderálva***, mivel este érek rá és amikor felhivtam monda hogy mára befejezte, DE HOLNAP LESZ KÉSŐBB IS!!!!
Másnap hivom amikor ő mondja, szintén befejezte mondom ok magamban felhivtam másik lányt és ott hagytam a p*nz*m.
Még adok neki egy lehetőséget, és ha akkor sem jön össze a találka, TÖBBET NEM KERESEM, mert megbizhatatlan valamint más is elfigadj a ***moderálva*** :-)
Sziasztok...Bianka és Mirabella közül kit választanátok...karácsonyi meglepinek..?
Köszi előre is a segítséget:) Örülnék egy két válasznak....egy kis indoklással mellékelve...
Ja.... és Kellemes Ünnepeket minden gyönyörű leányzónak és férfitársamnak....
Én meg tudok ajánlani egy helyesírási szótárat ;)
Profin masszírozni tudó lányt tudtok ajánlani?!
szandirol nem tudtok valamit?:)
Helló.Semmi baj,van ilyen.Nekem meg sajna nincs időm,még most is van mit tenni,utánna meg hulla módjára zuhanok az ágyba :D Most húzós napok vannak,ez már a karácsonyi símizéria:) Holnap megpróbálok időben ideérni,de most még sajnos mennem kell.Szia
nekem pont ez a félelmem, de szabi alatt megyek valamelyikhez
Nem kell az orrára kötnöd, hogy szűz vagy, kinézel egy lányt magadnak, elmész hozzá, ha szerencséd van tényleg úgy néz ki a lány ahogy a képeken, mondod mit szeretnél, adod a pénzt, kezdődik a műsor!
Türelmes, beavatásos, nagyon ritka! Sok az időt leső, lehúzós, lestrapált hirdető!
Hála isten vannak kivételek, kezd a "legidősebbel"! Talán tudtam segíteni
Ez itt mi????
sziasztok Alina 20 vagyok!
és nem tudom, hogy ki ír bármit is az én nevemben.... de undorító! Ha bárkinek bármilyen jellegü problámája van én velem Alina 20-al akkor kérdezzen vagy írjon nekem...
Sziasztok!
Fiatalabb lányok közül kit ajánlanátok?
Van remény,hogy meglátogatól bennünket.
THOMIKA KISZI A BESZAMOLOT