Én ezt a lolita loláról irtam mielőtt félre értés lenne. A másik lolánál még nem voltam.
Én ezt a lolita loláról irtam mielőtt félre értés lenne. A másik lolánál még nem voltam.
Szia!
Nem vagyok elszállva, de ha oda mentem akkor mindig rendesen elintézet, többszörösen megkönnyebbülve távoztam.
Amikor kezdett itt városunkba, mindig bejutottam hozzá 1 csörgetés után.
Később változott a helyzet, már sorszámot kellett tépni előre :-)
Ez Debiben gyakori, de maradnak a szövegek általában, te modira küldött! :D
A bakternével.
Nem kell azért annyira elszállni a névrokontól. Épp elég körülményes volt hozzá is bejutni, legtöbbször napokon keresztül kellett egyeztetni. Maradjunk abban, hogy valóban meghatározó élmény volt vele lenni, HA bejutottál hozzá.
Leila, Vanessza(21), Kitti(20), Olivia(21), Anikó(21)
Szerintetek kivel lenne érdemes találkozni ? Sportos fiatal alkat vagyok.
Sziasztok! Az alábbi lányok érdekelnének:
-Dia (39)
-Barby (23)
-Nikolbaby (20)
-Anikó (21)
-Alexa (29)
-Zsani (19)
-Csinike (19)
-Dóri (23)
-Kira (19)
Köszi előre is a véleményeket, élménybeszámolókat. :)
Kriszta26. :)
Szevasztok!Jól franciázó,nem kézimunkázó igényes nőt kerenék.....segítségeteket kérném.Köszi
A napokban jártam énis szabina 33 nál kicsit nem olyan volt mint amilyennek elképzeltem (májfoltos) :/ félórát fizettem egyszerűen nem engedett el annyit beszélgetett percek alatt elmesélte az életét csalódásait valami baj van szerintem vele de ő biztos ilyen a valóságban is nem igen megyek hozzá, mert kattant a csaj.. ....
Én egyszer elmentem hozzá,de eb legyek ha Ő volt a képeken.Vissza már nem fordultam az ajtóból,de mint később a beszélgetésünkből kiderült egy hosszú külföldi M.eLó.bóL hazatért néni.Szerintem csak helyettesitette a fényképek valódi tulajdonosát.
Egyszer már jártam igy.Voltam egy csajnál és kb 2-3 nap múlva kinéztem egy másikat.Ugyanazt a címet mondta.Nem tulajdonitottam nagy jelentőséget neki.Gondolván,hogy több csaj is vaan ott.De ugyanaz nyitott ajtót aki előtte.Még tőlem is jobban meglepődött.Azonban hamar feltalálta magát és elmondta,hogy gyakran csinálnak ilyet ha a barátnőnek nem jó.Ugyse jön rá az a sok barom.Meg nem mindegy nekik,hogy melyik lyuk?
Visszatérve Alexára a rózsaszín bugyis kép meg pl az első szerintem nem ugyanaz a csaj.Tehát valami turpisság csak van.
Ez igaz!!
Szia!
Én sem ma kezdetem el járni a hölgyekhez az emlitett hölgy névrokonánál (Gina36) is jártam annó aki még az Örökösföldön kezde Nyíregyházán (ami nem ma volt). Róla csak annyit mondanék,hogy minden esetben remegő lábakkal távoztam tőle.
Az előző beszámolómban a valós dolgokat írtam le, és csak annyit amennyit a Gina 24 mondott, de sajnos tévesen tájékoztatt biztos!!!
Ez van ezt kell szeretni, akkor este máshoz vándorol a ***moderálva***
Gyerekek valaki alexa 29 info? nagyon finomnak tünik Csáó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma délután meglátogattam Izácskát! Hozzáállása teljesen rendben van. Elszámolás korrekt! Mindentéren pozitív tapasztalatokkal távoztam Tőle! Úgy gondolom még fogom meglátogatni!
Sziasztok!
Tündikénél voltam! Borzalmas egy lepukkant csaj! A képeken sztem nem ő van, bár ráfogható, mondjuk, hogy alakra hasonlít! Hozzáállás 0 és technika is 0! Ha egy kicsit erősebben löktam már nyavajgott! Bécsi u ban rendel. Üdv
Ezt miért kellene moderálni? :
" Mesi 29 :
Szia kedves Joc! Egyszer lettem hűtlen Miskolchoz,akkoris Debrecent választottam.De most,hogy az elmúlt pár hétben kaptam néhány szívélyes invitálást Sopronba,Győrbe és Zalaegerszegre,végülis azt mondom,meggondolandó a dolog... Tudod,a remény hal meg utoljára:)) Ha arra járok jelzem időben,ígérem! Békés,boldog Karácsonyt a soproniaknak!!! "
Talán a város nevek gondot okoznak a miskolci fórumban ?
Ez nem neked szól Alina drága .Úgytudom régen volt egy hirdető ezzel a névvel. Amúgy te egy nagyon csinos és aranyos csaj vagy legalábbis velem az voltál :)
Ez mi? A kislány ivott,vagy szívott?