Már menet közben, de
Békés Boldog Karácsonyt kívánok indenkinek! :)
Gróf uram, örülök, hogy életjelet adtál magadról, ha moderálva is. :D
Már menet közben, de
Békés Boldog Karácsonyt kívánok indenkinek! :)
Gróf uram, örülök, hogy életjelet adtál magadról, ha moderálva is. :D
Békés,boldog karácsonyt kívánok minden kedves vendégemnek és fórumozónak is!
Karácsony 2.napjától elérhető leszek!:)Valamint két ünnep között!:)További szép estét.Üdvözlettel:Kriszta
Köszönöm,Neked is! :-)
( eddig miért nem láttalak....? :-) )
Köszönöm! Aranyos vagy! :-)
Neked is!
Kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt kívánok minden itt lévő Forumozonak,hirdetőknek és endégeknek!!! :)Holnap délutántol elérhető vagyok végig szilveszterig..Várom minden régi és uj vendégeimet szeretetel!!
Csáó Kellemes ünnepeket minden makktársnak minden szolgáltatónak aki jól áll az ügyfélhez Többieknek pedig nagyon szar 13 Csáó
Boldog karácsonyt mindenkinek!
A 2013. évre a makktársaknak kellemes magömléseket, a lányoknak bőséges kuncsaftkört kívánok!
Sziasztok! Ki fogad 25-én látogatót? Tud valaki valami infóval szolgálni? Nem akarok körbe telefonálgatni az ünnepek alatt.
Azt hogy valaki szűz nem kell mondani,mert a lány egyböl levágja együttlét alatt,kivéve akkor ha ő maga is szűz:DDDD
gond akkor lesz ha annyira rástresszelsz hogy nem áll fel.:)
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
Áldott Békés Karácsonyt Kívánok! Valamennyi itt hírdető hölgynek!
Kellemes Boldog békés ünnepeket Kívánok!
Csatlakozom Strove-hoz,én sem tapasztaltam semmi ilyesmit ,csak egy rosszindulatú ember gyenge próbálkozásaaz egész !
Kellemes Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Vendégemnek és az oldal látogatóinak egyaránt!
Mindenkinek békés, meghitt ünnepeket kívánok! :)
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!Csütörtöktől újra leszek!
Snoopy! Téma lezárva, megbeszéltük. / Vele is. /
Boldog Ünnepeket Kívánok mindenkinek:)
Valószínűleg mindig lesznek olyanok, akiknek kétséges lesz, hogy igazmondó vagy-e, vagy más. Mintha némi érzelem vibrálását vélném felfedezni. :-)