na nem neke szól az üzi de aki pontn itt van marcus80
na nem neke szól az üzi de aki pontn itt van marcus80
Komolyan mondod átverés!
Sziasztok!Voltam már pár hölgynél az itt találhatók között.És sajnos elkeserítőek az élményeim.80%-ban nem a fotón látható hölgyek vártak.:(És nem is azt kaptam a p*nz*mért,amit előre megbeszéltünk.Ráadásul sok a cigánylány is közöttük.De van egy hölgy,aki mindíg kedvesen fogad,bármit kérhetek tőle,szexin nyögdécsel,és többször is el tudom juttatni a csúcsra!Szóval még nem csalódtam benne soha!Ő pedig nem más,mint Petra.:)De aztán szépen bánni vele ám!:D
igen. aranyos csaj 10 bol 7 pont. en lehet hogy megyek meg hozza
Debrecenben és Nyíregyen nem találtam ( a stílusát ismerem én is :)).
Amúgy nem érdekel az ottani Fórum már jó ideje. Ezen a környéken meg pláne.
Nagyon lezüllött az egész, minősíthetetlen, régiek ritkán...
Sziasztok!
Réka (23) leányzónál már járt valaki ?
ajánlanám szandi hőlgyeményt nagyon kedves igényes nem lehuzós. órát nem néz .franciája isteni . nagyon jó a szexben 4
Hova?
Nem. Nem regisztráltan írt a napokban.
Gróf néven? :D
:) Nektek is minden jót, piros almát, sok diót! :)
A lámpán írogat rendesen.
Három napja díszítek, csípje meg a kánya, majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába. Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem. Boldog Karácsonyt!!!
Sziasztok szolnoki csajok közül kit ajánlotok engem Dalma,Petra,Nina,Edina és Mónika érdekel ha valaki volt már dobjon 1 üzit!Köszi
Aha, amíg a szem ellát, de van, akinek csak az ökre szarváig. :-) Mindenkinek máshol.
Szia,
Én voltam nála a nyáron! Mekivel szemben, nagy felhőkarcoló! Lakás rendben van, nem egy Marriott, de arra jó, kivéve az ágyat!
A csaj rendben van, kedves volt végig, olyan egyszerű, de nagyszerű! Aki szereti a MILF kategóriát, azoknak ajánlott! Hátulról sajna nem engedte legnagyobb bánatomra.
10-ből 7,5! Ez egy nagyon jó pont!
Halihó, valaki tudna nekem infót adni a csabai lányokról hogy milyenek? Köszönöm :)
A nyalizásnak is vannak határai!
Sziszatok!
Valaki nem tud ma elérhető (megbízható) lányt?
pl: Barby, Ivett, Kriszta, stb.
Kellemes ünnepeket!
Üdv!
Gratulalok HELLA-nak az uj kepeihez! Mar reg kellett volna!