Boldog Új Évet Várpalota!
Neked is lupo! :)
Boldog Új Évet Várpalota!
Neked is lupo! :)
Boldog Új Évet Veszprém! :)
Boldog Új Évet Székesfehérvár! :)
Ámen. :)
Boldog Új Évet Neked is!
Viszont^^!
BÉKÉS Boldog Új Esztendőt kívánok minden hirdetőnek és látogatónak!
Valóban békést és végre mindenki találja meg a boldogságot, szépséget
az életben, hogy ne bántson másokat! Mert aki jól érzi magát a bőrében,
eszébe se jut gonoszkodni másokkal... :)
Gyöngyözik a pezsgő,szól a trombita.Hidd el,hogy ez az év lesz életed legjobbika!
Dolgozz,szeress,és keresd a szépet,adjon az Isten Békés Boldog Új Évet!Puszi:Kriszta
Köszönöm
Patri a rövid reklám után eltűnt.
Sziaszok!
A Patríciáról tud valaki valamit? Régebben hirdetett itt az oldalon.
kira ról ha v.ki tud valamit? irjon már mert ugyan ezel a szövegel és ugyan ez a tel számal egy *** moderálva *** is hirdet Holly néven de ott a képek teljesen másak mint itt.
meg látogatnám de igy nem tom mit csináljak kétes nagyon a helyzet..
B.U.É.K.
Timi 35 - nagyon felejthető!!Egészen más nyit ajtót Neked a képen várhatóhoz!
Én is minden debreceninek Boldog Új Évet kívánok!
Fütyülősnek meg még színesebbet! :)
Időközben meglátogattam Léna33-at így következzék egy kis beszámoló, hogy mi történt:
A környezettel egyet értek, minden problémamentesnek és biztonságosnak tűnik.
Ami probléma lehet az, az ELSŐ odajutás, ha a környéken leparkolsz: gyalogosan,
néhány telefonba bizony belekerül, hogy végül megtudjuk a házszámot.
Persze vezetés közben sem lehet szerencsésebb telefonnal végigtartani a vonalat
főleg, ha egy rendőrségi autó is bekerül forgalomba. Persze szerencsére ez csak az
első alkalommal lehet probléma, utána már úgy is tudjuk hová kell menni.
A találkozó minden szempontból probléma és zökkenőmentes. Rövid társalgás/ismerkedés
(ha új vagy) után kezdődhet is az akció. Óra sajnos nézve volt a vége fele, bár rajtam
kívülálló okokból késtem egy kicsit, 1éb esetben lehet, hogy ez az 1óra bővíthető.
Az akció lefolyása szinte zökkenőmentes volt, de azért egy telefon szerencsére még az elején beesett.
Zuhanyozásra adott esetben nincs szükség, tehát ha úgy mész oda tisztán, nem kell
megtörni az akció menetét az elején zuhanyzással, elegendő távozáskor használni azt.
Összegző értékelés: visszatérek még :)
Ami egyáltalán nem probléma és a második képet jobban megnézve látszik is az.
Nagyon szépen köszönöm!!Azt a dolgot meg csak azért irtam le mert sokan nincsenek tisztába vele hogy az plusz p*nz szokot lenni.Boldog uj évet kvánok neked és minden itt lévő forumozonak és hirdetőnk egyarán!
ui: tuti str vagy, 1 beirásod van, az is ide, most léptél be tén 2 hete, kilog a lo láb:-))
:-)) nemvagyok tolna megyei, sem stri, de ez amitt te irsz tipikus str duma pont ök azok akik az országot járják, de biztos nem maguktol Kedjük ott, külföldön élek, s nagyon ritkán vagyok zegen nem futatok senkit, voltam pár helyen, s volt véleményem ezért van a forum történt ott még más is a lányoknál, de hiába megyek el feljelenteni öket, mit bizonyitok vele, na de majd lesz nagy meglepi januárba, ha véletlen szerüen majd kopogtatnak az ajton, de nem csak abba a lakásba, honan tudom,hogy ketten vannak, mert ott voltam és ajánloták, de a hülye is látja, mert mind ketten ezzel a dumával hirdetnek, hogy b nömmel egyött is.......... gilgames neked szerencséd volt, lehet épp boltba volt a menedzser, vagy a spejzba ült ........ nem nevezem meg de a hölgynek tuti nincs str , mivel egy szobás lakásba dolgozik, és nem is lenne hova be tenie a str:-)) na probáljatok jok lenni ha tudtok, én holnap utazom, de tuti nem teszem be a lábam többet zegre, inkább megyek gyürbe vagy pestre,:-))
B.U.É.K. !!!