:)))
:)))
Sziasztok!
Gabi 24-ről van valakinek infója!
Szilvinél jártam nemrégen, csinos kedves barátnőfiling cicik szilikonosak.
Mindenkinek nagyon boldog új évet kivánok
Jobbulást Mindenkinek! :)
Buék mindenkinek!!
Hello Sumér Gilgames !!!
Látom megint megvédted a csajokat nálunk!!!
Jól tetted !!!
Kinevezünk a lányok védőangyalának !!
Nagyon jól informált vagy ismét !!
Hm !! Tudod a véleményem nekem is az mint a tiéd !!!
Szia Soproni20 Kinga szerintem jó szolgáltató egy kicsivel többb mint 40 de szuper a csaj nekem 10/9
A str**ik az egymás közti nézeteltéréseiket lesznek szivesek máshol megbeszélni. Ld dühöngő topic, vagy akár szeméyesen , csak ne itt!
Az miért van, hogy Ariel szépen csendesen tudott váltani Édenről, Deby-t meg amióta eljött a csapóról mindenki csak szidja meg lehordja mindennek? Engem komolyan érdekelne...
Először is BUÉK Mindenkinek ! :))
Sajnálom,hogy ilyen viharosra sikeredett az óév legvége...De remélem okult belőle, aki az egész lavinát elindítota...:))-és az kicsit maga alá is temette-:))
Néha ellátogatok más városok fórumára is...és látom ,hogy megy a többé kevésbé durva sárdobálás...ez itt kis városunkban nem napi gyakorlat szerencsére...legyen ez szokás idén is :))
Makktársak, ajánlajtaok már kérlek valakit aki fiatal (max20), és szereti az anált (nemtúl nagy a fütykös...), illetve mehet a végén arcára is....
Köszi
De megcsapppantak a nyíregyi hirdető lányok....
Makktársak, ajánlajtaok már kérlek valakit aki fiatal (max20), és szereti az anált (nemtúl nagy a fütykös...), illetve mehet a végén arcára is....
Köszi
hy mindenkinek
Szia Dia,
panaszra semmi okom, remélem januárba találkozunk... ;)
Boldog új évet mindenkinek!
házhoz is?
sziasztok! detti40 -et ajánlja valaki?( BUÉK)
Szioka. :) Kerol és Demike elérhető!!! BUÉK!!! :)
Boldog Új Évet!:)
Elérhető zegi lány?
Sziasztok, Kedves Forumozók!
Csatlakoznék az előttem szóló Demikéhez! Szerintem sem kellene olyan dolgokat állítani a lányokról ,sem Rólam ami a valósághoz eget verően messze áll.
TALÁN AZ A BAJ, HOGY NINCS VENDÉG? VAGY AZ A GOND, HOGY IMPOTENS ? Bár mi is legyen a háttérbe gondold meg legközelebb miket írogatsz rólunk,mert tudod aki a lányok,(de legfőképp a magam nevében írnám ) vendégem és vagy ha egyszer is ,de volt már Nálam tisztában van vele ÖSSZE VISSZA KEVERED A SZART ITT!
Kriszta ez nagyon szép volt mindenkinek ezt kivánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kár már minden szóért...lelepleződtél attikavagyok.... nem is akárhogy... máskor majd talán meggondolod hogy kikről írogatsz valótlan rágalmazásokat.... Végszóként élnék az előttem kommentelővel : "a bölcsesség nem a strg@k erénye??? Akkor így jártak!"